- Spoiler: show
A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Oh, shut the fuck up already с тия дреболии. Имате ебати жестокия епизод насреща - тръгнахте пак да спорите за несъответствия. Този път всичко, ама ВСИЧКО (да, вкл. и това как се измъкнаха от битката) беше жестоко - скрипт, актьори, режисура, атмосфера... За пръв път буквално всяка сцена мачкаше с нещо - от първата до последната.
Браво, направиха го тоя сериал.
Браво, направиха го тоя сериал.
- The Dragon
- Elder God
Страхотен епизод. Всичко си беше на ниво. Даже съумя да предизвика у мен жал към Нед, а по принцип му е ужасно досаден герой в книгите.
БТВ, култов лаф от друг форум по повод този епизод:
"Before all the human lovers go bonkers, I understand that Sophie Turner will be adopting Sean Bean..."

БТВ, култов лаф от друг форум по повод този епизод:
"Before all the human lovers go bonkers, I understand that Sophie Turner will be adopting Sean Bean..."

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
Бтв, епизодът пак беше пълен с разкошни малки детайли - погледът, който Мири Маз Дуур хвърли на корема на Денерис, когато й каза, че не е нейният живот цената, това как Нед изчака да види, че Аря не е на статуята, преди да сведе глава...
Церсей гледаше като констипирана бтв, за разнообразие. Нямам търпение да видя как Леничка ще фейлне в множеството сцени, които имат заедно с Тирион във втори сезон
Церсей гледаше като констипирана бтв, за разнообразие. Нямам търпение да видя как Леничка ще фейлне в множеството сцени, които имат заедно с Тирион във втори сезон

And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Да, ама е досадно всеки трети твой пост да съдържа линк към блога ти, в която и да е тема, в който и да е раздел. Най-малкото, че уж си главния на този сайт. Нищо против теб, просто е тъпо.Roland wrote:За теб има ли значение дали ще видиш превюто в блога ми, или в тубата?
За мен има.
Он-топик
Ебати жестокият епизод. От а до я. Отвя ме. Най-добрият до сега. Нямам нито една забележка. Този сериал е по-колосален, отколкото очаквах, а аз очаквах много.

п.п
А ето цитат от едно интервю с Бойко Борисов
- Заспивате ли лесно? Не ви ли мъчи някаква нечиста съвест?
- Никаква. Заспивам като бебенце. Гледам филм задължително, преди да заспя. Сега има един Game of Thrones (“Игра на тронове”, но премиерът го казва на английски). Много готин.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=924345

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Е как какво?
- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...