And Then There Was Spam

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 2:25 pm

Morwen wrote:Халал да са им 50-те микрограма:)
Недей така, жена. Като ги дерат от всяка буца кашкавал (и без това зверски скъпа вече), къде ше му излезе краят?! :shock:

Вярно, че хитреят и разправят, че било "колкото един отпечатък от пръст", но отпечатък от пръст (на погрешното място) може направо да загроби човек. :?

А най-ужасното е, че като ми покаже кантарът 90 кила (ше ги досваля до 75, обещавам), аз ще си знам, че всъщност са повече. :roll:

Това си беше направо за Абсурдистана, ма се обърках, щото тука прецакването е по-отгоре.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Sep 13, 2007 2:42 pm

Шайхири:) Не мога да разбера ти сериозно ли, или се правиш на ударен от чувал кашкавал по главата:)
Микрограм е милионна част от грама, т.е. на 100 килограма увеличението е около една десетохилядна от грама. Не можеш да ме убедиш, че твоя или който и да е пазарски кантар отчита с точност до грам, та камо ли до микрограм :mrgreen:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Sep 13, 2007 2:42 pm

Е... тя ти отговаря като за темата, в която си го пуснал, където не става дума за дране на кожи :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Sep 13, 2007 4:56 pm

Сексизъм :bigtongue:
Spoiler: show
Image
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Sep 13, 2007 4:59 pm

Сексизъм би било само ако приемем теорията за еволюцията като такава, което, както е станало ясно месец-два преди аз да започна ви досаждам в този форум, съвсем не е общоприето :plez: А иначе е просто купчина що-годе приятни за окото картинки :bigtongue:
*duck'n'run* :ninja:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2007 5:01 pm

:mrgreen: хех :) с малка модификация тая картинка горната става по-яка ма не мога да намеря де беше.

Е карай с подръчни средства набързо да илюстрирам идеята :)
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Thu Sep 13, 2007 5:17 pm

Unpimp my ride:

http://www.enjoythemilk.com/2007/08/vw- ... -ride.html

German engineering in da house! :twisted:
1st rule - I RULE.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 5:56 pm

Xellos wrote:
Image
Това е гениално. Ей така се прави качествен хумор.

Кселос, къв е тоя прасюнгер?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2007 11:50 pm

Aardvark e :) май на тръбозъб мязаше ако не и същото.

Още по фем темата ;)
http://de.fishki.net/picsw/092007/13/le ... b_full.jpg

хахах като нов горд притежател на голфче 3ка тва рулз ;))))
RossTheBoss wrote:Unpimp my ride:

http://www.enjoythemilk.com/2007/08/vw- ... -ride.html

German engineering in da house! :twisted:

Ибааа кви работи праат гюнтерите
http://fishki.net/comment.php?id=25869
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 14, 2007 9:51 am

This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 14, 2007 10:40 am

Хехех, старо но златно тва да ;) в вбокса колкоо идиотщини има кат погледне човек на индийско.

Примерно - индийско телетъбиис!!!!!!!!!!!! :shock:
http://vbox7.com/play:4d32f2db

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Sep 14, 2007 2:00 pm

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Sep 14, 2007 3:13 pm

Не знам дали сте го видели това, но поне на мен ми дава надежди:

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2183067,00.asp

А пък и така веднъж завинаги ще се разреши спора дали американците са стигнали до Луната през 1969г. :)
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 3:19 pm

Това е майтап, нали? Затова си го пуснал в спама?

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Fri Sep 14, 2007 3:32 pm

Ми всъщност не, не е майтап - нито идеята за X-Prize, която мина твърде успешно даже, нито идеята на Google за второ "издание" на съревнованието - http://www.googlelunarxprize.org/. Ако идеята на твоя пост беше за пореден път да покажеш, че смяташ, че цялата идея с космическата програма и какво ли не е поредната измама, която да цоца парите на данъкоплатците, е, всеки си има право на информирано мнение... а този разговор вече го водихме, НЯМА СМИСЪЛ да го повтаряме пак, явно доста хора ще си останем на мнението, че от космическата програма човечеството е видяло много повече хубави неща (и изобретения, и технологии, и какво ли не), отколкото лоши.