Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Apr 03, 2007 3:44 pm

Айде сега пак почна и ти да сравняваш В с нещоси-мените. Тука си е друга бира :mrgreen:
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Apr 03, 2007 3:50 pm

Moridin wrote:Айде сега пак почна и ти да сравняваш В с нещоси-мените. Тука си е друга бира :mrgreen:
Ми да ти кажа беше си баш на място. Щото ся Хюго направи гениална роля нали. Едуард Нортън открадна целия Kingdom Of Heaven, където наш Леголас имитираше дъб успешно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 03, 2007 4:40 pm

The Dragon wrote:
Muad_Dib wrote:
Moridin wrote:Ако става дума за актьора на самия Тристан - ми пич си е. Не блести с особен актьорски талант, но определено не е дърво.
Абс на това мнение съм. Франко си е пич, мен като Тристан определено ме накефи. Честно си признавам, че ми е доста по-симпатичен и приятен за гледане от Леголас. Той така и така ще си е с костюма та няма да има много какво да се играе.
V anyone?
Той ще е с костюма на грийн гоблин тип "пауър рейнджърс" така че ПЛС без излишно заяждане, никой не очаква от него новия Хюго Уийвинг баси.

zari
Sorcerer

Post by zari » Tue Apr 03, 2007 7:08 pm

аз мисля,че си играе екстра,момчето и нямам търпение да гледам следващите му филми.тази година трябва да трагнат 5-6.и spiderman е един от тях.като се замисля,май ще го гледам този филм само заради него.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Apr 03, 2007 7:52 pm

Аз пък "Спайдърмен 3" ще го гледам, защото има ефекти и каскади. Честно, друга причина да се гледа такъв филм не виждам. Горе-долу по тази причина гледам филмите за маскирани герои(изключение прави "В като вендета", но когато реших да го гледам, нямах представа какво всъщност ще е филмът; дори не знаех кои ще са актьорите, сценаристите, режисьорът - нищо, казвам ви).

Честно, не съм чел нито един комикс за паякообразния, тъй че изобщо не ми дреме Тоби Магуайър(нали така му се пише името на този) е подходящ за образа. Лично на мен не ми хареса много, нито пък Джеймс Франко, но пък героят на Тоби във втория филм беше почти изцяло компютърна анимация, тъй че това не е голям проблем. Франко, и той. Има актьорски талант почти колкото Орландо Блум, но с голям успех не пречи на филма.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 03, 2007 11:46 pm

Ми честно казано сегашните актьорски стандарти са супер гърчави и мъгляви, доколкото съвременните роли не изискват почти нищо в повечето случаи. Но Франко и за мене си е дръвце. Не може да се мери с Орландо, но пак не е хич добре. Смисъл, имаш Франко от едната страна и Деймън или Бейл от другата, и някак разликата е твърде силна.
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Tue Apr 03, 2007 11:56 pm

добре,но бейл изобщо не е от тази вълна актъори все пак.на мен пък орландо ми е доста блудкав.има няколко физиономии ,с които прави общо взето всичките си роли.а за качествата на бейл две мнения по въпроса няма.адски е добър.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 03, 2007 11:59 pm

Въобще ли не е? Двамата имат 4 години разлика само. Както и с Дикаприо.
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Apr 04, 2007 12:16 am

еми,именно-4 години:))на франко наскоро взеха да му залагат сериозните задачки:))

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Apr 04, 2007 12:52 am

и той засега се дъни с гръм и трясък. Уви, нещо не са му по силите.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Apr 04, 2007 8:54 am

не бих казала :twisted:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Apr 04, 2007 11:30 am

zari wrote:не бих казала :twisted:
Боли ме дали би казала. Фактите са красноречиви. :twisted:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 12:16 pm

Последните 4 поста са апотеоза на конструктивния спор.

Ян това ти ли си зомг???

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Apr 04, 2007 12:22 pm

С фенбойчета и фенгърли как да спориш:)

Гледах Тристан и Изолда, беше очевидно какво трябва да изиграе наш Джеймс Франко, можех дори да си го представя, а той горкия стои и гледа тъжно - верно се превърна в трагичен образ, но не по предвидения от режисьора начин. В Ескадрилата се получи абсолютно същото. Тоя човек не може да изиграе дърво дори от това да зависи живота му. Може да гледа тъжно, но пък в повечето случаи се получава леко нелепо, защото е едновременно и малко смутен, явно не съвсем сигурен докарва ли го.

Факт е, че за момента единствените, които го харесват като "актьор" са разни фенгърли дето се подмокрят при вида на плочките по корема му. Сори, с плочки актьор не се става. Става се модел на бельо.

Да говориш за него като един от най-талантливите актьори от новото поколение означава само две неща: 1) Считаш споменатите филми с негово участие за некви шедьоври на седмото изкуство
2) Новото поколение е много зле.

И двете възможности са доволно неприятни.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 12:24 pm

Е ТОВА вече е пост, подобаващ на истинския шеф. Евала! :mrgreen: