Spam and the City

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Thu Apr 26, 2007 3:52 pm

BaYa wrote:А от македонските 11-12000, май и стотица не са оживяли!!
Ъ-ъ, Македония по онова време е била под българска окупация, така че внимателно със злорадството...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 4:16 pm

Daggerstab wrote: Ъ-ъ, Македония по онова време е била под българска окупация, така че внимателно със злорадството...
Мойто си е злорадство да. Но тогава се пиши и ти, за надебеленото!
Не помня историческо изследване което да е доказало че Македония някога е била окупирана от България!! По скоро помня всичките вопли издигани до всички европейски държави когато Османската империя е признала България, но си е "запазила" една част от Македония!
По онова време (40те години) България вече се е имала за суверенна държава, а Македония (по незансикъф параграф) не е била част от нея. Точно затова царят не е можел да се разпореджда с нейните жители като с негови поданници!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Apr 26, 2007 4:55 pm

С един колега днес се хванахме на бас в кой филм се употребява повече думата fuck. Аз казах "51ия щат", а той - "Криминале". Загубих за съжаление :(. Оказа се че моят избор е на 50то място, докато неговият на 19то...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fi ... %22fuck%22
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 5:07 pm

Никога не се хващай на бас, който не си сигурен, че ще спечелиш. (Макар че аз и тогава не се хващам, щот ми е жал за другия. :) )

Същото важи и за споровете. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 26, 2007 5:35 pm

The Dragon wrote:ПРОМОЦИЯЯЯЯЯЯ!!!! ПРОМОЦИЯЯЯЯ!!!!
Македонският в-к “Вечер”: Българите са побългарени македонци
26.04.2007 12:08

Голяма част от българите са побългарени македонци, твърди Янко Илковски. Снимка: Булфото

„Голяма част от българите са побългарени македонци. Да, едно сме, съгласен съм, но това е вашият корен, ние сме носителите на вашата идентичност“.

Това казва Янко Илковски в материал, публикуван в македонския вестник “Вечер” под заглавие “Нашите мили българи”.

Според автора текстът е негов личен поглед върху нещата без претенции да се мъдрува и да се изнасят исторически факти.

„Българските историци/политици, както и всеки, който има проблем с идентичността, агресивно се нахвърляха векове наред на съседните народи с цел да докажат, че те са българи, асимилация като модус вивенди, но не винаги успяваха“, казва Илковски.

По думите му никакви варианти или антични праимена не могат да се предпишат на страната му, защото винаги е имало Македония и македонци.

„Българи, татари, и още сто имена за себе си и своята страна, това е образът на престъпник“, казва още авторът.

Според него само престъпник има повече имена и си променя идентичността и ако някой го разкрие, ще бъде екзекутиран.

Илковски стига и още по-далеч: „Фургоните в България като движеща индустрия за транспорт и провеждане на политика, която прогони цели малцинства извън границите, намериха и турски българин да убие папата, хвала Богу, не успя“, изрежда авторът.

„Корените им ще стигнат като разшкембени гащи до атентата срещу Глигоров, Мултигруп – трябва да имаш талант за такава престъпност “, пише той.

„И откъде толкова демонизирани умове?“, пита Илковски.

Според него е странно, че страна, която се е „родеела с фашизма и е го е практикувала“, днес е неразделна част от ЕС.
Ех, Луно, Луно, земьо македонска...

Обаче газ пикаят за членството ни в ЕС и за визможността ни да щъкаме по света с много по-малко ограничения от тях. Преди години бях на концерт на Amorphis в Македония. То си беше цял фест, де, но Аморфис беше единствената метъл група. Та мероприятието беше организирано не от кого да е, а от македонското министерство на културата (!) и се провеждаше под мотото: "Македонци по света без виза". Даже ни раздаваха и тематични пропагандни флайърчета. Малко преди това бяха премахнати визите за българи за повечето европейски страни и ония направо бяха подивели от яд. Та така. Техен си е проблемът. България първа ги призна за самостоятелна държава - нека се борят сега сами с живота. Нали тва искаха? То не може като истеричните феминистки баси - ем да си независим, ем някой друг да те гледа. Путкини работи.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 5:45 pm

:lol: Ше ме убиеш. "Кажи му "жена" и не го обиждай повече", поне по отношение на сбъркана приоретизация. :) Има и изключения, сега, да не кажете нещо.

