Transformers

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 1:32 pm

Е, разсъхна се спорът още на втория пост. :lol: Забележката ти вече е в много по-валиден формат и няма как да не я приема. За последно: ходя по много пъти на зрелищни филми, за да "се друсам" с визията. Колко по-честно да си го кажа? :) Това е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 13, 2007 1:34 pm

УФФФФФ НЕ СТИГА, ЧЕ се бавиш с отговора ми и се примиряваш... :lol: :lol: :lol:

Тъкмо загрявах за ЛюТ флейм уор. Може ли така???

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 13, 2007 1:34 pm

Всъщност една ДОСТА сериозна част от филмите се възприема по съвсем нов начин на второ гледане. Куп подробности бягат при първото, а понякога и просто виждаш съвсем различни работи при повтаряне. И бтв, определено се бутам за по-голям X-men фен от околните, ВКЛ. на базата, че гледах последния 5 пъти на кино. Има си обективни критерии, въпросът е какъв извод ше си извади човек от тях.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 13, 2007 1:38 pm

Не, няма такива критерии. И никога няма да има. Ако ти "се буташ за по-голям фен" и въобще имаш нужда от сравнението и последвалото го заключение "по-голям от останалите" - значи нещо куца в твоя начин на мислене и/или на някаква основна плоскост на възприятие. Energo - спорът с теб за мен е излишен, мислим по различен начин и никой няма да се "предаде", а просто и двамата ще си загубим времето.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 13, 2007 1:40 pm

Всъщност не, просто споделям факти :lol: А обективните критерии за фенщина си съществуват доста успешно под формата например на това доколко дълбоко познаваш онова, на което си фен.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 1:41 pm

Точно казано.
Roland wrote:Всъщност една ДОСТА сериозна част от филмите се възприема по съвсем нов начин на второ гледане. Куп подробности бягат при първото, а понякога и просто виждаш съвсем различни работи при повтаряне.
Радвам се, че няма нужда аз да го казвам това. Тенкс. :) А ХMen3 го гледах три пъти. Ерго, не съм фен на франчайза, а просто му се кефех на ефектите и екшъна.
Last edited by shayhiri on Fri Jul 13, 2007 2:40 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Jul 13, 2007 2:38 pm

Всъщност една ДОСТА сериозна част от филмите се възприема по съвсем нов начин на второ гледане. Куп подробности бягат при първото, а понякога и просто виждаш съвсем различни работи при повтаряне.
Тру. Но има и още нещо. Няма начин да не си повлиян до известна степен от хайпа на останалите. Нищо чудно да отидеш да гледаш филма с много завишени очаквания и да се разочароваш, но не защото филма е лош, а защото си очаквал нещо много повече. На второ/трето гледане обаче нещата стоят по друг начин, ти вече гледаш филма безпристрастно и можеш да му оцениш качествата обективно. На мен това ми се е случвало толкова много пъти, че вече докато гледам филма(и ми е станало интересно), си мисля колко ше е яко като го гледам втори път .
Look at the darkness...
...around me.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 2:44 pm

Точно така. Всъщност дори да не се влияеш от външни фактори, както аз се старая, собствените ти очаквания леко те изнервят. Така че за хубавите чакани филми наистина вторият път обикновено е най-куул.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 15, 2007 9:29 pm

Един приятел ми беше казал преди да ида на филма:
"Филма е тъп, ама роботчетата се бият готино."
Абсолютно съм съгласен. И има три - четири свежи лафа...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jul 15, 2007 9:52 pm

Мдам, а на второ гледане е доста по-приятен.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 15, 2007 10:02 pm

бива бива на второ даже повече.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 15, 2007 10:59 pm

Spoiler: show
Ако:
1. Беше наблъскан в 1.30 часа.
2. Я нямаше русата и дебелия, дето колкото и да е пич бяха излишни до побъркване.
3. Го немаше тоя секретар по отбраната.
4. Абе нямаше никви хора, освен нашия пич и роботчетата.
5. Които не трябваше да могат да говорят...
щеше да стане доста яко филмче...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 1:09 pm

Corwin wrote:
Ако:
2. Я нямаше русата и дебелия, дето колкото и да е пич бяха излишни до побъркване.
А, така по-може.

Радвам се, че ви е харесал на второ, но е най-вероятно щото на първо хептен нищо се не види от екшъна.

Лошото е, че аз и на трето (последно :roll: , баси тъпнята) едвам се оправях с безобразно тресящата се камера и "накъсана лента". Фак ю, Майкъл Бей! :evil: Вече и аз съм официален хейтър. И то не за друго, а защото баш единственото, което се очаква да прави добре - екшъна - го о*сира тотално. Идиот. Дано се махне от продължението на филма - и от кой да е друг занапред. :roll: А имаха потенциал роботчетата. Усвоен донякъде - но поне на 50% прецакан.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jul 16, 2007 3:02 pm

shayhiri wrote:
Corwin wrote:
Ако:
А, така по-може.

Радвам се, че ви е харесал на второ, но е най-вероятно щото на първо хептен нищо се не види от екшъна.

Лошото е, че аз и на трето (последно :roll: , баси тъпнята) едвам се оправях с безобразно тресящата се камера и "накъсана лента". Фак ю, Майкъл Бей! :evil: Вече и аз съм официален хейтър. И то не за друго, а защото баш единственото, което се очаква да прави добре - екшъна - го о*сира тотално. Идиот. Дано се махне от продължението на филма - и от кой да е друг занапред. :roll: А имаха потенциал роботчетата. Усвоен донякъде - но поне на 50% прецакан.
Аз предупредих, че режисьор ще е Бей, ама ти рече, че бил създаден за този филм. ВИДЯ ЛИ СЕГА?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 3:07 pm

Това щото се води типа с екшъна и експлозиите. Откъде да знам, че така насича същия тоя екшън? Не съм му следил внимателно филмите.

Но вече ше знам, де. Роботите нарочно им отпуснах троен шанс, за да съм сигурен. :roll: