Форумно футболче

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jul 24, 2008 10:32 am

Мдаааа, друго си е човек да не забележи петдесет-сантиметрова рязка денивелация на иначе уж "прекрасния", облагороден от близкия строеж паркинг... А после прекалено бързо минах през кръчмата, ама заканата ми към тези, които помогнаха да изкарам колата, още си стои, просто отлежава! :lol:

А мачът... мачът май беше много добър :) Поне от моя гледна точка де - този път и се бях понаспал, и се бях понаял, та като че ли се опитах да играя по-добре отпреди - но колкото и добре да играх, нищо не може да се сравни със защитата на Пъгсли пред мен! Тоя суек немаше спиране бе! :shock: А чувам, че после и на врата се е представил добре, изобщо... уха! :)

Всъщност май вчера всички бяхме във форма, освен може би единият крак на Емо, ама и той геройски продължаваше да играе, твърде резултатно дори :) Хубав мач беше, направо мъничко съжалявам, че ще изтърва следващия, ако го направите в събота :?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jul 24, 2008 10:39 am

Много хубаво мачле се получи. :lol:

Всички играха много добре. Особено Симо и Берик.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Jul 24, 2008 10:55 am

Беше яко и бойно :) Теренът беше 10 пъти по-добър (вратите - по-ниски от мен...), което не ни попречи да изпопадаме като круши. Коцето го отнесе най-много пъти, Берик - най-зловещо. Аз съм си го получил някъде преди мача, щото контузията отпреди две седмици се обади особено могъществено и в общи линии тичах, куцайки :lol: После на кръчмата всяко ставане и малко по-смело движение беше смях и стон :mrgreen:

Но се получи готино, Симеон продължава да подобрява контрола над топката прогресивно, вчера пак направи няколко Пробива, Ники пък осуети два чисти гола с positioning-а си, а Пъгсли беше особено зъл днес и игра страшно правилно на врата ;)

Пенчев пази с много голямо самочувствие, Шайха и приятеля му комбинираха добре (както и целия друг отбор всъщност, начело, естествено с Коцето и Берик).

Аз лично много се изкефих на някои комбинации с Валката, много далновидно я обръщаше топката от фланга и неведнъж се поздравявахме за поредната чудесна комбинация, недовела до гол :mrgreen:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 24, 2008 12:15 pm

Искам да чуя повече за 4те шева на Берик.
И искам да знам дали някой трябва да умре на тези мачове, за да се спрете.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jul 24, 2008 12:24 pm

Хрис, младежите играят мачове от един век и количеството контузии, породени от това, са пренебрежимо малко. Същевременно това е един от (лично мнение) най-красивите, напрегнати, възпитаващи и с добър ефект върху тялото спортове. Някакси... :)

Искам да знам в събота кой е на линия за футбола?
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jul 24, 2008 12:27 pm

Берик си прехапа устната, 4 шева е горе-долу толкова широко, колкото два зъба явно. По принцип няма някакви груби изпълнения като играем, инцидентите стават всеки път като някой се самоконтузи :)

И ти тихо там, плюсовете са повече от минусите :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 24, 2008 1:00 pm

И бтв, всички падания до момента, поне по мое наблюдение, стават от нечие спъване сам в топката, а тия неща са от МАЛКО игра, не от МНОГО.

За събота аз съм на линия. За Емо и Валери не знам :roll: :roll: :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jul 24, 2008 1:01 pm

Аз за събота остро съм там.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 24, 2008 1:29 pm

Не знам, на мен ми става ясно само, че няма да играя мач с вас. Не съм здравноосигурена, а тук явно си трябва. Счупен крак, 4 шева... Не че нещо, но се позамислете. Да, от неигране е, но може ли да го давате по-полека?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 24, 2008 1:32 pm

Хрис, ти играла ли си футбол някога? Смисъл, странно ми е, че точно аз, дето съм с най-малко експириънс, трябва да ти го казвам, но "по-полека" от нашето означава да играем само ходом. Извинявай, но нито се блъскаме, нито се фаулираме, нищо. Просто си тичаме и се мешаме не особено злобно. "По-полека" от това е да не играем въобще.
And you can't dance with a devil on your back...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jul 24, 2008 1:42 pm

В случая Симеон е съвсем прав - ние наистина играем кротко и спокойно. Опасност от контузии има при всеки спорт (и при шахмат можеш да удариш много силно часовника след хода си, та той да подскочи и да те цапардоса по носа), опасност от подхлъзване или стъпване накриво върху топката има при всеки спорт, в който участва топка (веднъж замалко да ми се случи и при билярд), а ние *знаем*, че ако се хвърляме силно върху асфалта, ще ни се случат *много* по-лоши неща - затова и не го правим. Да, това, че играем върху асфалт, само по себе си малко увеличава опасността и нуждата от по-внимателна игра, но някак си не си спомням това да е спирало и съучениците ми, и мен по време на цялата гимназия, когато в половината междучасия част от хората отиваха да играят футбол, а друга част се понасяхме към кошовете.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 24, 2008 2:04 pm

Не, бтв, поне от което аз съм гледала (и донякъде участвала), няма груба игра. Ся, почти винаги има някой с нещо леко ожулено, но това е по-скоро от несъобразена скорост. Да, има рискове, но все апк не мисля, че са значителни.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jul 24, 2008 2:15 pm

Хрис с благородното си милосърдие е права: синът ми преди година си скъса сухожилия в едно такова приятелско мачле и още не може да се оправи. От друга страна, истинският войн (мн. ч. воИни) трябва да загърби женски вопли и храбро да вдигне остър шпайк срещу зловещата кубинка на богослова :mrgreen: От трета страна тук в махалата (Аспарухово) групировката ТИМ е спретнала чудни игрища с меко покритие за футбол, волейбол и баскетбол, абсолютно фрий при това (жалко, че наборите съвсем са се скапали :? ) А от четвърта - тази тема стана по-вълнуваща и от Малазанската, след като и аз прописах в нея :roll:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jul 24, 2008 2:39 pm

Muad_Dib wrote:Аз за събота остро съм там.
аз ++, брат ми е на море, гадината
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Beric
Paragon

Post by Beric » Thu Jul 24, 2008 3:32 pm

Еми кръвта и драмата не са по-малко от в Малазана, а с тая устна сигурно приличам малко на джагът или некое от производните :lol:

Инак общо взето нищо ми няма, освен че пия през сламка и трудно произнасям б в п м :lol:

предполагам, че още другата седмица ще съм на линия