За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 05, 2009 4:37 pm

Варна
Обаче ми се струва, че не си уплътняваш добре времето - докато се лети се простира или готви, че имаш поне 4-5 минути. Чинии се мият по две по две на био почивките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Продължавам да се чудя как ме търпят у дома. Напоследък забелязвам, че мъжът ми ме пита "имаш ли рейд довечера", преди да ми отправи предложение за каквото и да било ... Не сме добре, Таис, хич даже ...
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Fri Jun 05, 2009 4:46 pm

Имах някакво вътрешно усещане че ще кажеш Варна :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jun 05, 2009 4:52 pm

моят мъж поне преди време играеше, та знае какво е...
а сина ми дори го хващам от време на време да полови риба, докато мама глади, че да има за Фиш Фийстовете за рейда :lol: обаче напоследък се изхитри, маймунката - предпочита да си играе с неговия невръстен паладин 10 лвл и не допринася за благото на гилдията... е, сега е при баба си за ваканцията, та мама да се отиграе :lol: но и да, повредени сме... и аз си позволявам кръчма само през рейд-офф дните - петък и събота... а ако се размина и с кръчмата - още по-добре, щото ми е скучно, когато съм с хора, дето не мога да обсъдя такива вълнуващи неща, като бос-тактики и какво са обещали от Близард в бъдещи пачове :roll: да не говорим, че обичайно ми се налага да ходя на кръчма с бивши Вов-играчи, дето копнеят да плюят и заклеймяват играта (както всеки отказал/отказващ за известно време Вов-а) и това само се изнервям...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Jun 05, 2009 5:49 pm

Какво пък, няма нищо по-лесно от това да откажеш ВоВ :wink: Аз съм го правил толкоз пъти :lol: :lol: Обаче с Таис в околията е просто невъзможно да останеш неизкушен :lol: :lol:

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 06, 2009 2:17 am

Благодаря и на Ланис, вече всичко което може по нещастния ми гиър е оправено.
Получих ръкавички тази вечер.
Огнения тъпак с големия корем Ignis ми е много гаден. Не мога да си намеря мястото там и това е :x
Прецапахме до Auriaya бързичко с няколко абсолютно нубски уайпа, един от които гордо мой. Като ти кажат шипваш луната и ти незнайно защо си я представиш като пълнолуние в оранжево, че и се чудиш после кой идиот не е шиипнал на лесния траш ... какво да ви кажа - срам е много мека дума в случая :roll:
Отдавам го на това, че преди райда се натресах в ОС 10 да помагам на приятел и така се наслаждавах да се гледам първа в рекаунта с повече от 7 % над всички, че се самозабравих. ВОА 25 ме опресни съвсем лекинко, а битката при горкото детенце с играчките ме смъкна на земята мигновено
Харесвам битките при Консула и Kologarn - за сега поне са ми любими. Фрея и Мимето за утре, евентуално, че хората се пръснаха по петъчни забавления irl. С този си гиър и пърформанс обаче, изобщо не си и помислям да се вясвам след тези двамата по - нататък. Не се чувствам готова още, макар че е приятно да се гледаш на 13 позиция. Хората ни се целят в последните два ненаправени боса, а аз там работа нямам. Дори на 10 не съм ги виждала още :roll:
Определо имам нужда от добро дагерче или мечле, та изкрънках утре да претичаме през накс. А дано ... ама надали - с моя късмет :mrgreen:

А, като казах накс - нещо ми се опъва Тадиус с неговите плюсове и минуси, знам тактиката и адони имам, но все се излагам. Някой да е намерил панацея за там? Направо се смразявам като го почнем, после лежейки кротко на земята си разглеждам картинките по екрана, цъкам с език и си викам - че то всичко ти е написано бре ... до следващия път. Имам чувството че никога няма да го направя като хората това смешно босче :(
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 06, 2009 4:28 am

Паг, след няколко мои смешни супер смразяващи обаче кръвта ми опита да правя Тадиъс като се самотаргетвам, за да си гледам дебъфа, установих, че ДедлиБосМоуд всъщност ми пищи (издрънчава) с познатия, най-вероятно, от теб звук за 'ВНИМАНИЕ' (когато трябва да направиш нещо незабавно). Това обикновено като го чуеш дори, дори да не четеш огромния син надпис на екрана, трябва да се преместиш от др. страна на боса. Ние минаваме между краката на боса. Други гилдии май го заобикалят.

Ако адонът не ти пищи - стой си на място в рейндж.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Pag
Merchant

Post by Pag » Sat Jun 06, 2009 5:19 pm

Илейн, не само че пищи ами и дрънчи но явно не ми е достатъчно, ако можеше и да се пресегне през монитора някой да ми натисни рън бутона още по - добре. Ние се въртим клокуайз, поне тези дето схващат се въртят, демек всички без мен :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Sun Jun 07, 2009 12:39 pm

Това с разминаването в центъра е малко рисковано - общо взето логично в центъра би паднал голям демидж при срещата на различните полюси. Ние също се въртим - едните минават пред боса, а другите - покрай стената. Общо взето това си е. Важно е групите с един полюс да стоят на едно, за да се бъфкат. Останалото е - писне ли ДБМ, зарязваш всичко останало и хукваш. Аз честно казано като видя, че почва да каства, правя крачка в посоката встрани (към стената или към ръба, според това накъде трябва да тичам, ако имам знак) и ако чуя знак за смяна на знака, директно хуквам напред.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 10:05 am

Голямо уайпване направихме вчера на Генерала. Мряхме, докато се надигна траша отново, разчистихме го и пак мряхме. И тук е мястото за една Ода за Body and Soul таланта:). Щото вчера го нямаше ДК танкът, който обикновено поема Генерала, нямаше го и паладинът, който го танква на Улдуар 10, та се почна една мъка за уориъра ни. Много добър танк, обаче в 80% от уайповете мреше на кайтването - а там е 1-shot, няма спасение. По едно време нашият холи прийст ме пита нещо за Body and soul талант, че аз пусках доста време фитили в гилд форума, че може би е добре да го има за една или друга битка. Но на практика, от прийстовете само аз го имам на холи билда си. Понесе се и кратка дискусия дали бил само ПвП талант, след което нещата замряха - в смисъл холи прийстът ни така или иначе го нямаше. Аз се замислих дали да мина на алтернативния билд, но мисълта да се лиша от над 4к мана от дисциплин талантите за битка, където няма мана регенерация, хич не ми хареса. А и през по-голямата част на вечерта си нямахме пала хийлър, та се чудех дали е удачно и аз да сменям танк-хийлинг билда. Но така или иначе, по някое време се присъедини палата ни и след още два уайпа предложих да сменя билда, за да пробваме с B&S, и рейд лидерът даде благословия:). Честно казано дотогава го бях ползвала тоя талант само на една битка с Кологан, когато ми трябваше повече АоЕ хийлинг и минах на холи билд. Много се забавлявах, как когато бийм-ът ме нацели, как се озовавам на стълбите, докато той още лази из залата.

И така, почна се битката с Генерала, кастна си по едно време Surge of darkness и Готя припна като агънце (и без това овци има по екипировката) по терена :lol: . Е, малко поумря на следващия Surge, защото не нацелих щит-спела на бара и трябваше да го пренареждам :oops: . Оттам нататък имах една основна мисия - винаги готова за щит. Е, щях да го пляскам другия ни прийст, щото хем сам си каза, че трябва да избягва да каства своя щит, хем пак гледах как weakened soul се появява върху Готя. Поне успяваше да го тайм-ва добре, така че да мога да си кастна моя щит на следвайщия serge. Обаче сега вече не смеех да рискувам да стоя за 7 стака в зеления гьол, за да минимизирам шансовете да умра. Съответно на финала не ми стигаха 100 мана за шийлд. Проревах във Вент, че не мога да шийлдна, казаха да се ползват каквито кулдауни има. Видях, че Гардиан спиритът ми е наличен, ама вече докато го кастна, Готя подкоси крака. И аз съм един пишман хийлър :oops: Поне в секунда след това умря и Генерала, та само Готя трябваше да съживяваме.

Имаше и още едно прекрасно нещо на таланта. Тичането след уайп до генерала си е бая. Забавлявах се да каствам шийлд на народа ( и на себе си, естествено) и да ги гледам как политат с 60% спийд инкрийз напред. Най-смешно ми беше с гномчето на Холи. Жалко само, че не се сетих да му хвърля и бейби спайс - щях да се смея още повече:))))))

Edit: ама и аз съм един хийлър - хич не обърнах внимание какво имам на холи билда. Сложила съм точка на lightwell-а, който точно на тая битка можеше да е полезен, а тотално съм забравила, че е наличен :oops: :oops: :oops:
Last edited by Lannis on Mon Jun 08, 2009 2:20 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 11:21 am

Аз убер доволен от палата, 30-40ка за леко джиткане през уикенда :mrgreen: На моя лвл не ми се заяждат, а ?? до сега не ми диспелват бъбъла докато се портална :) Май ше правия хонорари килла в БГ :mrgreen: Са ретри в плейт май ше си кара. Спокойно до хероици мое карам с пвп гиър усещам аз.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 12:46 pm

Може ли да задам един нубски въпрос :D От къде се вимат emblems of Valor? Като влизам в хероиците ми дава само emblems of Herosm. Искам да си купя някои айтеми от вендорите в Даралан но повечето хубави са с тези на Валор. Да не би да се разменят някъде, или има вендори в някой друга столица? А може и определени нероици да ги пускат само...личи си колко ми е стажа в играта :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 08, 2009 12:47 pm

Ние се разпадаме като гилдия най-вероятно, от което ми е супер скапано. Не зная дали след приближаващия се 'ураган' не е по-добре да се махна, само че не искам да се чувствам като предател. Ще почакам да видя какво ще се случи и тогава ще действам... някак. Доста съм сигурна, че няма да е на добро.

Новият ми уорлок е много чудесен бтв, изключая нон-стоп оставането без мана, както и невъзможността да оцелея ако ме нападнат 3-ма, примерно.

Emblems of Valor са от рейдовете.
This item drops off bosses in 10-player Ulduar raid as well as the other 25-player (tier 7) raids.
Last edited by Elayne on Mon Jun 08, 2009 12:49 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 12:48 pm

Падат в Накс 25, Улдуар 10 и вероятно Емалон пуска от тях в Voа10

Дима, след време и трима няма да са ти проблем. И съжалявам за гилдията. То до вчера и аз бях с някакви мрачни мисли, че нашата няма да я бъде.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 12:50 pm

Мерси за бързите отговори. Защото снощи бях в Накс-10 и пак на Хероизам пускаше. Явно само на определени рейдове ги пуска :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 12:54 pm

Lannis wrote:Падат в Накс 25, Улдуар 10 и вероятно Емалон пуска от тях в Voа10