Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 11:54 am

Ще изчакам да видя трейлъра на голям екран. Дотук ми изглежда доста непрофесионален - както на мнозинството хора - но съм сигурен, че още няма за какво да се притеснявам за филма.

http://kino.dir.bg/material.php?id=6125
Светът на Диска ще се качи на големия екран
08.08.2007 г.

“Осмият цвят”, първата книга от поредицата за Света на Диска – eкстравагантният свят на британския писател Тери Пратчет – е на път да се озове в киното.

Библиотекар орангутан, багаж човекоядец, Смъртта, преситена от работата си, голямата костенурка А'Туин, носеща върху черупката си Света на Диска... Добре дошли в света на Тери Пратчет! Пародирайки фантастичните творби вече 20 години, британският писател успява да наложи стила си и ето че след множество видеоигри и тв филми във Великобритания, Светът на Диска може да окаже честта да посети киното.

Първоначално предвиден за британската телевизия “Осмият цвят” като нищо ще получи кионразпространение в чужбина. Сред актьорите, които участват във филма са Шон Остин (“Властелинът на пръстените”), Тим Къри и Кристофър Лий.

Нет Фокус
Болдът. WTF. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 12:03 pm

Всъщност първата му книга от света на диска е "Цветът на магията", а книга "Осмият цвят" въобще няма. Явно авторът на статията я е писал в полузаспало състояние.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Aug 08, 2007 12:05 pm

Още повече че видеоигрите и тв филмите са съвсем скромен брой... И защо "Цветът на магията" е ъъ..осми цвят? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 08, 2007 12:13 pm

Мии "Октарината" примерно щото е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Aug 08, 2007 1:56 pm

Darkling wrote:Още повече че видеоигрите и тв филмите са съвсем скромен брой... И защо "Цветът на магията" е ъъ..осми цвят? :?
Защото в света на диска осмият цвят е цвета на магията. ;)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 08, 2007 2:35 pm

За любителите на хорърите - нещо което привлече вниманието ми. Макар че няма да мога да го "прослушам" чак до след седмица или две.
Забележка: Извинявам се ама май пак изрових сайт на испански!!! :oops:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

grellian
E'lir

Post by grellian » Wed Aug 08, 2007 3:16 pm

нещо чува ли се за филм по "Хобитът" на Толкин?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 3:20 pm

Не. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 3:27 pm

Засега се очаква да излезе декември 2009, няма много какво да се чува...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 11:29 am

grellian wrote:нещо чува ли се за филм по "Хобитът" на Толкин?
Влачи. :)

http://www.theonering.net/index.shtml

Good news.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 2:43 pm

Дано се окаже просто поредния слух. :x
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 3:04 pm

There's only ONE lord of the rings - and he does not share power! :evil: :evil: :evil:

Jackson ROXORZ!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 3:18 pm

Точно така, един е Властелина - този на Толкин. Ще ми се някой ден да го видя филмиран. Имаше скоро едни филми с имена като книгите, даже героите вътре бяха познати, но за жалост приликите се изчерпваха дотам.

Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 3:30 pm

Отиваш в един кюп с Морви.

П.П.: Както и Дарклинг каза току що в една друга тема, ЛОТР в книжен вариант има много хляб да изяде още, преди да може да се мери с Филм-ЪТ. :roll:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 4:05 pm

Мисля, че е време за хапчетата ти. :lol:
Feel the summer!