passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Радвам се, че няма нужда аз да го казвам това. Тенкс.Roland wrote:Всъщност една ДОСТА сериозна част от филмите се възприема по съвсем нов начин на второ гледане. Куп подробности бягат при първото, а понякога и просто виждаш съвсем различни работи при повтаряне.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тру. Но има и още нещо. Няма начин да не си повлиян до известна степен от хайпа на останалите. Нищо чудно да отидеш да гледаш филма с много завишени очаквания и да се разочароваш, но не защото филма е лош, а защото си очаквал нещо много повече. На второ/трето гледане обаче нещата стоят по друг начин, ти вече гледаш филма безпристрастно и можеш да му оцениш качествата обективно. На мен това ми се е случвало толкова много пъти, че вече докато гледам филма(и ми е станало интересно), си мисля колко ше е яко като го гледам втори път .Всъщност една ДОСТА сериозна част от филмите се възприема по съвсем нов начин на второ гледане. Куп подробности бягат при първото, а понякога и просто виждаш съвсем различни работи при повтаряне.
А, така по-може.Corwin wrote:
- Spoiler: show
Аз предупредих, че режисьор ще е Бей, ама ти рече, че бил създаден за този филм. ВИДЯ ЛИ СЕГА?shayhiri wrote:А, така по-може.Corwin wrote:
- Spoiler: show
Радвам се, че ви е харесал на второ, но е най-вероятно щото на първо хептен нищо се не види от екшъна.
Лошото е, че аз и на трето (последно, баси тъпнята) едвам се оправях с безобразно тресящата се камера и "накъсана лента". Фак ю, Майкъл Бей!
Вече и аз съм официален хейтър. И то не за друго, а защото баш единственото, което се очаква да прави добре - екшъна - го о*сира тотално. Идиот. Дано се махне от продължението на филма - и от кой да е друг занапред.
А имаха потенциал роботчетата. Усвоен донякъде - но поне на 50% прецакан.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests