Кой какво чете, part III
Moderator: Moridin

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Моята любима (или поне една от трите любими) ми е Алиса в Страната на чудесата, както и Алиса в Огледалния свят. Имах великолепно издание в голям формат и на двете, с картинки и т.н., което стоеше при другите ми детски книжки в един кашон в килера. Преди една седмица разбрах, че баща ми на самоинициатива ги е подарил (всичките ми детски книги) на детенцето на едни съседи, които от известно време вече живеят в Банкя... та така... поревах си и му се накрещях злобно от яд. Въпреки, че стояха в кашони си бяха моите прекраасни детски книжки и си ги обичах.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Interpreter
- Forsaken
Нафталинче и баене?Interpreter wrote:Воъбражението на авторите на фентъзи е неизчерпаемо. В момента чета как се прави магия против молци в гардероба

Изрових си днеска Ферди Мравката.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Чета "Сблъсък" на Стивън Кинг. Определено една от най-увличащите попадали ми книги. Оставя чувството, че всеки ред си е на мястото просто. За жалост имам само първата от трите части.
Заедно с нея на старо си взех и "Талисманът" ( да си я имам, чел съм я преди ) и "Град отчаяние". Тези дни ще купя и "Сиянието". Гледам, че в интернет се продават "Томичукалата" и "Безсъние" и се изкушавам и тях да поръчам.
Заедно с нея на старо си взех и "Талисманът" ( да си я имам, чел съм я преди ) и "Град отчаяние". Тези дни ще купя и "Сиянието". Гледам, че в интернет се продават "Томичукалата" и "Безсъние" и се изкушавам и тях да поръчам.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Ироничното е, че това усещане ще го загубиш веднага щом затвориш първи том. Един съвет - остани си с него, за да си запазиш доброто усещанеDarkling wrote:Чета "Сблъсък" на Стивън Кинг. Определено една от най-увличащите попадали ми книги. Оставя чувството, че всеки ред си е на мястото просто. За жалост имам само първата от трите части.

And you can't dance with a devil on your back...
Видяхте ли днес какво качиха в арената:
http://www.arenabg.com/details.php?id=5 ... a2e0092242
Мисля да ги прегледам тия книжки:) От малък не съм си играл с подобни:) Нека видя малко и от чуждите:)
http://www.arenabg.com/details.php?id=5 ... a2e0092242
Мисля да ги прегледам тия книжки:) От малък не съм си играл с подобни:) Нека видя малко и от чуждите:)
аз още съм в периодиката на близкото минало

съдържание
в Editorial: 31 • essay by Sheila Williams
г-жа Ш говори за това, че ето на 31 годишнина на списанието ни и какви други списания е имало през годините и т.н..
Rereading Stapledon • [Reflections] • essay by Robert Silverberg.
е поредното статия на РС в поредицата му, аз препрочитам книги дето съм ги чел като малък...
Memory Dog • novelette by Kathleen Ann Goonan
е за някакво там напредък в биотехнологизма на приложно ниво...
Slidin' • shortstory by Neal Barrett, Jr.
е постапокалиптична история дето си е откровено гадна на моменти, та не я и прочетох...
The House Left Empty • shortstory by Robert Reed
е за едно малко гадно бъдеще, в което САЩ е разпаднато на малки соверенни парченца...
An Almanac For the Alien Invaders • shortstory by Merrie Haskell
разказва историята на годината през която Извънземните ни завладяват през погледа на една наемничка тяхна...
An Art, Like Everything Else • shortstory by Nick Wolven
първа публикация на нов автор, но началото е нетърпимо досадно...
n Alien Heresy • novelette by S. P. Somtow
е историческа история за това как виден французки инквизитор
се нагърбва с задачата да разпитва някакво същество, което е проявило безочието да пристигне край село някое с огнено превозно средство.
исторически е издържано с/д мен.
с една дума гадно е.
Ghost Town by Catherine Wells
еистория за това как никога никъде не можеш да се завърнеш
Strangers When We Meet • novelette by Kate Wilhelm
е история за момче, което срещнало момиче, което обаче момиче...
Another Country • shortstory by Matthew Johnson
е история за мигранти от Римската империя в съвремието ни или бъдещето. Възникват някакви портали и почват да пристигат хорица от много едно време...
The Advocate • shortstory by Barry B. Longyear
един писател, който е тежко болен копира себесъщността си в друго биосъздание и т.н..
The Room of Lost Souls • novella by Kristine Kathryn Rusch
е продължаване на предишна история дето не см чел та ме домързя да го чета... пък и нищо чудно дамата с ефирния тоалет от корицата да има точно към туй отношение...
On Books: The Multiverse by Norman Spinrad
е забавно и пише за няк'ви любопитни книжки...

съдържание
в Editorial: 31 • essay by Sheila Williams
г-жа Ш говори за това, че ето на 31 годишнина на списанието ни и какви други списания е имало през годините и т.н..
Rereading Stapledon • [Reflections] • essay by Robert Silverberg.
е поредното статия на РС в поредицата му, аз препрочитам книги дето съм ги чел като малък...
Memory Dog • novelette by Kathleen Ann Goonan
е за някакво там напредък в биотехнологизма на приложно ниво...
Slidin' • shortstory by Neal Barrett, Jr.
е постапокалиптична история дето си е откровено гадна на моменти, та не я и прочетох...
The House Left Empty • shortstory by Robert Reed
е за едно малко гадно бъдеще, в което САЩ е разпаднато на малки соверенни парченца...
An Almanac For the Alien Invaders • shortstory by Merrie Haskell
разказва историята на годината през която Извънземните ни завладяват през погледа на една наемничка тяхна...
An Art, Like Everything Else • shortstory by Nick Wolven
първа публикация на нов автор, но началото е нетърпимо досадно...
n Alien Heresy • novelette by S. P. Somtow
е историческа история за това как виден французки инквизитор
се нагърбва с задачата да разпитва някакво същество, което е проявило безочието да пристигне край село някое с огнено превозно средство.
исторически е издържано с/д мен.
с една дума гадно е.
Ghost Town by Catherine Wells
еистория за това как никога никъде не можеш да се завърнеш
Strangers When We Meet • novelette by Kate Wilhelm
е история за момче, което срещнало момиче, което обаче момиче...
Another Country • shortstory by Matthew Johnson
е история за мигранти от Римската империя в съвремието ни или бъдещето. Възникват някакви портали и почват да пристигат хорица от много едно време...
The Advocate • shortstory by Barry B. Longyear
един писател, който е тежко болен копира себесъщността си в друго биосъздание и т.н..
The Room of Lost Souls • novella by Kristine Kathryn Rusch
е продължаване на предишна история дето не см чел та ме домързя да го чета... пък и нищо чудно дамата с ефирния тоалет от корицата да има точно към туй отношение...
On Books: The Multiverse by Norman Spinrad
е забавно и пише за няк'ви любопитни книжки...