Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat May 30, 2009 11:04 am

Xellos wrote:Мдаам в дългосрочен план, тия деца след години ше благодарят че не са останали в БГ.
момчето все още е в неизвестност.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat May 30, 2009 11:33 am

А пък попа лъска топа!
Свещеник е откраднал 1 кубик дърва от подножието на връх Бакаджика, където автобус уби 16 души навръх Спасовден, съобщиха от МВР.

Дърветата били изкоренени от тежката катастрофа, а пъргавото отче прибрало и клони, отрязани от Гражданската защита, за да бъде изваден автобусът.

Кражбата е извършена от отец Василий, свещеник в храма „Свети Александър Невски”, намиращ се на най-високото място на върха.

Свещеникът бил заловен от полицията, след като потресен гражданин позвънил в местното РПУ.

При идването си полицаите открили в багажника му подреден дървен материал.

Наказанието за подобно деяние е между 50 и 2000 лева.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat May 30, 2009 11:42 am

А аз упорито продължавам да не разбирам защо "пъргавото отче" да не прибере начупените клонаци. Някой да вижда проблем в това, че някой си е събрал паднали дърва? И колко е ужасно, че са били подредени в багажника му, нали? Мен например тръпки ме побиват. А агенция "Фокус" стига дори по-далеч. Ами че по някои от дървата можело да има кръв! Е, можело и да няма, очевидно, по същата логика, ама нали е можело да има? Представям си и зараждането на следните заглавия: "Туристи бяха изловени на мястото, където на Спасовден автобус уби 16 човека!", "Дете беше забелязано да бере мащерка на полето на инцидента!", където очевидно в текста ще се спомене, че е напълно вероятно по мащерката да има кръв. И най-ужасното би било "Пастир изведе козите си на паша в близост до спасовденската касапница!!!!!" Това трябва да е с особено огромни и с много червни букви, а около тях да има стилизирани капки кръв.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 30, 2009 11:54 am

1 кубик си е бая работа
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat May 30, 2009 12:03 pm

Бе бая... Един по-голям куп дърва. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 30, 2009 12:53 pm

Бе пропуснали са пишат за резачката, багера и трите каруци манги. Ги таковам и журналята.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 30, 2009 2:59 pm

Подозирам, че Иван Костов е виновен - няма начин шефът на фирмата с "Чавдара" да не е бутнал на времето 50 лв дарение за фондацията на Еленка. Костов по начало е виновен за всичко, как не са се сетили досега :roll:
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat May 30, 2009 3:51 pm

Да, една бабиера разглеждаше вчера в тролея листовка, която обясняваше как Костов орязал пенсиите и ЩЯЛ ДА ГО НАПРАВИ ОТНОВО!!!
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat May 30, 2009 3:52 pm

Забравяте, че Костов е виновен и за трагедията с ония две дечица. Кой друг, ако не той? :neutral:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat May 30, 2009 4:07 pm

Всъщност аз като че ли наистина го мярнах в мелето. Май се беше маскирал като полицай, обаче не успя да се скрие от зоркия ми поглед, щото бдях.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun May 31, 2009 12:32 am

Бе, аз малко се чудя. Момиченцето е покъртително, да, много ми беше жал за него.
Но нека само да предположим, че майката казва истината и когато отношенията им са се развалили, бащата е отвел децата и й е отказал контакт с тях, обяснявайки им колко е лоша и как не ги обича и им мисли лоши неща. В такъв случай какво може да направи тя, освен да си издейства заповед и полицейска охрана и да ги отведе насила?
Не казвам, че е така, но всъщност в полза и на едната, и на другата версия има само думите на единия от родителите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun May 31, 2009 1:04 am

Абе трудно ще излъжеш дете, че майка му е лош човек ако то си я обича. Децата имат много добър инстинкт за такива неща. Съдейки по ужаса им от клипа, не мисля, че майка им се е държала добре с тях.

Кофтито е, че съдът отсъжда въз основа на представените му факти. Както и на адвокатските стратегии. Фактите не обхващат непременно цялата истина, което значи, че представят изкривена картина за ставащото. А адвокатите имат за цел техният клиент да спечели, без значение дали е справедливо.

Просто предположения, де.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun May 31, 2009 1:05 am

Такава реакция у едно дете не може да се внуши. Те трябва да са имали страх от тази жена. Децата са толкова чисти създания. Истински мразят и истински обичат в такива първични случаи. Те се страхуваха. Поне на мен така ми се стори.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun May 31, 2009 1:08 am

Плюс това виж как се държеше самата майка с децата. Ако ги обичаше, щеше да им говори успокоително и да се опита да ги убеди с добро. По-скоро ми се струва, че е приела като въпрос на чест да го зачука на бащата, който я е оскърбил с отказа си повече да живее с нея. Децата тук са просто символ на извоювана победа. Има такива родители за жалост.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 31, 2009 5:28 am

За Иван Костов - горкичкичкичкият. Без вина виновен, нещастник! Сега остава да изчакаме да умре, да видим ще се разложи ли, няма ли и ако замирише на хубаво, да си го канонизираме като светец и великомученик. Великомученик Иван - ще си имаме още един Ивановден. :roll:

Неразбран остана този политически гений. Парите, които искаше за фондацията на жена си бяха за бъдещето на България все пак. Той толкова я обича България, че е готов да си замърси кармата със заплахи и рекет, само на нея да й е добре. Хвала на такъви, хвала! :roll:

Разправяла ли съм ви как лицето е искало от познат на баща ми няколко милиона лева на името на въпросната фондация, за да остави отворена малката му фамилна фабрика?

За ползу роду е било, сигурна съм!!! :roll:

Ех, какъв добър чиляк! Лошите комунисти така и не го разбраха.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.