DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 29, 2012 1:36 pm

Бате, ако си обикаляш първа игра във всяка дупчица да разглеждаш и си цъкаш соло няма как поне 15-16 часа да не ти дръпне нормала.

Естествено че на алт игрите ще скипваш всичко и ще търчиш по централната линия.

Тая стратегия с резюма я открих още като тествах стартър пака ама е голяма играчка да се въртите. :roll:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 1:43 pm

Muad_Dib wrote:Бтв уикенда с другарите отключихме понитата, нивото е доста забавно и поне на хел има е бати яките дропове, Гаро изкара два уникални в един рън, което не мислех че е възможно:)
А аз изкарах 5 нива заради вас. Лоши хора. Аз докато не променят малко барбито ще си кеся на хел и в аукциона. И без това играта се опитва да те убие от злато с 5 НВ-та
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2012 1:51 pm

RRSunknown wrote:Бате, ако си обикаляш първа игра във всяка дупчица да разглеждаш и си цъкаш соло няма как поне 15-16 часа да не ти дръпне нормала.

Естествено че на алт игрите ще скипваш всичко и ще търчиш по централната линия.

Тая стратегия с резюма я открих още като тествах стартър пака ама е голяма играчка да се въртите. :roll:
Някъде да съм написал, че с алта ми не обикалям или не изривам всичко? Аз принципно съм ачийвмънт-хънтър винаги и сега с демон хънтър си рина всичко, че ми липсват рандъм дънджъни реър споунове и всякакви такива. И пак съм 27мо със плей тайм под 7 часа. Така че тези 15 часа никаква идея как стават, че дори имам време да експериментирам и с умения. Предполагам моите 7 до превъртането на нормал да станат 10-11, но в никакъв случай 15-16.

Иначе да, лоши хора сме, дали не зобна експириънса обаче:) Айде може довечера да направим 5-6 ръна пак, аз ще ходя на Мъже в черно 3 с жената и после в 21 съм на линия, само че с оръжие с под 700к дпс не те пускам в групата да знаеш:)

In other news с demon hunter-aе баси рутежа, просто ги пръскам, Белиал го убих от началото на първа фаза до края за минута и половина:)

Радо дай батълтаг.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 1:55 pm

2 брадвета по 600 стават ли? Аз сега търся гиър по ах0то.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2012 1:57 pm

Де да знам дали стават, то с дуал-уилда демиджа остава, ама ти се вдига атак спийда с 15%, колко ти показва в екрана че ти е дпс?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 29, 2012 1:58 pm

Малко е сложна с тага защото - първата си игра я играх на акаунта на един приятел който зацикли и сега не може да се влезе от него, а сега играя с един акаунт на който оригиналния собственик не знае че съществувам изобщо - дал е на един мой човек да цъка , а той ми даде паролата на мен с условието да си цъкам все едно съм него ако някой ми говори в чата. :lol:

Честно незнам какво си правил - аз с монка никъде не съм умирал, не съм стоял безцелно и към 9 часа съм на белиал. Соло.

Сега като презаредят пулсар ако намеря пари (което не е сигурно) ще си я купя и ще наваксам - и без това всеки път правя различен клас- интересно ми е да развивам.
Last edited by RRSunknown on Tue May 29, 2012 2:01 pm, edited 1 time in total.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 2:00 pm

Muad_Dib wrote:Де да знам дали стават, то с дуал-уилда демиджа остава, ама ти се вдига атак спийда с 15%, колко ти показва в екрана че ти е дпс?
Abe 10k е в момента но това е защото с всичко освен оръжията съм с 51-2 лвл гиър и ще го пооправя до довечера.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2012 2:06 pm

Мдам оправяй, че така за никъде не е. Аз съм с 32к дпс (кхъм, кхъм:))).

Радо : еми и аз съм соло, човече, няма експлойти, няма счупени предмети. Просто може би димън хънтъра се вдига ужасно бързо. В последното бтв има голяма доста истина - аз на първи акт нормал с димън хънтър направих повече massacre-и отколкото с уизарда ми за ЦЕЛИЯ нормал.

И освен това след 112 часа Диабло 3 впечатленията ми за димън хънтъра са, че е с най-големия демидж принципно ако всички са с равно ниво гиър. Разбира се обаче го няма survivability-то на уизарда или парти играта на доктора.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 29, 2012 2:08 pm

Хубавото на Монк-а е че дори да попада в тежък лаг излизам жив а враговете мъртви :)

Демон хънтърка играх веднъж - нов герой и за 35 минути бяхме убили Леорик като масаките и експириънса хвърчаха с грамадни букви.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2012 2:11 pm

Аз ако ще цъкам хардкор остро ще съм монк. Смисъл това го знам от момента в който спойлнаха пасива One with everything, остави настрана цялостно счупената му механика и умения:)))

Тия дни съм решил да тествам малко бидване, че все пуксат е бати нещата на бид без байаут и почвам да се дразня вече.

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Tue May 29, 2012 5:20 pm

90 процента от хората, които влизат в игрите ми са като мене монкове :mrgreen: От време на време се появява някой варварин, който очевидно играе с него от чиста екзотика и любов към сетинга :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 6:11 pm

Razaelski wrote: От време на време се появява някой варварин, който очевидно играе с него от чиста екзотика и любов към сетинга :lol:
Барбито си е ок. На един пач е от това да е перфектен.

И отново maintenance. копелета :(

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Tue May 29, 2012 6:28 pm

Аз пък не виждам причина да правят nerf на nunkata /yah blizzard, learn the fuckin difference between nun and monk!!! / така или иначе няма pvp.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 6:48 pm

Razaelski wrote:Аз пък не виждам причина да правят nerf на nunkata /yah blizzard, learn the fuckin difference between nun and monk!!! / така или иначе няма pvp.
Paper is fine, nerf Rock.

Respect,
Scissors.

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Tue May 29, 2012 7:40 pm

The Dragon wrote:
Razaelski wrote:Аз пък не виждам причина да правят nerf на nunkata /yah blizzard, learn the fuckin difference between nun and monk!!! / така или иначе няма pvp.
Paper is fine, nerf Rock.

Respect,
Scissors.
maintа... как се пише тая дума !? е до кога 11?