Страхотно филмче на Ignacio Ferreras, . Пише, че е спечелило няколко награди за късо филмче и анимация. И има може би най-яко нарисуваната смърт.

Moderator: Moridin
Чудя се дали това с ябълките не е изкривен вариант на вица за диетата и за спирането... ако е така, аааама и развален телефон!Димитър Михайлов, bb-team.org wrote:Та горе-долу чух следното:
- "Казаха ми да намаля сиренето."
- "Мда, то пречи понякога на ... на това."
- "Именно това ми казаха и те."
- "Яж повече ябълки, чух, че помагало в такъв случай."
- "Не знаех, къде го чете?".
- "Не помня, но помагат, наистина."
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Картофите ни направили човеци
Способността на хората да смилат съдържащи скорбяла храни, като картофите, може да обясни успеха ни на планетата, твърдят генетици.
В сравнение с приматите хората имат ген, който е от съществено значение за разграждането на богатата на калории скорбяла.
Тези допълнителни калории вероятно са били от огромно значение за изхранване на по-големия мозък на хората, твърдят учените от Калифорнийския университет в Санта Круз.
Досега спорът беше дали месото в хранителния режим не е отговора на този проблем, оказаха се картофите.
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests