Господи велики! Само тази нощ са генерирани още 3 страници по страничната тема!
Марфа, би ли била така любезна да ми заемеш онуй хубаво смайли с бирата и пуканките! Че няма по-хибав сейр от туй да четеш как мъж те учи на това което мисли и чувства!!!

(Обратното също е голям сейр, но тук не виждам много мостри!!)
Слава богу, Амелиа се появявила най-после!!! Ама като гледам и нея нещо не я слушат тук големите експерти и нежните разстроени мъжки сърца!!!
Значи Шейхири, като те чета ми иде да си взема самолет и да прелетя веднага до България! За да мога поне да видя такъв прекарасен и интересен мъжки експонат като теб! Ти си
у-ни-ка-лен!!! И хич не се съмнявам колежките да са се избивали за теб!

Честно, колкото и всеки да си прави автопропаганда, мъже като този който ти рисуваш описвайки себе си са рядкост!
После моментално ми се завръщат из паметта натрупаният опит с други също толкова гръмогласни представители на
силният пол и почвам да се хихикам сама!!!
Тааа май си се връщам към коремните! Почнаха да ме влекат, четейки темата!

И толкова тестостеронирани мениния за това какво мисля, как и защо!! (Буааааааааахахахахахахахахахаха! Просто друго не мога да кажа по темата, господа! Поне на онези с "активно" мнение!

)
Блейд/Трип, ако накарам кучката да ми седне на гърдите??? Тежи около 28-32 Кг.!!!

Защото за мен не е опция да ходя на зала!! Лични травматиччни отвращения!
П.П. 50-то не зле стига мааааалко да позаличеше тия вени и сухожилия! Но недейте да мислите че тая мускулатура е от тежък физически труд или спорт! Това са си анаболизанти до дупка! Разпознават се тоя тип мускули! А и силно се съмнявам тоя човек да знае да ползва друго освен "третият крак" в кревата!!
Експоната на Рол, определено не е никак мой вкус!!!

Единственото аниме което съм гледала през живота си (или подобно) са 30 серий от Bobobo!!!
Edit:
А къде пише че Амелия защитава нечие мнение??!?!?! Освен собственото си! Просто констатирам че обръщате толкова внимание на нейните аргументи колкото и на останмалите от нас! За имената, се извинявам, но нямам време да си едитна поста та ще го прочета и поправя всичко в обедната почивка!
Май щипе някъде щом няма друга забележка освен за неправилен правопис! :-Р