И аз имам познати, дето са чували от свои познати, че... Известната информационна агенция ЕЖК (Една Жена Каза) в такива случаи безотказно работи.
А за детето. Да, наистина не съм била фикус в хола на това семейство и няма откъде да знам дали наистина бащата не е пълнил главите на децата с глупости. Нещо повече, наистина е напълно възможно всичко, дето майката го казва, да е чистата истина. Мен обаче ме потресе отношението към детето й. Че аз с котката си не си позволявам да се държа по такъв начин. Детето пищи и се гърчи в ръцете на някаква непозната, която го вдига и почва да го носи както носят овцете за стригане, а ти не реагираш въобще. Детето ти се хваща за врата на колата, ти му изчегъртваш пръстите оттам, набутваш го вътре, лягаш отгоре му и приятелката ти и тя ляга отгоре му, щото да не вземе случайно да мръдне. Детето се хванало там за какво беше, ти го дърпаш с всички сили, влачиш го... Как не спря бе! Как не се опита да го гушнеш, да го успокиш по някакъв начин! Как въобще можеш да си позволиш да действаш така, като виждаш какво причиняваш на собствените си деца!
Нормалният начин за действие би бил, след като видиш как реагират децата ти, да започнеш да идваш заедно с детски психолог и прочие упълномощени лица, да разговаряш с децата си, за да видят, че не си Иван Костов в женски облик и така след няколко такива посещения тая грозна сцена нямаше да е факт. Но тая влачеше и размятваше детето си все едно се опитва да си вземе някаква нечуплива вещ, която мъжът й не й дава. Ето това ме отврати мен. Нямам идея алкохоличка ли е, проститукта ли е, каква е, но от видяното с цялото си сърце заключавам, че тая жена майка не е и не може да бъде.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

<-
Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви 
Уук.