Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Nov 21, 2011 10:06 am

Кви четири месеца бе! До преди има няма три седмици се дереше по телевизора, че щял да уволнява Бойко. Боже, Боже, имам чувството, че съм в 1984. Дето постоянно воюваха я с Океания, я с Евразия и оня докато четеше приветствие към ББ, получи депеша, че пак са сменили врага. Прочете приветствието с новия враг без дори да се запъне.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 21, 2011 11:33 am

Кефи ме в секцията "още" линкът:
Терапия може да намали загубата на сиво вещество при шизофрения
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 21, 2011 11:54 am

И малко чужд Абсурдистан -
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4313411
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е решил "сериозно да се занимава с музика", тъй като досега не му оставало време, съобщават италиански и чужди медии.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Nov 21, 2011 2:37 pm

Marfa wrote:Поредния пристъп на Лудото Яне.
Джайм, а бе ти нали беше психиатър нещо? Не може ли нещо да бъде сторено за клетото създание?
Психолог съм, а тук си трябват лекарства... После може да го рехабилитираме. :roll:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Nov 21, 2011 3:44 pm

Виж значи тогава дали някой колега няма се навие да му напрай лоботомия нещо. :neutral: Много е зле. И на себе си вреди!

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 22, 2011 10:14 am

Проектозакон за закрила на детето.
Родителите, настойникът или попечителят или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да не допускат участието му в реклами или други форми на търговски съобщения за генетично модифицирани храни.
Всъщност, цялото си заслужава четенето. Има добри неща, ма има и дивотии.

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 22, 2011 10:27 am

НОНА КАРАДЖОВА: Искам да поздравя колегите, които са работили по тази тема от всички министерства и специални поздравления на министъра на финансите, който персонално се ангажира с една наистина голяма реформа.

БОЙКО БОРИСОВ: И мен. Защо ме пропускате в поздравите? Само като има ядове идвате при мен, а като има поздрави, ме няма. Това не е ласкателство, да кажеш „благодаря”, става му приятно на човека.

НОНА КАРАДЖОВА: Да, благодаря Ви, че сте избрали министър Дянков, който направи тази реформа в заплатите.
МС – 16 ноември – заседание – (стенограма)

Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Nov 22, 2011 10:39 am

Е той и на откриването на новия сезон на "Под прикритие" се изказа с Веждито. Имали заслуга там.
При тройната коалиция нямаше такива сериали.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 22, 2011 11:35 am

Малоумието достига прекалени граници. Култът към личността също. Такива сериали и при Живков нямаше, ти за тройната коалиция.
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 22, 2011 4:39 pm

Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Nov 22, 2011 5:28 pm

Мдааа, и докато се опитвах да намеря това някъде из уебта, ама не във Facebook, щото не мога да гледам Facebook, попаднах на http://www.blitz.bg/news/article/123013 - 'Ученик ходи на школо с "Хамър"'. Мдаааааа, и с осемте иляди лева програмистка заплата, дето Бойко ми приписа, още има накъде да драпам, докато мога да си купя Хамър на децата :)

Добавено: А ако има и други, които не могат да гледат Facebook, ето и друга връзка към това на Жоро.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 23, 2011 9:55 pm

ББ: "Правят лупинги. Това за българите е изключително важно. Един хеликоптер да прави лупинг и да се бори с подводниците. Много е важно, като напънат по Черно море подводниците и ние да ги...само че те не са купени с въоръжение, така че ние ще летиме, но немаме торпеда за тех. Просто уникално. Белгийски фрегати без агрегати – две години, докато сега ги платихме, та ги купихме. Две години работи 24 часа. Може ли от вас некой да си купи, която да не я гаси, щото не иска да си купи да я включи към тока, към пристанището съоръжението. И тея хиляди конски сили двигатели бухат по 24 часа мазут..."
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 23, 2011 10:37 pm

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Wed Nov 23, 2011 10:44 pm

Moridin wrote:ББ: "Правят лупинги. Това за българите е изключително важно. Един хеликоптер да прави лупинг и да се бори с подводниците. Много е важно, като напънат по Черно море подводниците и ние да ги...само че те не са купени с въоръжение, така че ние ще летиме, но немаме торпеда за тех. Просто уникално. Белгийски фрегати без агрегати – две години, докато сега ги платихме, та ги купихме. Две години работи 24 часа. Може ли от вас некой да си купи, която да не я гаси, щото не иска да си купи да я включи към тока, към пристанището съоръжението. И тея хиляди конски сили двигатели бухат по 24 часа мазут..."
Откъде е това!!! :panda:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 23, 2011 11:02 pm

Ми тук има посъбрани http://www.mediapool.bg/%D0%B1%D0%BE%D0 ... 86699.html не е като да няма...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”