Иначе по-романтичната част от форумните мъже (аз, Рол и Емо) си го гледахме току-що "Омагьосана".
На кино с компания :)
Тва добре, ма телефонът, който ми даде е наскоро, е перманентно изключен, така че няма как да ти звънна и да се разберем човешки. 
Иначе по-романтичната част от форумните мъже (аз, Рол и Емо) си го гледахме току-що "Омагьосана".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тъкмо пишех в Декемврийската. Кажи м/увременно какво излиза след другата седмица у нас?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Просто "пълното" покритие на мобилните оператори по планините е силно преувеличено, и сигналът прекъсва доста често дори на Витоша ...shayhiri wrote:Тва добре, ма телефонът, който ми даде е наскоро, е перманентно изключен, така че няма как да ти звънна и да се разберем човешки.
This signature is not yet rated
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=43325
Ами казвайте тогава за Компаса. Ясно е, че почти всички ще ходим, така че дайте първо да решим кога ще можем да се съберем повече хора:
а) петък следработна вечер
б) събота късен следобед
Ами казвайте тогава за Компаса. Ясно е, че почти всички ще ходим, така че дайте първо да решим кога ще можем да се съберем повече хора:
а) петък следработна вечер
б) събота късен следобед
Ако това мнение надделява, просто работещите да кажат дали 19:30 прожекцията ги устройва.
(Коруин току виж сменил деня на домашния покер и се хвърлил в калабалъка.
)
(Коруин току виж сменил деня на домашния покер и се хвърлил в калабалъка.
Прожекции бол, както може да види всеки, който си направи труда да кликне любезно предоставения по-горе от мен линк: 18:45, 19:30, 20:15 и т.н.