Кой какво чете, part II
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- BaYa
- Forsaken
Аз съм на 4-та част от Сагата за Ендър. И много ми харесва цялата тетралогия. В интерес на истината подходих с доста недоверие към 3-та част, понеже Корвин и още някой каза че била дори дразнеща. Но, в интерес на истината, е една от книгите които най ми допаднаха и ме разчувстваха. И също ме подразни, мъъъничко!
С всичките тея заплетени размисли и научни теории, и жарки дискусии, и разтягане на локуми.
Сега се каня да награбя Хиперион и ми се иска някой да ме ориентира. До колкото помня също е тетралогия. Та ако някой каже в кой ред да я чета, ще съм му страхотно благодарна!!
(Така или иначе, за сега, имам само първата книга в библиотеката.)

Сега се каня да награбя Хиперион и ми се иска някой да ме ориентира. До колкото помня също е тетралогия. Та ако някой каже в кой ред да я чета, ще съм му страхотно благодарна!!

Last edited by BaYa on Mon Oct 15, 2007 2:12 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Благодаря много! Мислех че двете за Ендимион са на края.Moridin wrote:Hyperion
Fall of Hyperion
Endymion
End of Endymion
(use wikipedia ;p)
А Уикипедията, с най-дълбоките ми уважения към Дагърстаб, хич не е толкова сладка и миличка като вас!!!

- JaimeLannister
- Forsaken
Emi toi 6 izdadeni v bg knigi ima...Moridin wrote:не се оправя, просто знае само английскиAsh wrote:Може и да греша в такъв случай, въпреки че мен това ме подразни в цялата работа. Бтв, браво на сестра ти, Роланд, щом се оправя с езиците от малка![]()
Джайм, стига с тоя Бегбеде бе, изчете му цялата библиография!

- BaYa
- Forsaken
Свърших Сагата на Ендър. Харесаха ми доста, макар и на момента псевдофилософските разсъждения да нямат край. И също отношението м/у хората; имам предвид в реалния свят.
Първата книга, особено, си остава една от най-добрите който съм срещала из сай-фай-а.
Сега се чудя дали да започчвам Хиперион-а, или да отпочина малко с друг вид литература. Оказа се че градската библиотека до нас е претъпкана с книги!
Първата книга, особено, си остава една от най-добрите който съм срещала из сай-фай-а.

Сега се чудя дали да започчвам Хиперион-а, или да отпочина малко с друг вид литература. Оказа се че градската библиотека до нас е претъпкана с книги!

Останах страшно доволен от "Диамантената ера", наистина много добра книга! Въпреки някои дразнещи грешки на преводача си личи, че Стивънсън има страхотен стил на писане, искам още от книгите му. Кажете нещо за "Снежен крах", чета в уикипедия, че била потенциален прикуъл на Ера-та..
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".