Page 7 of 20
Posted: Thu Jan 17, 2008 6:10 pm
by Cruelty
Второ ходене беше - и се разочаровах. Първия път ходих в Тадж Махал - близо до Операта, но хич не е малък. Беше вкусно, макар да ми го бяха наплюли като качество. А Рамаяната я държат индийци и навремето се водеше много добър ресторант (преди 5-6 години).
Някой да му се яде китайска манджа?
Posted: Thu Jan 17, 2008 7:44 pm
by DELgado
Китайското не е интересно. Винаги може да се отиде на китайски.

Въпроса е да се пробва нещо ново.

Posted: Fri Jan 18, 2008 11:03 am
by dellusion
Препоръчвам ви да се наманджите някой път в унгарски ресторант

. Има един на Оборище, но не мога да се сеетя точно къде беше, та да ви го маркна на картата. Храната много наподобавя нещо излязло от наща кухня и все пак е различно. Има и хубави вина, което като се замисля е задължително за висококласна вечеря.
За руската салата съм чувал, че задължителните съставки са варени картофи, майонеза, кисели краставички и шунка(ама ако си по ъндърграунд май може и кренвирш, незнам).
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:19 am
by DELgado
Трябва ми рецепта как се правят печени патладжани - на филийки? Въобще целия процес от купуването им до приготвянето? Може и пържени но предпочитам печени.
Плс помогнете.

Posted: Fri Jan 18, 2008 11:21 am
by Skywalker
фак!!!!
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:30 am
by Morwen
Недей бе, Валери...
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:32 am
by Moridin
Е втф? Купуваш режеш, накисваш малко в солена вода да си пуснат гадния горчив сок, прецеждаш ги, оттам нататък как ти душа сака. В тавичка с малко олио и подправки, или пържени с/без овалване в брашно.
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:42 am
by DELgado
Обещал съм.

Няма мърдане просто.

Ще трябва да се готви.
Мерси Жоре.

Posted: Fri Jan 18, 2008 11:51 am
by Interpreter
Адаш, направи си кьопоолу, по ще си на далавера

Всъщност патладжана става и за
имам баялдъ.
А някой тука ми разправяше, че в БГ нямало думи, завършващи на Ъ...
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:52 am
by Pugsley
Skywalker wrote:фак!!!!
Подрепям, няма кво по гадно да измислиш за ядене ли ?
Posted: Fri Jan 18, 2008 12:24 pm
by Roamer
Interpreter wrote:Адаш, направи си кьопоолу, по ще си на далавера

Всъщност патладжана става и за
имам баялдъ.
А някой тука ми разправяше, че в БГ нямало думи, завършващи на Ъ...
Явно този някой е успял да забрави "шапкътъ" и "пушкътъ" и други класики от "Емил от Льонеберя"

Posted: Fri Jan 18, 2008 12:52 pm
by Muad_Dib
Аз съм много силно "за" колективно ходене на индийско/тайландско, стига да е сигурно, че ресторантът е свестен. Просто никога не съм опитвал освен от една будка на улицата в Германия...
Може би този, който Петя спомена, че преди години се водел добър, иначе майка ми каза, че имало някакъв на Хр. Ботев.
Posted: Fri Jan 18, 2008 1:05 pm
by Bat Garo Still Rots
Skywalker wrote:фак!!!!
Мани...скоро ще се ожени

Валери вече си за форума на бгмама с тия теми

Posted: Fri Jan 18, 2008 1:11 pm
by DELgado
Бате попитах просто.

Защо когато някой има намерение да сготви нещо се приема толкова лошо?
Bat Garo Still Rots wrote:Мани...скоро ще се ожени Валери вече си за форума на бгмама с тия теми
Пък и е известно че мъжете са по-добри готвачи от жените?
Posted: Fri Jan 18, 2008 1:20 pm
by Bat Garo Still Rots
Ми да, за това вече да си мъж и да готвиш добре не се води за плюс
