Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Джайм, ако мачото в теб ще е спокоен, можеш да продължаваш да мислиш, че манекенките по списанията се разхождат и на улицата в същия вид. Сигурно е обнадеждаващо. Но просто не е истина. Имам приятелка, която беше дизайнер в едно от големите женски списания. Тя твърдеше, че всяка снимка в списанието минава такъв фотошоп, че понякога почти нищо не остава от оригиналната кожа на манекенката, например.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз знам, че минават обработка. Макар че си мисля, че е малко надценена. То ако ставаше само с обработка всеки щеше да е манекен?
Дразни ме не това или факта, че ми го показвате, а стила на това показване. Комплексарско е някак. "Скъпи, аз съм грозна, ама и манекенките не са красиви"
Пък и съм гледал списания отпреди да има фотошоп....
Плюс това гримът прави чудеса.
Дразни ме не това или факта, че ми го показвате, а стила на това показване. Комплексарско е някак. "Скъпи, аз съм грозна, ама и манекенките не са красиви"

Пък и съм гледал списания отпреди да има фотошоп....
Плюс това гримът прави чудеса.

- JaimeLannister
- Forsaken
Да. И според мен повдигнатите въпроси са доста ВТФ. Спрямо аудиторията, към която е насочена рекламата, всичко е съвсем наред.
Тези, които не знаят за начините, по които се заразяваш с ХИВ, вероятно ще обърнат внимание точно на нещо просташко и пошло, отколкото на купищата брошури и по-нормални клипчета, които вероятно са виждали нееднократно.
А ето защо винаги съм подозирала, че китайския е много болен език.
Тези, които не знаят за начините, по които се заразяваш с ХИВ, вероятно ще обърнат внимание точно на нещо просташко и пошло, отколкото на купищата брошури и по-нормални клипчета, които вероятно са виждали нееднократно.

А ето защо винаги съм подозирала, че китайския е много болен език.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.