Нали? Чакам го с нетърпение.Roland wrote:Оф, Дет Рейс изглежда потресаващо тъп...
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- BaYa
- Forsaken
Ооо, и аз. И това от човек който още не се е престрашил с Ин дъ нейм оф дъ кинг!!
М/у другото, май небрежно пропуснах да спомена, че ни подариха 42" телевизор, който мяза доста на лятно кино (по размер)!!!
И на който смятах да се прежаля с последното Уве!!

М/у другото, май небрежно пропуснах да спомена, че ни подариха 42" телевизор, който мяза доста на лятно кино (по размер)!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Як, яяяяяк, освен ако нямамш предвид буквално мускулите ...!
Аз пък гледам да дочакам ей този летен брейнлес фън - клик.

Аз пък гледам да дочакам ей този летен брейнлес фън - клик.

На замунда даже DVD с петканален звук са качили:
http://zamunda.net/details.php?id=134833
Аз не изгарям от желание обаче.
http://zamunda.net/details.php?id=134833
Аз не изгарям от желание обаче.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- BaYa
- Forsaken
Аааа мерак ми е, но мога да изтраям още месец. И да отида на прожекция от 5 ?; няма страшно!
Има някои общи идеи, от този тип, които ме привличат я във филми, я в книги. Но ми е пределно ясно какви кино-качества мога да очаква от безмозъчно забавление, та ще издържа! 
И после, ако ми хареса умерено, ще си го сваля.

И после, ако ми хареса умерено, ще си го сваля.

Днес прочетох печалната новина, че за 2010 година се планира продължение на цветната феерия Hairspray.
Тъй като това е единственият форум, където забелязах масирана концентрация на фенове, реших да ви зарадвам първо вас с тази новина. Честито!
Аз опитах да го гледам първия, но на 45-тата минута мониторът ми сдаде багажа под цветния напор и се наложи да рестартирам. После не опитах отново, защото всички ме бъзикаха, че съм гей.
Тъй като това е единственият форум, където забелязах масирана концентрация на фенове, реших да ви зарадвам първо вас с тази новина. Честито!
Аз опитах да го гледам първия, но на 45-тата минута мониторът ми сдаде багажа под цветния напор и се наложи да рестартирам. После не опитах отново, защото всички ме бъзикаха, че съм гей.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - "Конституция на Република България"
Странно, при положение, че практически всички важни герои са жени...
Прочее, като всеки друг мюзикъл, и тоя губи някъде 90% от ефекта си на малък екран. Ако и другите филми, дето ги плюеш активно наоколо, си ги гледал на компа, нищо чудно, че са ти такива мненията
А продължение на базата на какво? Бродуейската пиеса няма продължения доколкото знам, с каква музика ще го правят това?
Прочее, като всеки друг мюзикъл, и тоя губи някъде 90% от ефекта си на малък екран. Ако и другите филми, дето ги плюеш активно наоколо, си ги гледал на компа, нищо чудно, че са ти такива мненията

А продължение на базата на какво? Бродуейската пиеса няма продължения доколкото знам, с каква музика ще го правят това?
And you can't dance with a devil on your back...
Не, Роланд, този филм за нищо на света не бих рискувал да го гледам с други хора, защото щеше да ме е срам от тях после.
За сметка на това, вкъщи си имам убийствена система за домашно кино, на която доста киносалони могат да завиждат, особено, ако си го пусна в HD, което направих.
Да, повечето герои са жени, ако главната пухкава топка се брои за същество с пол. За онзи зализания не съм особено сигурен дали беше жена всъщност.
Засега не се знае на какво ще е базирано, освен че се водят преговори със старите актьори. Вроятно ще е поредното патетично доене на пари от страна на Ню Лайн.
За сметка на това, вкъщи си имам убийствена система за домашно кино, на която доста киносалони могат да завиждат, особено, ако си го пусна в HD, което направих.
Да, повечето герои са жени, ако главната пухкава топка се брои за същество с пол. За онзи зализания не съм особено сигурен дали беше жена всъщност.
Засега не се знае на какво ще е базирано, освен че се водят преговори със старите актьори. Вроятно ще е поредното патетично доене на пари от страна на Ню Лайн.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - "Конституция на Република България"