А за "макетата", пак да питам, имате ли някаква представа колко % наистина ги вярват тия шитни, колко вървят с течението и колко просто си мълчат, за да нямат проблеми? Според мен е по-скоро държавна политика, не може всички да са идиоти, колкото и да ги облъчват.

И освен това са си имали Аморфис, нали? :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 26, 2007 5:49 pm

Може може. Ходи гледай клипчето там за Велика Македония да им видиш коментарите.

А какви приоритети са сбъркани?
This is it. Ground zero.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Apr 26, 2007 5:50 pm

Много сте им набрали на макетата :lol: Преди време като бях в Скопие и питам едни какво му е различното на македонския от българския, а те: е па има разлика, ние на картофите им викаме батати, а вие - компири :lol: Да знае обаче някой великомакедонски форум, че малко интервенция оттука ще е интересно :wink: Макар че младите им хора вече не са толкова задръстени.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 5:57 pm

Недейте, че ше ни хакнат. :shock:

Мор, ако пуснем сексистка тема, ще кажа. :wink: Като цяло, човек винаги се стреми към щастието - въпросът е къде намират шастието въпросните жени. Да си природно обусловен мазохист не е лека работа. :?

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Apr 26, 2007 7:05 pm

По македонската тема: на западния бряг на Охридското езеро /дн. Албания/ има доста села с българско етническо самосъзнание. Мюсюлмани са, но си се броят за българи. Скромната ми прогноза е, че до 20 г. езерото ще си стане гребна база на СУ, както е правилно.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 26, 2007 7:24 pm

shayhiri wrote::lol: Ше ме убиеш. "Кажи му "жена" и не го обиждай повече", поне по отношение на сбъркана приоретизация. :) Има и изключения, сега, да не кажете нещо.

А за "макетата", пак да питам, имате ли някаква представа колко % наистина ги вярват тия шитни, колко вървят с течението и колко просто си мълчат, за да нямат проблеми? Според мен е по-скоро държавна политика, не може всички да са идиоти, колкото и да ги облъчват.

И освен това са си имали Аморфис, нали? :evil:
Ми пак преди време си чатих с един македонец и той ми вика: "Мразя турците"
Аз: "Що?"
Той: "Ми не знам дали знаеш, ама Македония е била под турско робство в продылжение на 500 години..."
Аз: "Не думай..."

Така че ненам - може и да са идиоти. Може и на такыв да сым попаднала просто. Може и двете. За всеки случай преустанових контактите си сыс сыседите след шока, така че не сым правила статистика по выпроса.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 26, 2007 8:34 pm

Ок, бе, македонистката политика е тъпа, ма що пак жените излязоха виновни, не мога да разбера...
А Илковски тряа да иде на психиатър, то е ясно. Пък Агджа бил турски българин... човекът явно е чел нещо за атентата срещу папата, но само големите букви.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Apr 27, 2007 2:55 pm

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Apr 27, 2007 3:12 pm

http://www.vbox7.com/play:e9d982c6

А вие продупчихте ли си билетчето?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 27, 2007 4:02 pm

Richard Gere осъден на една година затвор в Ражастан, Индия за това че няколко пъти целунал (по бузkaта) индийска актриса и победителка от английският Бай Брадър! :shock:
http://www.diariometro.es/es/article/ef ... 26/143235/ (съжалявам, на испански е)
Та съдията приел жалбата на анонимен граждани който се почувствал засегнат и обиден от неприличното им държание!!! :shock: Вчера е имало публични клади за снимките на Гийр в различни градове на региона! (Да се пита човек какво ще направят на госпожицата!! :evil: )
:roll:

Edit: Corwin, и двете клипчета са жес-то-ки!! :shock: Но какви бийт бокс прави тоя в първото клипче - не е вярно, просто! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!