Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jul 22, 2007 3:56 pm

Я да видим, в интервюто Уве си признава, че е далавераджия, говори само за пари и всъщност няма идея какво филмира.

Постал е оценено с 5/5 от изключителния критик Nomad (?!?). За сметка на това в IMDB държи колосалните 21% рейтинг. А In the name of the king-още по колосалните 6%.

Хайде да не казваме на черното бяло и на бозавото кралско пурпурно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 4:09 pm

Delegat wrote:Eто чети и престани с глупостите - http://www.escapistmagazine.com/article ... n-Tax-Code
Линкът ще бъде полезен за много хора тук, тъй като "целата схема" е обяснена просто и ясно.

Само не разбрах защо го адресираш точно към човека, който пръв цитира обяснението на Боловите практики тук. :lol:

А ето и заключението на статията в линка ти:
We don't like to think about it, but Uwe Boll represents a canonical indie success. Through shrewdness and persistence, Dr. Boll has successfully gamed the system and earned millions doing exactly what he wants. Tax shelter schemes for filmmakers have reduced barriers to entry and helped level the playing field for everybody - which means, unfortunately, everybody.
Last edited by shayhiri on Sun Jul 22, 2007 4:21 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jul 22, 2007 4:18 pm

shayhiri wrote:Бол: висша форма на ирония: сериозни актьори с абсолютно сериозни изражения вършат и изговарят несериозни неща
ирония на Господа Бога, Нашия Творец виждам единствено тук аз :shock: :shock: :shock:

бтв вън от контекста на изцепки ала горната, Уве все пак далеч не е дъното на режисьорския бизнес. Бази, гледайте Зена, принцесата-воин.

Просто човекът е ТОЛКОВА мразен, защото СЪСИПВА тотално любими на всички гейм-франчайзи
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 4:31 pm

Moridin wrote:Просто човекът е ТОЛКОВА мразен, защото СЪСИПВА тотално любими на всички гейм-франчайзи
А! Дойдохме си на думата. Кого го интересува мнението на някакви си геймъри (доста презряна каста според "нърд йерархията") относно медия, която тотално надхвърля спектъра им на компетенция?

Осен това Dr. Boll използва само имената на игрите. И би било пълна глупост да използва нещо повече, тъй като игрите по принцип не предлагат нищо стойностно като сюжет, герои или сетинг (с малки изключения).

Или може би ще ми цитирате филм по игра, който да оборва горното? :? (Рол, затрай малко със Сайлънт Хил-а. :lol: )
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jul 22, 2007 4:39 pm

Да, всъщност е мразен щото ако прави подобни боклуци от харесвани игри. А иначе дори нямаше да го знаят, щото щеше да прави абсолютно неизвестни боклуци. И пак си остава все така лош режисьор.
Бтв, той дори не си дава труда да види по какво прави филм. На него не му пука какво филмира. Би било извининение, ако е просто тъп и некадърен генетически, но той освен това е и лицемерен мързел :mrgreen: Та, от него чакаме добър филм? За чий му е? :lol:
Шайхири, ма много майсторски пренебрегваш аргументите, които не ти изнасят и се хващаш само за определени думички :roll:
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jul 22, 2007 5:17 pm

Не, бтв, тоя спор е един от общо трите (вторият е за това дали Станек не е всъщност добър автор, третият не съм го измислил), които НЕ позволявам в тоя форум. В Шадоуденс "Бол = тотална абоминация и абсолютната стойност на боклука" е канон и който има алтернативно мнение, да си го споделя другаде. Точка. :x

П.П. Да, това е админски произвол. За оплаквания - pop@armenia.com
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jul 22, 2007 5:26 pm

А аз подозирам, че Шайхири просто го прави щото иска да разчупи канона (който и да е от трите) или каквото и да е за чупене...
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 7:37 pm

Не е произвол, защото никакъв спор няма.

Вие сте се прецакали да гледате 3-те стари Бола и имате пълно право да смятате, че са скапани и да мразите автора им. Но проблемът си е ваш. Аз не съм и помислял да ги гледам.

Но при положение, че новите му два филма ("D.S." и "Postal") изглеждат... интересни, не бих ги пропуснал въз основа на предубеждения. Докато вие най-вероятно ще. И проблемът си е... :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jul 22, 2007 7:46 pm

...твой, щото си с три Увета по-наивен от нас и ще бъдеш с около 40 лева по-беден, само за да си причиниш мозъчна травма :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jul 22, 2007 10:12 pm

Филмите на Уве Бол са като Матрицата - думите не са достатъчни за тях, те трябва да бъдат видяни. И аз си мислех, че хората преувеличават, като го плюят, но после гледах Alone is the Dork. След него вече ми беше ясно, че лицето Уве Бол има уникален антиталант за режисьорската професия. ;)

БТВ, ако има конкурс за най-болезнено клиширан трейлър, в който всеки кадър е очевидно краден отнякъде, този на Dungeon Siege (от линка на Роланд) ще го спечели с лекота.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jul 24, 2007 9:36 pm

Ясно е, че "Dungeon Siege" ще е безобразно тъп. Какво виждаме в трейлъра? Стейтъм - най-известната му роля е в "Транспортер" - сравнително тъп филм, но го гледах десетина пъти - забавен. Битки - на ниво трейлър ми допаднаха. Въпросът е дали се връзват с героя и със света. Честно, съмнявам се. Но това изобщо не е проблем. Ефекти - "Подземия и дракони" изглежда по-добре. Рей Лиота няма да го коментирам, понеже с нищо не съм го запомнил до сега.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Jul 24, 2007 9:59 pm

Стейтъм - най-известната му роля е в "Транспортер"
wtf
Стейтъм си е бил винаги Турчина, докато не участва в Crank. "Транспортер" е една от най-големите му изцепки...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 24, 2007 11:17 pm

Турчина турчинаааа ;). Ма филма ше се гледа с компания ма не и за пари.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jul 25, 2007 9:47 am

Снощи изгледах Neverwas. Страхотен филм. Невероятна съвремена приказка. А Йън Маккелън е просто велик. 8-)
След това изгледах Hot Fuzz. С една купа чипс и 2 големи бири ми хареса много. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 25, 2007 11:55 am

Neverwas >> Terabithia.

nemam kirilitza, taka 4e 6e se zadovolite s gornoto :)