Grindhouse (определено Бибрутално) = @_@
Last edited by Corwin on Wed Jun 27, 2007 10:48 am, edited 1 time in total.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Е тва да го обвиниш този филм в клишета при условие, че умишлено са търсени ми е някво много ретардед...Morwen wrote:Масивни части от първия бяха пълни със странните зомбита, които нападат разни хора пак и пак. Същото клише само че в друг жанр.Planet Terror за мене беше много по-култовият, не за друго, а защото МАСИВНИ части от втория филм бяха безумно скучни (макар и on a purpose) и пълни с някакъв евтин women's chatter.
Бтв, нашият "първи" не беше ли всъщност вторият по принцип?Зависи в какви количества, както казах.Бтв втф е лошото да се подиграваш със зрителя?
п.с. дайте линк за хобо, аз гледах само Дон'т, Тенксгивинг и за жените-върколаци на СС.
Machete ще е ебаси якия филм. Дано найстина го пуснат направо на ДВД примерно заедно с имба - мега - колектърс едишъна на Grindhouse.
Сега почвам и аз да търся трейлърите из нета. Някой знае ли колко са точно, че да не пропусна някой.
И бтв струва ми се че Рол е прав, на второ или повече гледания може би Death Proof е по-добрия филм. Но това не прави Planet Terror по-малко култов. Пък и аз си имам слабост към хорорите, та Родригез > Тарантино.
Сега почвам и аз да търся трейлърите из нета. Някой знае ли колко са точно, че да не пропусна някой.
И бтв струва ми се че Рол е прав, на второ или повече гледания може би Death Proof е по-добрия филм. Но това не прави Planet Terror по-малко култов. Пък и аз си имам слабост към хорорите, та Родригез > Тарантино.
И според мен е доста по-логично Death Proof да е вторият, препратките с актьори и т.н. са по-скоро към, а не от него.
Мор, след като тупаникът ти е по-интересен от висшата мозъчна дейност, т.е. разговорите, аз нямам какво да кажа
И, извинявай, ама ако на това му викаш чит чат, то Kill Bill е социална драма... Иначе съм съгласна, че кефят, (и че вторият има брилянтни реплики) но не достатъчно за повторно гледане на кино.
Бтв, ако ще си правите класационен спор, що не му отделите друга тема?
Мор, след като тупаникът ти е по-интересен от висшата мозъчна дейност, т.е. разговорите, аз нямам какво да кажа

Бтв, ако ще си правите класационен спор, що не му отделите друга тема?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Морви, ъ... Planet Terror?... Твърде насериозно се е взимал?...
Ъ... я да видим...

- Spoiler: show

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Жоро, опитвам се да обясня, че това го има не само в "ебаващите се със себе си псевдо-взимащи-се-насериозно зомби филми". И затова не успях да го разпозная в началото. А и ми беше твърде грозна гротеска. Като карикатура, която е нарисувана толкова живо и отвратително, че в началото не схващаш вица в нея. А и ебавката и многото кръв не са ми достатъчни някак. Ся, лично усещане.
I don't wanna die