Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Aug 19, 2007 11:50 pm

Може би Даниел Крейг? Ама едва ли.
На него изисканите типове тип Бонд, по му ходят. Джерард Бътлър, който също имаше нещастието да участва в Лара Крофт френчайза, като че ли става за badass филмите като "Бягство от Ню Йорк". Предпочитам обаче Хю Джакман, него и сега мога да го видя като Снейк Плискин :)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 19, 2007 11:55 pm

tigermaster wrote:Гледам, писали сте за римейк на "Бягство от Ню Йорк". Гледах го преди доста време и нищо не помня, освен че се размазах от кеф. Чудя се дали да го повторя сега. Има огромна вероятност да си прецакам хубавия спомен. Някой, който го е гледал скоро, ще се изкаже ли? Интересно ми е кой ли съвременен актьор ще докара мъжкарското излъчване на Снейк. Честно, не се сещам за нито един под четирийсет години.
Живик все пак ми го донесе, така че скоро ще го гледам. А за другото - що за въпрос? :shock: Точно Бътлър е верният човек. 8-)

Madness? This is... NY!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Aug 19, 2007 11:58 pm

А за другото - що за въпрос? Shocked Точно Бътлър е верният човек.
Той наистина има мъжкарско излъчване, но това се дължи най-вече на бицепсите и тестостерона. За мъжкарското излъчване тип Снейк Плискин точно Хю Джакман е човекът 8-)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 20, 2007 12:06 am

Ма взеха Бътлър, нали. :lol: Джакмън повечето хора вече го свързват директно с Улвърин. А Бътлър кат свали брадището - ей ти го новият екшън герой. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Aug 20, 2007 12:08 am

shayhiri wrote:Ма взеха Бътлър, нали. :lol: Джакмън повечето хора вече го свързват директно с Улвърин. А Бътлър кат свали брадището - ей ти го новият екшън герой. 8-)
Оу. Бях пропуснал да забележа статията. Значи Бътлър ще е новият Снейк? Лошо.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 20, 2007 12:11 am

Не ме карай да почвам отсега с подписите. :lol:
shayhiri wrote:Madness? This is... NY!!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Aug 20, 2007 11:10 am

Darkling wrote:
shayhiri wrote:Ма взеха Бътлър, нали. :lol: Джакмън повечето хора вече го свързват директно с Улвърин. А Бътлър кат свали брадището - ей ти го новият екшън герой. 8-)
Оу. Бях пропуснал да забележа статията. Значи Бътлър ще е новият Снейк? Лошо.
`що пък лошо? Показа актьорска игра в "Атила" и почти изглеждаше като мъж в "300". Ако ги комбинира двете, може и да направи нещо. А и Уайсман може да се справи с екшън филм доста по-добре от повечето сегашни режисьори.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 21, 2007 12:45 am

Ей това как си го чакам:

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=978&item=1

Силк. Ако не друго, поне ше е баси красивия филм. :D

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Aug 21, 2007 1:40 am

С възможно най-неподходящия избор на актьори за целта. А книгата е великолепна.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Dwight
Misting

Post by Dwight » Tue Aug 21, 2007 12:28 pm

Джерард Бътлър или Хю Джакман за ролята на Снейк. Неееееее. Искам си Кърт Ръсел. Беше култов в ролята.
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 21, 2007 1:01 pm

Оххх, мани. И аз си искам Кърт Square Jaw Ръсел! Ама ец, никой за нищо не ни бере нас зрителите!
:ninja:
А наистина се снимал филм по Силк. Страхотно тежко "изживях" тая книга, та се надявам филмът да е на ниво.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 21, 2007 3:24 pm

Защо цялата драма (не за Бътлър :roll: ) за историята на Силк? Раздуйте малко за историята, моля, без спойлъри, ест.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Aug 21, 2007 3:29 pm

shayhiri wrote:Защо цялата драма (не за Бътлър :roll: ) за историята на Силк? Раздуйте малко за историята, моля, без спойлъри, ест.
http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=112640
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 21, 2007 4:15 pm

Ох, колко жалко! Ако бях видяла туй по-рано щях да си я взема на български. Така или иначе, книгата я нямам.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 21, 2007 7:27 pm

Трейлъра на Rush Hour 3 е най-бруталния досега във видео индустрията. Дано имат ташаците да го покажат и във франция:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.