Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 03, 2007 12:10 pm

BaYa wrote: Амелиа, да си гледла нещо повече? При вас я дават от януари.
Ми аз телевизия не гледам от години... Всичките сериали достигат до мен по интернет.

В тоя ред на мисли IT Crowd наистина е жестоко! Сега разбрах, че толкова е нашумяло, че ще снимат американска и немска версия. Американска... Лайк холи шит!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Oct 03, 2007 12:19 pm

Offtipic:
Има някакъв проблем с форума днес, дори от Канада, като гледам! :wink: Отивам да се опляча в Съпорт форум-а.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 03, 2007 12:38 pm

Еми goto си имат некви грижи явно. са си бачка...

Рестартирай и ше се опраи ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 03, 2007 2:29 pm

Освен Никола кой друг следи "Отчаяни съпруги"? Аз си поднових гледането (бях го зарязала на 14-ти епизод последния сезон), за да видя какво-що, ама не съм сигурна, че ще загледам новоизлизащия сезон, особено след като Никола ми спойлна нещо, което определено подсказва, че сценарият върви към локуморазтягане и бозЪ.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Oct 03, 2007 2:42 pm

Elayne wrote:Освен Никола кой друг следи "Отчаяни съпруги"? Аз си поднових гледането (бях го зарязала на 14-ти епизод последния сезон), за да видя какво-що, ама не съм сигурна, че ще загледам новоизлизащия сезон, особено след като Никола ми спойлна нещо, което определено подсказва, че сценарият върви към локуморазтягане и бозЪ.
Аз и Гаро го следим. Проблеми нямам с бозЪта, та ще си го загледам четвъртия сезон когато съм в настроение. Някакси като съм изтърпял 3 сезона вече, не мисля да се отказвам. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 03, 2007 2:45 pm

Amelia wrote:
BaYa wrote: Амелиа, да си гледла нещо повече? При вас я дават от януари.
Ми аз телевизия не гледам от години... Всичките сериали достигат до мен по интернет.

В тоя ред на мисли IT Crowd наистина е жестоко! Сега разбрах, че толкова е нашумяло, че ще снимат американска и немска версия. Американска... Лайк холи шит!
Бтв Мос е толкова култов, че и в американската версия ще го играе същият пич :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Oct 04, 2007 12:11 am

Догледах първия сезон на 'Декстър' - разкошен финал, просто историята е страхотна :). Препоръчвам на всеки, който не го е гледал.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Oct 04, 2007 10:20 am

Абе гледам си аз едно сериалче - Durham County - http://zamunda.net/details.php?id=93608

Целия сезон е само 6 епизода и до момента съм изгледал първите 4. Става дума за едно ченге и сериен убиец, които са били приятели като деца. После се скарват и живота ги разделя, докато след доста години полицая се връща в същото градче и се нанася в къщата до бившия си приятел. И двамата имат семейства и супер много проблеми с тях. Например жена му на полицая е болна от рак и той търси утеха в прегръдките на друга жена. За момента серияла е страхотен. Образите на героите са много истински (не са добрия и лошия). Препоръчвам го за момента. Пък и е кратичък - целия сезон е към 4 часа.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 04, 2007 11:45 am

Ще го тествам това.

Някой да има впечатления от Supernatural? Волкос вчера ми го понахвали стабилно, а пък гледам и че му почва 3ти сезон, та сигурно е гледаемо, ама да чуя нечие мнение първо...

Тествам Til Death - ситком с високия пич от Всички Обичат Реймънд. Става въпрос за една двойка женени от 20 години, до които се нанасят newly weds. Забавно е, освен него играе един от пичовете от Американски Пай + рандъм готина мацка.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Oct 04, 2007 11:47 am

Muad_Dib wrote:Тествам Til Death - ситком с високия пич от Всички Обичат Реймънд. Става въпрос за една двойка женени от 20 години, до които се нанасят newly weds. Забавно е, освен него играе един от пичовете от Американски Пай + рандъм готина мацка.
Тоя мен ме кефи много като комик. Все му забравям името. Доколкото си спомням играеше и в ония филм дето Вин Дизел беше бавачка на цяла сюрия хлапета.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Oct 04, 2007 12:58 pm

Аз си свалям 1-вия сезон на Супернейчъръл точно заради препоръката на Волкос. Ще ми е интересно да го видя :).
Иначе бутам си 'Отчаяни съпруги' и имам 2 епизода Декстър от новия сезон да видя :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 04, 2007 1:02 pm

Не че Волкос ми е някакъв капацитет, но просто искам да го видя сериала. Щом е продължен за трети сезон все някой трябва да се минава да го гледа. А и аз мислех, че е кенсълнат, ама съм се объркал със Сърфейс.

Всъщност то и Боунс му почна трети созн, което хич не значи, че е як, ама ще видим.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Oct 04, 2007 2:12 pm

Ами аз също харесвам Supernatural. Но съм гледала само първият сезон. Беше ми интересен понеже не беше лесно предвидим и имаше интересни "обяснения" на някои доста популярни urban legends.
Bones не ми харесва много. За това си има CSI, Criminal Minds или Crossing Jordan (пробвай този ако още не си) които са доста по-добри.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Oct 04, 2007 8:30 pm

Изгледах и последното излязло от Декстър, двата епизода от втория сезон и хич не ми харесва накъде върви. Всичко се променя, а главният герой започва да изглежда като голям льохман, дано се поправи бързо!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 04, 2007 10:21 pm

Еми нормално е историята да е колеблива няколко серии, все пак завършиха първата голяма сюжетна линия. Не забравяй че първи сезон и двамата сме го гледали на един дъх и може би на порцийки да ни се стори мн по-различен.