момчето все още е в неизвестност.Xellos wrote:Мдаам в дългосрочен план, тия деца след години ше благодарят че не са останали в БГ.
Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
А пък попа лъска топа!
Свещеник е откраднал 1 кубик дърва от подножието на връх Бакаджика, където автобус уби 16 души навръх Спасовден, съобщиха от МВР.
Дърветата били изкоренени от тежката катастрофа, а пъргавото отче прибрало и клони, отрязани от Гражданската защита, за да бъде изваден автобусът.
Кражбата е извършена от отец Василий, свещеник в храма „Свети Александър Невски”, намиращ се на най-високото място на върха.
Свещеникът бил заловен от полицията, след като потресен гражданин позвънил в местното РПУ.
При идването си полицаите открили в багажника му подреден дървен материал.
Наказанието за подобно деяние е между 50 и 2000 лева.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
А аз упорито продължавам да не разбирам защо "пъргавото отче" да не прибере начупените клонаци. Някой да вижда проблем в това, че някой си е събрал паднали дърва? И колко е ужасно, че са били подредени в багажника му, нали? Мен например тръпки ме побиват. А агенция "Фокус" стига дори по-далеч. Ами че по някои от дървата можело да има кръв! Е, можело и да няма, очевидно, по същата логика, ама нали е можело да има? Представям си и зараждането на следните заглавия: "Туристи бяха изловени на мястото, където на Спасовден автобус уби 16 човека!", "Дете беше забелязано да бере мащерка на полето на инцидента!", където очевидно в текста ще се спомене, че е напълно вероятно по мащерката да има кръв. И най-ужасното би било "Пастир изведе козите си на паша в близост до спасовденската касапница!!!!!" Това трябва да е с особено огромни и с много червни букви, а около тях да има стилизирани капки кръв.
Бе пропуснали са пишат за резачката, багера и трите каруци манги. Ги таковам и журналята.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Interpreter
- Forsaken
Подозирам, че Иван Костов е виновен - няма начин шефът на фирмата с "Чавдара" да не е бутнал на времето 50 лв дарение за фондацията на Еленка. Костов по начало е виновен за всичко, как не са се сетили досега 

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Бе, аз малко се чудя. Момиченцето е покъртително, да, много ми беше жал за него.
Но нека само да предположим, че майката казва истината и когато отношенията им са се развалили, бащата е отвел децата и й е отказал контакт с тях, обяснявайки им колко е лоша и как не ги обича и им мисли лоши неща. В такъв случай какво може да направи тя, освен да си издейства заповед и полицейска охрана и да ги отведе насила?
Не казвам, че е така, но всъщност в полза и на едната, и на другата версия има само думите на единия от родителите.
Но нека само да предположим, че майката казва истината и когато отношенията им са се развалили, бащата е отвел децата и й е отказал контакт с тях, обяснявайки им колко е лоша и как не ги обича и им мисли лоши неща. В такъв случай какво може да направи тя, освен да си издейства заповед и полицейска охрана и да ги отведе насила?
Не казвам, че е така, но всъщност в полза и на едната, и на другата версия има само думите на единия от родителите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абе трудно ще излъжеш дете, че майка му е лош човек ако то си я обича. Децата имат много добър инстинкт за такива неща. Съдейки по ужаса им от клипа, не мисля, че майка им се е държала добре с тях.
Кофтито е, че съдът отсъжда въз основа на представените му факти. Както и на адвокатските стратегии. Фактите не обхващат непременно цялата истина, което значи, че представят изкривена картина за ставащото. А адвокатите имат за цел техният клиент да спечели, без значение дали е справедливо.
Просто предположения, де.
Кофтито е, че съдът отсъжда въз основа на представените му факти. Както и на адвокатските стратегии. Фактите не обхващат непременно цялата истина, което значи, че представят изкривена картина за ставащото. А адвокатите имат за цел техният клиент да спечели, без значение дали е справедливо.
Просто предположения, де.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Плюс това виж как се държеше самата майка с децата. Ако ги обичаше, щеше да им говори успокоително и да се опита да ги убеди с добро. По-скоро ми се струва, че е приела като въпрос на чест да го зачука на бащата, който я е оскърбил с отказа си повече да живее с нея. Децата тук са просто символ на извоювана победа. Има такива родители за жалост.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
За Иван Костов - горкичкичкичкият. Без вина виновен, нещастник! Сега остава да изчакаме да умре, да видим ще се разложи ли, няма ли и ако замирише на хубаво, да си го канонизираме като светец и великомученик. Великомученик Иван - ще си имаме още един Ивановден.
Неразбран остана този политически гений. Парите, които искаше за фондацията на жена си бяха за бъдещето на България все пак. Той толкова я обича България, че е готов да си замърси кармата със заплахи и рекет, само на нея да й е добре. Хвала на такъви, хвала!
Разправяла ли съм ви как лицето е искало от познат на баща ми няколко милиона лева на името на въпросната фондация, за да остави отворена малката му фамилна фабрика?
За ползу роду е било, сигурна съм!!!
Ех, какъв добър чиляк! Лошите комунисти така и не го разбраха.

Неразбран остана този политически гений. Парите, които искаше за фондацията на жена си бяха за бъдещето на България все пак. Той толкова я обича България, че е готов да си замърси кармата със заплахи и рекет, само на нея да й е добре. Хвала на такъви, хвала!

Разправяла ли съм ви как лицето е искало от познат на баща ми няколко милиона лева на името на въпросната фондация, за да остави отворена малката му фамилна фабрика?
За ползу роду е било, сигурна съм!!!

Ех, какъв добър чиляк! Лошите комунисти така и не го разбраха.