Frank Miller's 300
Доста неуспешна аналогия, мило, щото ТИ беше тая, която твърдеше, че Милър се инспирирал от реалните дрехи на древногръцките войни, а не азAmelia wrote:Аналогии правя с не особено смислените ти дрънканици за инспирациите на Милър.Roland wrote:Ъъъъм, къде, пате, твърдя, че мутациите водят до управляване на времето?![]()
Иначе Ксеркс е просто разкошен. Санторо ми е твърде сладникав, но те са успели да го направят на нещо страхотно. Изобщо не е женствен или пък гей. Просто е разглезен, самовлюбен аристократ. Който на всичкото отгоре има неограничена власт. Мале как ги обичам такива!

Дима, не мяза на гей просто щото не мяза съвсем на човек. Не беше нито изнежен, нито педерастлив като държание, беше otherworldly и divine. И безкрайно, вечно и абсолютно арогантен, което го прави и толкоз разкошен

And you can't dance with a devil on your back...
От дрехите на героите в митологията се е инспирирал всъщност и ако се зачетеш по-внимателно ще забележиш че и тя това е казала.ТИ беше тая, която твърдеше, че Милър се инспирирал от реалните дрехи на древногръцките войни
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Дарклинг, тва е чудесно, но просто конкретно спартанските герои са били съвсем различни, та явно от други се е инспирирал, омг.
Ми Жоре, тогава си приличаше на андрогинен гигант, както и през останалото време. Не мога да възприема такова създание за мъж, че да го смятам за гей.
Ми Жоре, тогава си приличаше на андрогинен гигант, както и през останалото време. Не мога да възприема такова създание за мъж, че да го смятам за гей.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Ролъо, не ти тичка да ми се правиш на тып, ама ако все пак не си ме разбрал - да повторя. Човекыт е представил спартанците като излезли от древногрыцки мит. Или почти. Щото тогава те трябва да приличат на нещо такова:Roland wrote:Дарклинг, тва е чудесно, но просто конкретно спартанските герои са били съвсем различни, та явно от други се е инспирирал, омг.
- Spoiler: show
Heracles in full battle gears.
Euphronius
Red-figured volute crater
late 6th century BC
Museo Pubblico, Arezzo
Та, при положение, че си правиш свободна КОМИКСОВА интерпретация на историческо сыбитие, можеш да си правиш просто квот те кефне по отношение на реалните исторически факти, стига все пак да гравитираш около нещо истинско. Сыщо както мутантюгите от Екс-мен, или пык Спайдыр-мен, които гравитират около реални биологически факти. А след като пича е решил да се вызползва от чудесната вызможност, която древногрыцкото изкуство му предлага, не виждам кво лошо има в това. Точно с тая им визия спартанците те пренасят в приказния свят от легендите, в който добрите пичове са красиви (и ако са гырци - са голи), а лошите пичове - грозни и извратени. Не виждам кыф ти е проблема точно па с това, че били неадекватно облечени за случая, сезона и ненам кво още. Милыр не е правил исторически научен труд. Комикс е тва.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е, ако ти се гледат големи патки, разгледай някои японски еротични картини отпреди няколко века. Скандализиращи е всыщност доста меко казано...
А като сым почнала с картинките, това се предполага да е Ксеркс:
А като сым почнала с картинките, това се предполага да е Ксеркс:
- Spoiler: show