Няма да гледам скоро, сесията зове.

Moderator: Moridin
При липсата на смислен сюжет или идея филмът трябваше поне да е забавен. А не беше. Беше дълга и скучна псевдошпионска простотия, от която непрекъснато очакваш нещо интересно. И то така и не се случи.Muad_Dib wrote:OMG go watch Everybody Loves Raymond PLS...tigermaster wrote:"Маратонецът" с Дъстин Хофман - пълен боклук. Накратко казано. Надълго - боклук, опитващ се, най-вероятно, да бъде това, което Джеймс Бонд не е, но със сюжет, малоумен на абсолютно същото ниво. И нямаше абсолютно нищо забавно.
Ама, Живик, аз него най-вече имах предвид! Много, ама много му съчувствах!zhivik wrote:На мен пък не ми хареса, специално Дензел - съжелявам, ама беше адски мазен и специално за мен не беше убедителен. Итън Хоук ми хареса далеч повече.
Самата му физиономия успява да му лепне етикета поне в моите очи. Не го отричам като актьор, но това не означава, че не ме дразни. Макар че в рекламата на "The Departed" не изглеждаше толкова дразнещо, пък кой знае.Ghibli wrote:Ама чакайте сега, Леонардо ДиКаприо за цялата си кариера има една лигава роля и тя е в "Желязната маска". Навсякъде другаде, дори в "Титаник", е на ниво и ми е много странно защо му лепите тия етикети.
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests