Билярд
Moderator: Moridin
Дийл.
Значи да те чакам в 18:30 там?
Ксел, не знам. Нямам база за сравнение. Ако знаете други места, казвайте. Засега там ме устройва напълно.

Ксел, не знам. Нямам база за сравнение. Ако знаете други места, казвайте. Засега там ме устройва напълно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пак в района. Значи там тренираш подмолно, а, Валериус?
Пък Коруинът ме би кат куче.
Вярно, че не ми е ден, ма тва вече беше прекалено.
Освен да пусна тема и за еър хокей, ма той върви в комплект с билярда.
Няма, хващам се и продължавам мрачно да тренирам.
"Family murdered by ninjas. Need money for kung-fu lessons."

Пък Коруинът ме би кат куче.

Освен да пусна тема и за еър хокей, ма той върви в комплект с билярда.

Няма, хващам се и продължавам мрачно да тренирам.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е така е ама в Линията обикновено отивам за да цоцам бирички (и тук таме някоя водка за по-точен прицел) и да си цъкам билярдец или джага до към полунощ. И като играем на ейт бол (понякога десет минути си мислиш хода) и си лафиш с пичовете наоколо неусетно минава една прекарана приятно вечер.Corwin wrote:Ми в гаме центъра играхме 5 игри за час без да бързаме, тъй че горе долу пак същото, само дето не се чака за масите, а е и на 5 минути от земеделието...

- BaYa
- Forsaken
DELgado wrote:(без простотии като рап, техно и тн).

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ти докат се довлечеш ехеее с бастуна ше налагаш 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми ще ти отнеме време како 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”