За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
ОК, нощеска съм планирал да мина 20ката ако нема нещо хероици.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хм, а за AQ40 зашо да не мога да танквам и двата боса? Единият е имун на меле-атаки, ама спел-дмг си поема като пич като гледам. Като му шибна един Exsorsim и малко концентрациика край него плюс джъджмънтите и ще ме обича до живот
Ако не се лъжа един от драконите в ОС ставаше имун на меле атаки докато са отворени порталите, пък дмг си прави, та съм го държал връз мене само с каквото като спел имам. 

Щото се лекуват взаимно ако са на по-малко от 60 ярда разстояние един от друг. Идеята е, че ако единият поема дмг, другият също поема дмг. Единият (мелето) има повече кръв от другия. Но който и да убием пръв (фактически дмг дийлърите се концентрират да дпс-ват върху един от босовете - кастъра) пада и другия бос.
Аз така го разбрах от това, което мернах снощи в УоуУики.
Аз така го разбрах от това, което мернах снощи в УоуУики.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Lannis wrote:Това е той, ТАНКЪТ!!! С мотото "Елате ми повече"Svetlio wrote:Хм, а за AQ40 зашо да не мога да танквам и двата боса?![]()
![]()

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мисли се с Плейта дамек 

Това и аз го разбрахElayne wrote:Щото се лекуват взаимно ако са на по-малко от 60 ярда разстояние един от друг.

Но Дзверо да си каже де, нали той ги мисли тактиките

ще се разберем за АК 40... но така, както го виждам, ще е най-рано в петък, освен ако не ни се отмени някой от рейдовете до сряда... дано не стане де...
иначе снощи рейда започна тегаво - към десетина уайпа на Мимирон... тъкмо си викам "хайде, пак няма да стигнем Генерала", щото само Мими ни делеше от него и в един инфарктен опит, на който умрях във втора фаза, Мимирон разпадна чарковете... по закона на Мърфи нямаше тринкет за Ланито, и пак по същия закон - дропна легендарен фрагмент за хилърския мейс, баш когато ни един от двамата ни хилъри, дато ги събират, са в рейда
това е то - няма да има в гилдията човек, дето да го притежава май
после тръгнахме към Генерала, общо взето без инциденти... с изключение на един, дето имп-а на Илия настояваше да замеря с огнени топки МОЯТА овца!!
то траша пред Генерала е кошмарен - не стигат марките да се отбележат всички мобове в групичките, от които 2 са сап-нати, 2 банишнати елементала, 3 овци и останалото се танква... а и 2/3 от мобовете са кастъри, та една грешка и ни се разказва играта... е, на последната траш-група и двете ни рогета се заиграха със сап-а, ама така - нескопосано, та паднаха в жертва родину..
подхванахме ние Генерала и на първия опит го свалихме на 33 %
последваха 2 бързи уайпа, повече поради лош късмет и на четвъртия опит Генерала падна
офицерите - в шок! Танче - в паника, че следва Yogg, а ни тактика чело, ни нищо... абеее, грам идея си нямах от битката... Ланито, че и маге-офицера ми ме успокояват - "споко, ние и без това ще мрем на първа фаза още"... бяха дали 20 мин. почивка, че всеки да попрочете тактиката, ама на мене само дето ми се обърка всичко в главата още повече
та добре, че ми е офицера да ми каже в едно изречение какво се иска от мен... в това време Анну го привикаха в рейда и след първите няколко уайпа даде предложение мелее-тата да чоплят семки, докато танковете и рейндж-дпс-то свършим работата в първа фаза, та ме вкара в приключение да споря с ръководството
първата реакция на Блоби бе много сладка - "невъзможно! това са 8 човека мелее! ще се отегчат!"...
и така... бяхме уморени и след няколко опита на пълен хаос до почти пълен хаос, дадоха край на рейда
днес продължаваме, надявам се...
и честит Ден на детето, бтв
* * * * *
ето линкове за битката с Yogg, за да видите за какво иде реч...
http://www.wowwiki.com/Yogg-Saron_(tactics) - хм, нещо този линк не иска да излиза с тактиката... варианта е да допишете _(tactics) на ръка или да отидете на този линк:
http://www.wowwiki.com/Main_Page
където на първа страница ще видите босовете в Улдуар и оттам да кликнете не върху бос-а Yogg, а на линка в скобите, дето пише tactics...
http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbgu ... ide_id=688
Едит: егати битката!!!
15 мин! гледах филмчето в Уикито за 25-man encounter... като гледам какво са измислили от Близард - взели са основното от битката с К`Тун и са го дообогатили... ще се мре дъъъълго 
иначе снощи рейда започна тегаво - към десетина уайпа на Мимирон... тъкмо си викам "хайде, пак няма да стигнем Генерала", щото само Мими ни делеше от него и в един инфарктен опит, на който умрях във втора фаза, Мимирон разпадна чарковете... по закона на Мърфи нямаше тринкет за Ланито, и пак по същия закон - дропна легендарен фрагмент за хилърския мейс, баш когато ни един от двамата ни хилъри, дато ги събират, са в рейда

после тръгнахме към Генерала, общо взето без инциденти... с изключение на един, дето имп-а на Илия настояваше да замеря с огнени топки МОЯТА овца!!

подхванахме ние Генерала и на първия опит го свалихме на 33 %

и така... бяхме уморени и след няколко опита на пълен хаос до почти пълен хаос, дадоха край на рейда

и честит Ден на детето, бтв

* * * * *
ето линкове за битката с Yogg, за да видите за какво иде реч...
http://www.wowwiki.com/Yogg-Saron_(tactics) - хм, нещо този линк не иска да излиза с тактиката... варианта е да допишете _(tactics) на ръка или да отидете на този линк:
http://www.wowwiki.com/Main_Page
където на първа страница ще видите босовете в Улдуар и оттам да кликнете не върху бос-а Yogg, а на линка в скобите, дето пише tactics...
http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbgu ... ide_id=688
Едит: егати битката!!!

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Бай Йогурт е последният май?
Аз направих някакъв merge на ВоВ-акаунта си към battle-net акаунт и сега се псувам всеки път като се лог-вам, щото ми смениха юзърнейма с ... мейл-адреса ми
Вземи тия 30 символа да въвеждаш всеки път
Ама уж да се запиша за СтарКрафт бета, лъжа и измама
Уикенда мина под знака на бурно ПвП
ПвП е хубаво само когато печелиш
Което се случваше в петък и събота сутрин в Арати (че е уикенд БГ). От 20 игри - 17 победи
Да, ама после дойде неделя вечер когато ни биха като свинско шкембе в дувар. А играта, когато ги водехме през цялото време с 300-400 ресурса разлика, а ни биха с 40 ресурса за тях, ми идеше да си изгриза Deadly-set-a от яд
Затова пък успях (инфарктно) да направя АБ All-stars ачийвмънта - да нападнеш 2 и да защитиш 2 бази в една игра... Опитвал съм го сума-ти пъти, но не се получаваше, докато една от игрите успях 5 секунди преди края

Аз направих някакъв merge на ВоВ-акаунта си към battle-net акаунт и сега се псувам всеки път като се лог-вам, щото ми смениха юзърнейма с ... мейл-адреса ми

Уикенда мина под знака на бурно ПвП

Затова пък успях (инфарктно) да направя АБ All-stars ачийвмънта - да нападнеш 2 и да защитиш 2 бази в една игра... Опитвал съм го сума-ти пъти, но не се получаваше, докато една от игрите успях 5 секунди преди края

предпоследния еSvetlio wrote:Бай Йогурт е последният май?

само се чудя бързия маунт от 310%, дето се говореше, че ще го дават за изчистването на на Улдуар 25 като реуърд, за хероик разчистване ли е или за минаването му на хард мод?

Не хляб - риба!Tais wrote:Algalon the Observer е последния, ама дорде му видим очите бая хляб има да изядемSvetlio wrote:Бай Йогурт е последният май?![]()
При нас в хийлърския канал настава веселба в последно време. Имам вечери, в които едва обменяме по някоя дума, но пък друг път става доста забавно. В събота бяхме велико трио - пала, друид и поп - в Улдуар 10 и общо взето се бъзикахме през цялото време. Особено, като започнахме да тестваме точно колко можем да стоим в зелените петна за мана. Аз вече бях пробвала от по-рано, че 7 стака ме свалят малко под 50%, което на общия демидж се лекува лесно, а дава повече мана. Съответно реших да го пробвам отново. Само дето не прецених времето и се опнах умряла насред зелената каша. Питаха ме от какво съм умряла, а аз - "от алчност". Ествествено ми се смя цялото парти. Паралелно в хийлърския канал започна дискусия на тема колко стака можем да си позволим. Муундъст така и не се реши да стои за 7, но аз и Колман вече сме "про" в health-mana обмена. Стоиш до 6-ия стак и тогава тръгваш да излизаш. В това време ти се лепва и седмият. Вчера не мрях, а винаги вземах 7 стака (освен два пъти - веднъж АоЕ-то ме изстреля преждевременно извън петното, а втория път самото петно изветря). Но след няколко поредни нещастни случая (поред аз, Муундъст и Колман) се обединихме около мотото "All for Mana and Mana for All". Докато ние се забавлявахме, хората тичаха наоколо, пердашеха Генерала по пипалата и то време на време умираха. Идилия!
Снощи, докато мляскахме сладолед (доставен от Колман, след дни наред мрънкания в гилд чата от моя страна, че ми се яде сладолед), обсъждахме ползите от кисненето в зелени петна). На Йоги малко позамлъкнахме, че беше тегаво. Но така... доволна съм аз от дружеския дух, който настава. Трябва да хванем и Реми за ушите да влиза в тоя канал... стига да се появи в играта.
Да видим как ще си оправя настройките довечера за Йог. Снощи почти нищо не виждах в зелената мъгла.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

аз си стоях за по 6 стака мана, щото и без това живота ми не бе вдигнат на макс, че да си позволявам риск
затова пък на всяка битка поне по 3 бандажа изполвах! да ме похвалите в хилърския канал как ви подпомагам!
за Йоги май ще трябва да напърчим спел-детайлите, че да се виждат ясно газовите облаци, което обаче тотално ще блокира щайгите ни
искам ъпгрееейд!
а аз чак сега забелязвам, че Реми пак се е покрил!
ще го бия!

за Йоги май ще трябва да напърчим спел-детайлите, че да се виждат ясно газовите облаци, което обаче тотално ще блокира щайгите ни

а аз чак сега забелязвам, че Реми пак се е покрил!

Ами за бой си е!!!!
Иначе аз вчера предадох в Хийлинг канала как Илия е проревал, че са го хийлнали на Мими и не са го оставили да се самоубие. Посмяхме се
Муундъст каза, че самоубийствата не се насърчават и толкоз!
А пък Таис и Илия бяха толкова смешни на Генерала
"Илияяяяяяяяяя!!! Твоят имп ми бие овцата!" С глас се смях на това 
Иначе аз вчера предадох в Хийлинг канала как Илия е проревал, че са го хийлнали на Мими и не са го оставили да се самоубие. Посмяхме се

А пък Таис и Илия бяха толкова смешни на Генерала

Юда, егоист, луда и wow-холик 

ама мило! три пъти се наложи да я решийпвам!
а онова нагло стои ДО мене и тотално ми игнорира труда! аз решийпна, то перне овцата, аз решийпна - то отново й подпали задника
обаче на това с ХоТ-ването на Илия, докато се само-запалва съм се смяла със сълзи
просто си го представих плешивото му гномче вдигнало ръчички да пуфка облачета с огън около себе си, а живота му да не мърда и да се чуди какво става
а боса застрашително да приближава 

обаче на това с ХоТ-ването на Илия, докато се само-запалва съм се смяла със сълзи