Кой какво чете?
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Jaar
- Mistborn
Ще се изкажа съвсем неподготвен, но това с как'сийките, особено ако е написано така с апостроф и извадено от горния контекст... Звучи ми като производно нарицателно от кака Сийка (което май беше нарицателно за клюкарка...) 

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- armageddon
- Forsaken
Игра на разум, Боян Калинов
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=19887
Приятно книжле. Има интересни и доста логични "предсказания" за бъдещето (хех, турският 2ри официален език в Германия
) но като цяло доста кратичка книжка. Тъкмо стана интересно и тя взе че свърши ...
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=19887
Приятно книжле. Има интересни и доста логични "предсказания" за бъдещето (хех, турският 2ри официален език в Германия

- JaimeLannister
- Forsaken
- Borizmeiko
- Misting
Прочетох "Четири истории от утре" - сборник с четири разказа на Зелазни, подредени по качество. Последният, "Роза за еклесиаста" е ПРЕКРАСЕН.
Сега започнах "Майсторът и Маргарита". Стигнах до 58 стр. и държи, но дали е гениална - когато я прочета.
Сега започнах "Майсторът и Маргарита". Стигнах до 58 стр. и държи, но дали е гениална - когато я прочета.

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- Daggerstab
- Arcanist
По случай завършването на сесията и късата почивка преди лятното учене (не питайте...) съм на половината на "Игра на тронове". Вече успях да намразя половината герои
. И да установя със сигурност, че повече ми харесва Ериксън 

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.