Всъщност да не съсипваме Земята е може би най-сложното решение въобще.shayhiri wrote:Всъщност е достатъчно просто да не съсипваме Земята, но явно и това е недостижима цел за човешкия гений.
Живик - замени 200-300 години с максимум 2 поколения.
Moderator: Moridin
Всъщност да не съсипваме Земята е може би най-сложното решение въобще.shayhiri wrote:Всъщност е достатъчно просто да не съсипваме Земята, но явно и това е недостижима цел за човешкия гений.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Може би. Но ако смяташ да се закачаш на непознати мрежи, винаги си е добре някаква програмка която да ти "крие" аЙПи-то. Тааа, ако някой познава някоя свестна (и безплатна) сега е момента да си каже!!shayhiri wrote:В Мола има, аз дали ше мога да го ловя от нас през улицата, а, Ксел?
И в тоя ред на мисли - днешното UserFriendly
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests