Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

bsb
Paragon

Post by bsb » Tue Apr 24, 2012 2:49 pm

The Dragon wrote:Начин по който да мога да резервирам или купя билет за БДЖ без да се разхождам до някоя шибана гара.
http://www.mtitc.government.bg/page.php ... 90&page=12

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Apr 28, 2012 8:30 pm

Хора, я дайте съвети, ако сте били в материята. Щерката другата седмица става на пет и с жената сме решили да й купим ролери. Единственото което до тук знам е че, колелата трябва да са силиконови, а не пластмасови щото издържали повече. От там на сетне обаче, ми е пълна мъгла. Някой би ли ме насочил към някой магазин откъдето да ги купя, пък ако може и продавачите да си разбират от работата, та да ми дадат малко повече информация извън стандартното клише?

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Sat Apr 28, 2012 10:58 pm

Gallean
Scholar

Post by Gallean » Sun Apr 29, 2012 1:52 pm

Търся си квартира- стая в София спешно.
Работя като готвач, доволно прибран и тих съм :) Трябва ми пералня и по възможност удобен транспорт до НДК. Пишете ми на лично.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun May 13, 2012 3:39 pm

Някой може ли да препоръча телефон (не смартфон), който да поддържа micro SD карта по голяма от 2 GB (примерно 4 GB, те всички уж поддържат до 32 но в повечето случаи след 2 започват да бозят), стерео жак за всякакви слушалки и сравнително хубава камера и ако може, силен звук от спийкъра.
Най- добре да е Нокиа, но може и други. А да, и да поддържа теми, но това не е толкова задължително.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun May 13, 2012 4:37 pm

Някъде където да се продават части втора употреба за комп, освен форума на hardwarebg защото ще досголбявам една машинка.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun May 13, 2012 4:38 pm

Като разбереш, сподели, че аз пък търся да продавам секъндхенд (но няма да ти свършат работа на тебе, стари са).
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 13, 2012 4:39 pm

Realvision на сливница и христо ботев (магазините на спирката посока люлин на рейсовете на сливница), главно антики продават.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun May 13, 2012 5:22 pm

Moridin wrote:Като разбереш, сподели, че аз пък търся да продавам секъндхенд (но няма да ти свършат работа на тебе, стари са).
Ами чарколяция на до 2-3 години. Искам да сглобя една машина на която приятелката ми да си играе диабло като е на гости.

Трябва ми някакъв процесор за AM3 сокет и евентуално някакво древно видео - GTX 440/460 или еквивалентните им радеони.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue May 15, 2012 9:24 am

The Dragon wrote:Някъде където да се продават части втора употреба за комп, освен форума на hardwarebg защото ще досголбявам една машинка.
Гледал ли си тук: http://www.rmania.net/page/38

Мисля че имат и магазин някъде в Младост...

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue May 29, 2012 7:00 pm

Ще си купувам МП3/МП4 и искам съвет кои марки са по - качествени, въпреки че като разпитвам разни познати, май най - издръжливи са Филипс и си харесах някои. Пък и всичките имат Philips Songbird за разпределение на песните. Все пак съм отворен за други предложения.
Иначе имам две колебания. Първо, чудя се дали да си взема такава http://www.technomarket.bg/products/091 ... 3mxx04k-02
(с алкална батерия,МП3, това май е единствената останала от тия) или от тези с акумулаторни батерии? вярно че при такава трябва да се купуват повече батерии, а другата ти се причислява към тока, но и тези с литиево - йонните май се сменят след време и едва ли са евтини.
Второ, чудя се за размера. 4 ГБ или 8 ГБ, защото тепърва напоследък започнах да слушам цели албуми и постепенно може да се натрупат, но 8 ГБ ми се струва леко лакомо.
Ето две - три МП4 на които съм се спрял поради сравнително по - големите размери на паметта или дисплея.
http://www.philips.bg/c/mp3-and-mp4-pla ... 8k_02/prd/
http://www.technomarket.bg/products/091 ... mp4-player
http://www.technomarket.bg/products/091 ... a-3rga04bn
Ако има запознати, моля някой да отговори.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Martix
Archmage

Post by Martix » Tue May 29, 2012 7:52 pm

Единствения ми личен опит е с Creative Zen V Plus(а и съм чувал само добри неща за Creative). Добро качество на звука, издържлива батерия(player-а вече е на 3 години и още държи по 12 часа playback), Джойстикът се натиска трудно, но пък е здрав. А и слушалките се ползват 10 часа на ден и не са мръднали. :)

edit: и за малките player-и на сони съм чувал добри неща, но навремето като си избирах си взех Creative-чето, заради екрана и готиния дизайн.
There are no rules! I'm gonna get you!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 18, 2012 8:15 pm

Така следния проблем - в събота съм на сватба - трябва ми панталон който да ме побере в цялото ми дебелогъзо величие, да изглежда представтелно и да е от ценовата категория евтин - до 50-60 кинта ( ще се носи само веднъж). Както се казва без пари и с претенции. Някъде да знаете да се продават такива?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 18, 2012 8:25 pm

Магазин Нико на графа след Славейков на десния тротоар, български са и са хубави.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jun 21, 2012 1:26 am

Още един вариант: магазин, който се намира в безистена зад бившето кино "Димитър Благоев" на "Алабин". В безистена се влиза малко странно откъм "Витошка", горе-долу срещу първия (като идваш откъм НДК) лъв пред Съдебната палата, макар че май може да се влезе и откъм самата "Алабин".
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.