Голямото Трио Тройки
- The Dragon
- Elder God
Ми да ти кажа беше си баш на място. Щото ся Хюго направи гениална роля нали. Едуард Нортън открадна целия Kingdom Of Heaven, където наш Леголас имитираше дъб успешно.Moridin wrote:Айде сега пак почна и ти да сравняваш В с нещоси-мените. Тука си е друга бира
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Той ще е с костюма на грийн гоблин тип "пауър рейнджърс" така че ПЛС без излишно заяждане, никой не очаква от него новия Хюго Уийвинг баси.The Dragon wrote:V anyone?Muad_Dib wrote:Абс на това мнение съм. Франко си е пич, мен като Тристан определено ме накефи. Честно си признавам, че ми е доста по-симпатичен и приятен за гледане от Леголас. Той така и така ще си е с костюма та няма да има много какво да се играе.Moridin wrote:Ако става дума за актьора на самия Тристан - ми пич си е. Не блести с особен актьорски талант, но определено не е дърво.
- tigermaster
- Elder God
Аз пък "Спайдърмен 3" ще го гледам, защото има ефекти и каскади. Честно, друга причина да се гледа такъв филм не виждам. Горе-долу по тази причина гледам филмите за маскирани герои(изключение прави "В като вендета", но когато реших да го гледам, нямах представа какво всъщност ще е филмът; дори не знаех кои ще са актьорите, сценаристите, режисьорът - нищо, казвам ви).
Честно, не съм чел нито един комикс за паякообразния, тъй че изобщо не ми дреме Тоби Магуайър(нали така му се пише името на този) е подходящ за образа. Лично на мен не ми хареса много, нито пък Джеймс Франко, но пък героят на Тоби във втория филм беше почти изцяло компютърна анимация, тъй че това не е голям проблем. Франко, и той. Има актьорски талант почти колкото Орландо Блум, но с голям успех не пречи на филма.
Честно, не съм чел нито един комикс за паякообразния, тъй че изобщо не ми дреме Тоби Магуайър(нали така му се пише името на този) е подходящ за образа. Лично на мен не ми хареса много, нито пък Джеймс Франко, но пък героят на Тоби във втория филм беше почти изцяло компютърна анимация, тъй че това не е голям проблем. Франко, и той. Има актьорски талант почти колкото Орландо Блум, но с голям успех не пречи на филма.
Ми честно казано сегашните актьорски стандарти са супер гърчави и мъгляви, доколкото съвременните роли не изискват почти нищо в повечето случаи. Но Франко и за мене си е дръвце. Не може да се мери с Орландо, но пак не е хич добре. Смисъл, имаш Франко от едната страна и Деймън или Бейл от другата, и някак разликата е твърде силна.
And you can't dance with a devil on your back...
и той засега се дъни с гръм и трясък. Уви, нещо не са му по силите.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Боли ме дали би казала. Фактите са красноречиви.zari wrote:не бих казала

С фенбойчета и фенгърли как да спориш:)
Гледах Тристан и Изолда, беше очевидно какво трябва да изиграе наш Джеймс Франко, можех дори да си го представя, а той горкия стои и гледа тъжно - верно се превърна в трагичен образ, но не по предвидения от режисьора начин. В Ескадрилата се получи абсолютно същото. Тоя човек не може да изиграе дърво дори от това да зависи живота му. Може да гледа тъжно, но пък в повечето случаи се получава леко нелепо, защото е едновременно и малко смутен, явно не съвсем сигурен докарва ли го.
Факт е, че за момента единствените, които го харесват като "актьор" са разни фенгърли дето се подмокрят при вида на плочките по корема му. Сори, с плочки актьор не се става. Става се модел на бельо.
Да говориш за него като един от най-талантливите актьори от новото поколение означава само две неща: 1) Считаш споменатите филми с негово участие за некви шедьоври на седмото изкуство
2) Новото поколение е много зле.
И двете възможности са доволно неприятни.
Гледах Тристан и Изолда, беше очевидно какво трябва да изиграе наш Джеймс Франко, можех дори да си го представя, а той горкия стои и гледа тъжно - верно се превърна в трагичен образ, но не по предвидения от режисьора начин. В Ескадрилата се получи абсолютно същото. Тоя човек не може да изиграе дърво дори от това да зависи живота му. Може да гледа тъжно, но пък в повечето случаи се получава леко нелепо, защото е едновременно и малко смутен, явно не съвсем сигурен докарва ли го.
Факт е, че за момента единствените, които го харесват като "актьор" са разни фенгърли дето се подмокрят при вида на плочките по корема му. Сори, с плочки актьор не се става. Става се модел на бельо.
Да говориш за него като един от най-талантливите актьори от новото поколение означава само две неща: 1) Считаш споменатите филми с негово участие за некви шедьоври на седмото изкуство
2) Новото поколение е много зле.
И двете възможности са доволно неприятни.