Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
По средата наистина става малко бавно, мудно и леко объркващо ако не внимаваш в имената и хората. Обаче последния половин час от филма е краят просто. Няма такова усещане. Почти мога да го сравня с края на Мъглата. Ама не е чак толкова брутален.
А Кейси Афлек наистина можел да играе. Разбирам защо го бяха номинирали и ако не беше невероятното изпълнение на Бардем според мен именно той щеше да грабне Оскарчето.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Ехeeе докопах си най-сетне x264 версия на The Colour Of Magic
(terry.pratchetts.the.colour.of.magic.part1.720p.hdtv.x264-bia.mkv) примерно. Не е като за отделна тема чак, ма си е доволно ЯКО, ако човек си избута малко на страна представите за героите. Ринсуинд ми беше яко нефелен в началото ма добре играе човека. Джереми Айрънс за Патриция си е добър избор. Двуцветко посъксваше, ма пак се свиква. Но силно препоръчвам да се гледа на максимално качество, щото ефектите са повече от прилични. Уви в две серии бая са импровизирали и орязали, ма лафовете яките ги има. И Пратчет пак играе малка роля 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Добре, че ме светна за по-яката версия, сега и аз заточих, даже и някакъв мейкинг ъф - да има.Xellos wrote:Ехeeе докопах си най-сетне x264 версия на The Colour Of Magic(terry.pratchetts.the.colour.of.magic.part1.720p.hdtv.x264-bia.mkv) примерно. Не е като за отделна тема чак, ма си е доволно ЯКО, ако човек си избута малко на страна представите за героите. Ринсуинд ми беше яко нефелен в началото ма добре играе човека. Джереми Айрънс за Патриция си е добър избор. Двуцветко посъксваше, ма пак се свиква. Но силно препоръчвам да се гледа на максимално качество, щото ефектите са повече от прилични. Уви в две серии бая са импровизирали и орязали, ма лафовете яките ги има. И Пратчет пак играе малка роля
Хех добре че ме подсети за мейкинга да го свала, за Дядо Прас мейкинга си беше як, да видим тоя 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Имам ги на ДВД-та от торентите. Ужасно грозни са за съжаление, но ако искаш може да ти ги донеса.Muad_Dib wrote:Бтв ако случайно ти или някой друг Пратчет фен има вкъщи или знае линк за двата анимационни филма - Wyrd Sisters + Soul Music да хвърли едно лично, мерси предварително!

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Maledictus
- Warmage
"Цветът" много ми хареса. Не ме впечатли толкова, колкото "Дядо Прас", но без да проявявам книгофанатизъм филъмт е ГОТИН! Просто преди да седне да го гледа, човек трябва да изличи от съзнанието си снимките, които е направил на Ринсо и сие и нещата се получават. Все пак, както някой се беше изказал, Претчет екошмарен за превеждане, да не говорим за филмиране......... 8/10 от мен.
- Gunslinger
- Warmage
Гледах The Huntinh Party.Много зарибена политическа сатира за ситуацията в Сараево.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- tigermaster
- Elder God
От "Матрицата" насам не съм засичал качествен филм по телевизията. Може би защото нямам кабелна... Не знам каква е причината, но това е факт. Ето, и вчера отново попаднах на някакъв тъп филм. А началото беше толкова обещаващо...
"Чакала". Трябваше да е напрегнат екшън-трилър с една камара звезди в главните роли. Брус Уилис, Сидни Поатие, Ричард Гиър, Джак Блек и т.н. Трябваше, но не беше. Всъщност започна интересно. При съвместна операция на ФБР и руската милиция е убит братът на голям руски мафиотски/терористичен бос. За отмъщение босът наема най-добрия убиец - Чакала. Хубаво, рекох си, Брус Уилис като отрицателния герой ще е нещо интересно. В първата половина на филма наистина беше интересно. Чакала беше безкомпромисният тип, който играе по собствени правила и спазва свой морален кодекс. Или поне аз останах в такова впечатление. Клиширан образ, наистина, обаче въпреки това е интересен и е доста по-приятен от това, в което се превърна във втората половина. В един момент без всякаква обосновка Чакала превъртя и от целеустремен наемник се превърна в маниакален убиец и злодей. Без никакъв повод уби героя на Джак Блек - и то по твърде неприятен начин. Не, не е готино, не е cool или нещо подобно. Дразнещо е. Ако имаше някакъв повод, различен от това да си изпробва пушката върху него, щеше да е много, много по-добре. А и, все пак, това беше Брус Уилис. На него не му отиват подобни роли.
Но стига съм писал за него, сега за добрите. Още по-разочароващи. Терорист, осъден на петдесет години затвор за убийства и атентати, които е извършил, е честният и жертвоготовен положителен герой? Велик актьор като Сидни Поатие, натикан в роличка, без която филмът нямаше да е никак по-лош? Какво става? Както и да е, стига съм се нервирал. Зле бяха, ясно е.
Все пак филмът можеше и да ми хареса, ако имаше екшън. Ама нямаше. Проблем, огромен при това, при положение, че не разполага нито със смислен сюжет, нито с качествени персонажи.
Е, стига толкова. Честно казано, не знам защо изписах горните няколко реда - филмът не е нов, не е и нещо особено. Не го заслужава. Може би ако бях засякъл нещо добро по телевизията, нямаше да се впечатля толкова от тъпотията на "Чакала". Разочарован съм.
"Чакала". Трябваше да е напрегнат екшън-трилър с една камара звезди в главните роли. Брус Уилис, Сидни Поатие, Ричард Гиър, Джак Блек и т.н. Трябваше, но не беше. Всъщност започна интересно. При съвместна операция на ФБР и руската милиция е убит братът на голям руски мафиотски/терористичен бос. За отмъщение босът наема най-добрия убиец - Чакала. Хубаво, рекох си, Брус Уилис като отрицателния герой ще е нещо интересно. В първата половина на филма наистина беше интересно. Чакала беше безкомпромисният тип, който играе по собствени правила и спазва свой морален кодекс. Или поне аз останах в такова впечатление. Клиширан образ, наистина, обаче въпреки това е интересен и е доста по-приятен от това, в което се превърна във втората половина. В един момент без всякаква обосновка Чакала превъртя и от целеустремен наемник се превърна в маниакален убиец и злодей. Без никакъв повод уби героя на Джак Блек - и то по твърде неприятен начин. Не, не е готино, не е cool или нещо подобно. Дразнещо е. Ако имаше някакъв повод, различен от това да си изпробва пушката върху него, щеше да е много, много по-добре. А и, все пак, това беше Брус Уилис. На него не му отиват подобни роли.
Но стига съм писал за него, сега за добрите. Още по-разочароващи. Терорист, осъден на петдесет години затвор за убийства и атентати, които е извършил, е честният и жертвоготовен положителен герой? Велик актьор като Сидни Поатие, натикан в роличка, без която филмът нямаше да е никак по-лош? Какво става? Както и да е, стига съм се нервирал. Зле бяха, ясно е.
Все пак филмът можеше и да ми хареса, ако имаше екшън. Ама нямаше. Проблем, огромен при това, при положение, че не разполага нито със смислен сюжет, нито с качествени персонажи.
Е, стига толкова. Честно казано, не знам защо изписах горните няколко реда - филмът не е нов, не е и нещо особено. Не го заслужава. Може би ако бях засякъл нещо добро по телевизията, нямаше да се впечатля толкова от тъпотията на "Чакала". Разочарован съм.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог