Естествено че на алт игрите ще скипваш всичко и ще търчиш по централната линия.
Тая стратегия с резюма я открих още като тествах стартър пака ама е голяма играчка да се въртите.

Moderator: AlDim
А аз изкарах 5 нива заради вас. Лоши хора. Аз докато не променят малко барбито ще си кеся на хел и в аукциона. И без това играта се опитва да те убие от злато с 5 НВ-таMuad_Dib wrote:Бтв уикенда с другарите отключихме понитата, нивото е доста забавно и поне на хел има е бати яките дропове, Гаро изкара два уникални в един рън, което не мислех че е възможно:)
Някъде да съм написал, че с алта ми не обикалям или не изривам всичко? Аз принципно съм ачийвмънт-хънтър винаги и сега с демон хънтър си рина всичко, че ми липсват рандъм дънджъни реър споунове и всякакви такива. И пак съм 27мо със плей тайм под 7 часа. Така че тези 15 часа никаква идея как стават, че дори имам време да експериментирам и с умения. Предполагам моите 7 до превъртането на нормал да станат 10-11, но в никакъв случай 15-16.RRSunknown wrote:Бате, ако си обикаляш първа игра във всяка дупчица да разглеждаш и си цъкаш соло няма как поне 15-16 часа да не ти дръпне нормала.
Естествено че на алт игрите ще скипваш всичко и ще търчиш по централната линия.
Тая стратегия с резюма я открих още като тествах стартър пака ама е голяма играчка да се въртите.
Abe 10k е в момента но това е защото с всичко освен оръжията съм с 51-2 лвл гиър и ще го пооправя до довечера.Muad_Dib wrote:Де да знам дали стават, то с дуал-уилда демиджа остава, ама ти се вдига атак спийда с 15%, колко ти показва в екрана че ти е дпс?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests