Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Sep 24, 2007 11:05 pm

Знам, че си студент. :) Като казах 'Как успяваш' имах предвид да следиш всички тези сериали. А пък и на компа да е пак взема време, а живота тече бързо. Не мога да си представя да се чучна пред РС-то и всеки ден да гледам сериали и филми. Още по-малко, на монитор.
pulled out

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 24, 2007 11:09 pm

It is a skill :popcorn:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 24, 2007 11:11 pm

:mrgreen: Той не ходи на лекции, все пак си взима всички изпити само с шестици.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 11:12 pm

Morgana wrote:Знам, че си студент. :) Като казах 'Как успяваш' имах предвид да следиш всички тези сериали. А пък и на компа да е пак взема време, а живота тече бързо. Не мога да си представя да се чучна пред РС-то и всеки ден да гледам сериали и филми. Още по-малко, на монитор.
Ами гледай сега - това са някъде около 4-5 серии на седмица, всяка е по 40 мин без рекаповете, което прави към 3 часа и 20 мин (ако кажем, че следя 5 сериала, макар работи като как срещнах майка ти да са по 20 мин..). Е в рамките на една цяла седмица няма как да не намериш време за 3 часа, а и можеш да си ги разбиваш както искаш.

Говоря от гледна точка на нормален човек, а не на безделник-хедонист като мен :lol: , щот за мен както и да го въртя нямам оправдание и просто си признавам, че гледам прекалено много...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 24, 2007 11:44 pm

Elayne wrote::mrgreen: Той не ходи на лекции, все пак си взима всички изпити само с шестици.
Да, освен това знам два езика, мога да си сгъвам странно пръстите и правя баси соса за макарони! :lol: :lol: :lol:

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Sep 25, 2007 6:09 am

Да да. Втори епизод на Призъна затвърждава очакванията ми за як сезон. Сега да видим и Хироус как почва :)

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Sep 25, 2007 7:15 am

Невероятен втори епизод на Призън Брейк. Просто така заплетоха сюжетните линии че направо ще е удоволствие да се гледа как ги разплитат. Новия сезон на "Как срещнах майка ти" също доста кърти със камео-то на Енрике Иглесиас.

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Sep 25, 2007 7:28 am

И Хироус почна повече от добре. Сега ще трябва да чакаме до 8ми епизод, за да кажат какво е ставало през тия 4 месеца. И още 1-2 серии, докато се върне Сайлър :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Sep 25, 2007 9:30 am

Почнаха вече сериалите. :mrgreen:

Ебаси кефа. Довечера свалям Хироус и отсега си точа зъбките за Съпругите и Декстър другата седмица. :popcorn:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 25, 2007 10:25 am

...Да и все още не си гледал нито една серия от Призън Брейк, което те прави радър жалък, при условие, че гледаш сериали (най-малкото от обща култура да беше го почнал, че да можеш да го плюеш....). :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 25, 2007 11:24 am

Тъкмо свършвам Призъна епизод две. Ааадски кефи, нямам търпение да гледам следващия епизод, уви ще си чакаме по цяла седмица за серийка :(. Майкъл :) ми е новият стар идол :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Sep 25, 2007 11:30 am

Не съм изгледал още Призъна щото нямам време за него. Са знам че това не е извинение за такъв як сериал но щом довърша Dark Angel-a и втория сезон на Joey мисля да го почна заедно с IT Croud-а. :popcorn: По-принцип обичам да гледам два сериала едновременно за да имам избор. :mrgreen:

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Sep 25, 2007 3:30 pm

Гледах пилотния епизод на Reaper и по всяка вероятност ще го пиша в сметката. Хареса ми, свежо е и забавно. Играе Тайлър Лабин (Дейв от Invasion), което е допълнителен бонус, голям образ е. В каста са още Рей Уайз като Дявола и Ники Рийд (Сейди от The O.C.).
Плота в общи линии: На 21-вия си рожден ден Сам разбира, че родителите му са сключили сделка с Дявола като в замяна са обещали душата на Сам. Сега Сатаната се появява и възлага на Сам да издири и върне в Ада избягалите от там души (оказва се, че и това е възможно). Само че да бъдеш баунти хънтър на Дявола съвсем не е проста работа. :)
pulled out

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Sep 25, 2007 4:00 pm

Всъщност в Reaper Ники Рийд е заменена от Миси Перегин(Хироус), след пилотния епизод.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Sep 25, 2007 4:11 pm

The Bing Bang Theory.
Ми four nerds and a bimbo. Неочаквано добра комбинация.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.