Колкото до страничната тема - предпочитам кола пред пепси, освен ако въпросното не е с лимон, но така или иначе не съм им от най-големите почитатели. Девън пък е най-правилната минерална вода.

Едит: О, 7 станаха страниците!

Moderator: Moridin
Marfa wrote:Бананът се бели откъм бездръжковата част. Бананът НЕ СЕ яде зелен. Яденето на зелени банани в Сингапур се наказва със смърт! Или се е наказвало! Или ще се наказва!
Syber wrote:Смърт За тия дето ядат бананите зелени - СМЪРТ, СМЪРТ, СМЪРТ!!!![]()
![]()
![]()
МУАХАХАХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
...
и все пак СМЪРТ от побой с бананови кори![]()
![]()
Марфа, бих казал че правите опит да се ибавате с мен. Това е добър признак... мисля че оздравявате.Marfa wrote:Затвори очи и откъдето го хванеш. После си го направи на шейк :РРР
Ghibli, остави ги, мнозинството няма да те разбере...Ghibli wrote:Спамери, развалихте ми темата с някаква кола и вода и какво ли не още... А въпросът е екзистенциален!
Ех, млади, млади....Забърсвам тука сълзите на тиха тъга, които предизвикват подобни напъини
Освен да напомня, че унижението ше си стои...
Btw банани фламбе е десертче гениално!!! Муцка!И стига глупости, как мое да готвите банан, тва е идиотщина.
Напомни ми, Симе, някой ден да те оставя да ми пишеш биографията.. която очевидно знаеш доста повече от менА под "безчет" в случая се разбира Джимис и забутаното нещо в Мултиплекса, нали? Щот други не си виждал...
Замунда отдавна са си го казали:Аз продължавам да гледам банана пред мен... Не губя надежда, че ще открия Отговора...
Коет той не е направил, щот няма срещу кого. И при 24/7 зареден с плодове хладилник, аз поне мога да го пипам бананаЕх, млади, млади.... Все в тях да е последната дума Айде, папай там банана и тихо
(няма бан за админа.. само за айпито му... ако не се е подсигурил )
Тва е смешна нападка вместо да ме опровергаеш, което само показва, че не можеш. И с банването, че не моем се опраим, не можем, обаче постове мога да трия, та викам втория път със "Симе"-то да ти е последен, а?Напомни ми, Симе, някой ден да те оставя да ми пишеш биографията.. която очевидно знаеш доста повече от мен![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests