Page 7 of 7

Posted: Mon Nov 12, 2007 11:43 pm
by Xellos
Еми ше видим, нова година нов късмет ;)

Posted: Tue Nov 13, 2007 3:29 pm
by BaYa
Миии, стягайте се, тогава! И отвличайте още когото успеете, от форума!!! :mrgreen:

Posted: Sun Nov 25, 2007 2:06 pm
by The Dragon
Правих палачинкова торта вчера. Получи се съвсем добре. На дебелина около 15 сантима :)

А с три тигана се и правят много бързо :)

Posted: Sun Nov 25, 2007 9:23 pm
by DELgado
Аз с един тиган едвам се справям а ти с три. :shock: :lol:

Posted: Mon Nov 26, 2007 12:24 am
by Xellos
Майсторлък си е ;). Аз карам на гофретника в последно време че от двете страни бързичко стават пък така или иначе редувам да мушкам сладка/солена та не върви на торта ;)

Posted: Mon Nov 26, 2007 1:22 pm
by DELgado
Аз пък обожавам солена палачинкова торта. Якото е че може да оставяш въображението си да се вихри на воля докато избираш какво да слагаш като пълнеж между палачинките. :mrgreen:

Posted: Mon Nov 26, 2007 2:03 pm
by Xellos
руска салата да има другото не е важно ;р

Posted: Mon Nov 26, 2007 4:09 pm
by Corwin
Руската салата не стаа. Соленко и сладичко бих боцнал аз. Сиренце и сладко от диви ягодки примерно - 2 към 1 за сиренцето.

Posted: Mon Nov 26, 2007 4:18 pm
by Xellos
Сичко става ;р Сирене и мед бива също де :mrgreen: Сладкото от диви ягоди е твърде оскъдно и ценно обикновено за разредители. Шунка и кисели краставички топено сиренце пак става. Баси не мога намера свестен нормален балкански кашкавал от сума време.

Posted: Mon Nov 26, 2007 4:39 pm
by Corwin
О, да киселите краставички вкарват много мазен вкус. Кирийката е да смесиш колко си може повече вкусове. А иначе майка ми подслажда самите палачинки някак си и дори само и със сиренце са добре.
А, и ги прави с лимонада, ако иска да пробва някой.

Posted: Mon Nov 26, 2007 5:01 pm
by Xellos
Е аз идея сода слагам, ма да ефекта ше е подобен. С кока кола дали ше стане направо :idea:

Posted: Mon Nov 26, 2007 5:06 pm
by Corwin
Беш ли го, сигурно ще е твърде сладко.
Пък и всеки знае, че от колата се умира.

Posted: Mon Nov 26, 2007 5:19 pm
by DELgado
Леля ми слагаше и пастет на палачинковата торта и беше страхотна. :lol:

Posted: Mon Nov 26, 2007 5:42 pm
by BaYa
Сирена, медове, кашкавали, мармалади (зе предпочитане шипков или сливов), пастети, та дори захар (най-добре плодовата, черна), лютеница или карамелизирана захар, им тичкат на палачинките. Само си ги ппедставете с много тънки кръгчета банан, счукани орехи и полу-разтопен шоколад! :twisted:
Руската салата не ми допада като идея, нито киселите краставички. Но това си е мой (не)вкус. А от топеното сирене остро съм отвикнала. Но със сиренце Kiri и мармалад от сини сливи са смъртно готини!!! Ñam