Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 26, 2007 9:11 am

10 000 таксиджии на протест в ”извора на злото”
26 октомври 2007 / News.dir.bg
Над 10 000 таксиметрови шофьори ще се включат в националния протест, който ще се проведе на 9 ноември в София. Това стана ясно от думите на Димчо Иванов, председател на синдикат “Авто - 94”.
Иванов уточни, че има уверение от структурите на Национална федерация на таксиметровите водачи в Балчик, Добрич, Шумен, Разград, Русе, Бургас за присъединяването им към протеста. “В София е извора на злото, няма да задръстваме улиците на Варна”, каза още Иванов, като уточни, че запазват правото си да преминат към безсрочен протест спрямо некомпетентната политика на правителството по отношение на наболелите проблеми в бранша.
Председателят на синдикат “Авто” и зам.-председател на националната федерация цитира два официални документа, един от които е писмо до зам.-министър на транспорта Георги Петърнейчев. В него се посочва, че председателят на комисията по транспорт проф. Йордан Мирчев е дал уверение, че в първата седмица на ноември ще организира среща на комисията с представители на заинтересованите организации и институции, за да бъдат обсъдени необходимите законови промени. Димчо Иванов обаче иска да бъде направено уточнение точно кои организации и институции се имат предвид, защото федерацията на таксиметровите водачи не желае да участват в среща, където са поканени подставени лица. Визирано бе лицето Румен Крумов. “Ние държим да се довършат преговорите по поставените от наша страна искания, а ако друга организация или институция искат да се срещнат с Вас, то нека да е по друго време”, се казва в писмото на Иванов до зам.-министър Петърнейчев.
Айде пак. И каква е политиката на правителството спрямо проблемите на брашна при положение, че почти не се регулира ? Какво повече искат 10 лева на километър със закон?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Oct 26, 2007 9:18 am

The Dragon wrote:
10 000 таксиджии на протест в ”извора на злото”
26 октомври 2007 / News.dir.bg
Над 10 000 таксиметрови шофьори ще се включат в националния протест, който ще се проведе на 9 ноември в София. Това стана ясно от думите на Димчо Иванов, председател на синдикат “Авто - 94”.
Иванов уточни, че има уверение от структурите на Национална федерация на таксиметровите водачи в Балчик, Добрич, Шумен, Разград, Русе, Бургас за присъединяването им към протеста. “В София е извора на злото, няма да задръстваме улиците на Варна”, каза още Иванов, като уточни, че запазват правото си да преминат към безсрочен протест спрямо некомпетентната политика на правителството по отношение на наболелите проблеми в бранша.
Председателят на синдикат “Авто” и зам.-председател на националната федерация цитира два официални документа, един от които е писмо до зам.-министър на транспорта Георги Петърнейчев. В него се посочва, че председателят на комисията по транспорт проф. Йордан Мирчев е дал уверение, че в първата седмица на ноември ще организира среща на комисията с представители на заинтересованите организации и институции, за да бъдат обсъдени необходимите законови промени. Димчо Иванов обаче иска да бъде направено уточнение точно кои организации и институции се имат предвид, защото федерацията на таксиметровите водачи не желае да участват в среща, където са поканени подставени лица. Визирано бе лицето Румен Крумов. “Ние държим да се довършат преговорите по поставените от наша страна искания, а ако друга организация или институция искат да се срещнат с Вас, то нека да е по друго време”, се казва в писмото на Иванов до зам.-министър Петърнейчев.
Айде пак. И каква е политиката на правителството спрямо проблемите на брашна при положение, че почти не се регулира ? Какво повече искат 10 лева на километър със закон?
Идеалното за тях би било да влезе в сила закон, който задължава целокупното население редовно да ползва таксита. Иначе каквито и цени да си определят, колкото по-скъпи стават таксиметровите услуги, толкова по-често все повече хора ще се качват в такси само при крайна необходимост.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Oct 26, 2007 9:51 am

Току-що Волкоса ми каза "Мдам, правителството може да вдигне митата и да ги задължи да карат коли, не по-стари от една година - и ще е идеално - найш колко малко коли и таксита ще има :)"
Та... теоретично е така, правителството наистина има как да се намеси в техния бранш - ама те още не са разбрали, че те всъщност т'ва не го искат :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 26, 2007 11:05 am

Аз съм остро за да ги задължат да карат по-нови коли и да си ги мият по-често. Пък ако ще и да намалеят наполовина такситата в София. Пак ще има достатъчно. :twisted:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 10:37 pm

http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... 9a&ref=rss

А т'ка. 8-) Сътрудници от малки. А че за един лаптоп малкият Павлик ше предаде и баща си, замислят ли се? Или точно това е идеята.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Oct 28, 2007 9:18 am

ТИ!!! Даде ли своя вот за прогреса?
Вотът както чувам по Дарик девалвира, обаче - допреди седмица вървеше по стотарка, вече е паднал на 15 кинта :cry:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 28, 2007 10:20 am

Еее кой фанал фанал... Да бехме по-ориентирани политически са фризера да е пълен и с кебапчета и немаше да купувам капачки за бурканите с туршия.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 28, 2007 11:09 am

Тва вероятно е клип на партията на Дафи! :mrgreen: http://www.5min.com/Video/How-to-Make-a ... l-Ad-11045
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 28, 2007 11:10 am

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Oct 28, 2007 11:17 am

Абе кой кой е по музикалната класация на Дарик - дайте някаква ориентация, че е доста объркано :(

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Oct 28, 2007 11:36 am

С Марфето се обединихме около тая теория, макар че мен специално Тити ми изглежда съмнителна част..
пожари - бойко, сърце - марто, разведчик - бриго, ти - тити, сила и слава - слави бинев, повече от жена - антония, водачът - драганов, джулия - юлката и докторът - миланов
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 28, 2007 11:48 am

Божке, вие следите в real time "Boyko rapes Sofia 2". :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 28, 2007 11:49 am

This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Oct 28, 2007 11:52 am

"Ти" = Тити е добро :lol:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Oct 28, 2007 11:55 am

Ами то неговите предизборни радио клипове започваха с "Телефонна любов", някак си беше логично да изберат подобна песен :)
This signature is not yet rated