Просто Републиката е имала много авнгардни идей, които е прилагала в политическите решения! А Франко е върнал Испания в средновековието!
Moderator: Moridin
Ами един приятел ми го даде, рилийза е с оригинално аудио и наложени субтитри на английски - май най-добрия вариант, поне аз със задоволство открих, че не съм забравил испанския чак толковаElayne wrote:Аз си свалих 'Гръбнакът на дявола' и мисля да го видя по някое време. Живик, ти на Лабиринта къв рилийз си намерил? Предполагам, че е рано да мрънкам за субтитри :/, е ако има качествени на английски пак ще се оправя.
Юли, civil = граждански.
Димче Гръбнакът от къде го свали? Аз го намерих в Замунда ама няма сиидъриElayne wrote:Аз си свалих 'Гръбнакът на дявола' и мисля да го видя по някое време. Живик, ти на Лабиринта къв рилийз си намерил? Предполагам, че е рано да мрънкам за субтитри :/, е ако има качествени на английски пак ще се оправя.
Юли, civil = граждански.
Нали знаехте, че ще се включа?Pugsley wrote:С "известно" закъснение изгледах вторите Карибски пиратиМного съм доволен момчетата са се постарали в този филм да има по малко сюжет дори от първия, което при положение че първия почти нямаше такъв си е велико постижение в киното. Се така да праат филмите
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Пъгсли, би ли ми дал един-единствен пример за екшън-ъдвенчър или фентъзи с "повече сюжет" от Пиратите.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests