Голямо уайпване направихме вчера на Генерала. Мряхме, докато се надигна траша отново, разчистихме го и пак мряхме. И тук е мястото за една Ода за Body and Soul таланта:). Щото вчера го нямаше ДК танкът, който обикновено поема Генерала, нямаше го и паладинът, който го танква на Улдуар 10, та се почна една мъка за уориъра ни. Много добър танк, обаче в 80% от уайповете мреше на кайтването - а там е 1-shot, няма спасение. По едно време нашият холи прийст ме пита нещо за Body and soul талант, че аз пусках доста време фитили в гилд форума, че може би е добре да го има за една или друга битка. Но на практика, от прийстовете само аз го имам на холи билда си. Понесе се и кратка дискусия дали бил само ПвП талант, след което нещата замряха - в смисъл холи прийстът ни така или иначе го нямаше. Аз се замислих дали да мина на алтернативния билд, но мисълта да се лиша от над 4к мана от дисциплин талантите за битка, където няма мана регенерация, хич не ми хареса. А и през по-голямата част на вечерта си нямахме пала хийлър, та се чудех дали е удачно и аз да сменям танк-хийлинг билда. Но така или иначе, по някое време се присъедини палата ни и след още два уайпа предложих да сменя билда, за да пробваме с B&S, и рейд лидерът даде благословия:). Честно казано дотогава го бях ползвала тоя талант само на една битка с Кологан, когато ми трябваше повече АоЕ хийлинг и минах на холи билд. Много се забавлявах, как когато бийм-ът ме нацели, как се озовавам на стълбите, докато той още лази из залата.
И така, почна се битката с Генерала, кастна си по едно време Surge of darkness и Готя припна като агънце (и без това овци има по екипировката) по терена

. Е, малко поумря на следващия Surge, защото не нацелих щит-спела на бара и трябваше да го пренареждам

. Оттам нататък имах една основна мисия - винаги готова за щит. Е, щях да го пляскам другия ни прийст, щото хем сам си каза, че трябва да избягва да каства своя щит, хем пак гледах как weakened soul се появява върху Готя. Поне успяваше да го тайм-ва добре, така че да мога да си кастна моя щит на следвайщия serge. Обаче сега вече не смеех да рискувам да стоя за 7 стака в зеления гьол, за да минимизирам шансовете да умра. Съответно на финала не ми стигаха 100 мана за шийлд. Проревах във Вент, че не мога да шийлдна, казаха да се ползват каквито кулдауни има. Видях, че Гардиан спиритът ми е наличен, ама вече докато го кастна, Готя подкоси крака. И аз съм един пишман хийлър

Поне в секунда след това умря и Генерала, та само Готя трябваше да съживяваме.
Имаше и още едно прекрасно нещо на таланта. Тичането след уайп до генерала си е бая. Забавлявах се да каствам шийлд на народа ( и на себе си, естествено) и да ги гледам как политат с 60% спийд инкрийз напред. Най-смешно ми беше с гномчето на Холи. Жалко само, че не се сетих да му хвърля и бейби спайс - щях да се смея още повече:))))))
Edit: ама и аз съм един хийлър - хич не обърнах внимание какво имам на холи билда. Сложила съм точка на lightwell-а, който точно на тая битка можеше да е полезен, а тотално съм забравила, че е наличен