Да бе, знаеш ли колко е трудно да вкараш толкоз дмг на палдини и дак-та дет те придърпват мамицата им некрофилска. Солиш ги като невидел Pew pew pew a те седат и се хилат насреща.Svetlio wrote:Ти все пак си рейндж-ДПС, ха сега си представи с протекшън паладин как се прави тоз ачийвмънтМдам, и аз изкарах щастливите 300к повреди по ордата ачиивмента в AV заслуженоВаляка влиза и мачкааааа
Беше едно много кърававо Алтераче...
![]()
За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ни ма кефи ДК-то като концепция.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това не е истински паладинElayne wrote:DK alt-ът на нашия пала клас лидър се казва PawPaw.

Толкова е противно като концепция на всичко за което си се борил 80 левъла един след друг, че просто няма накъде. Вече съм абсолютно убеден, че ДК трябва да бъдат избивани където ги видиш

my point exactly
За тва мисдирект при секи шанс на илиадк ;р
Паламарката е готова ;р Довечера ше я запозная с останалите ;р

Паламарката е готова ;р Довечера ше я запозная с останалите ;р
- The Dragon
- Elder God
- PrivateRaio
- Misting
- Maledictus
- Warmage
Какво си спечелиш от УГ, си остава тамkiko72 wrote:Откъде се взимат тези значи, които могат да се разменят за готини итеми от вендорите в ДараланДа не би да ги пускат когато играеш в уинтерграпс ?

Другите хубави значки падат от:
- 5-ман хероик дънджън
- 10-ман райд дънджън
- 25-ман райд дънджън
Ако играеш Орда, мога да разбера еволюционните напъниБтв аз играя паладин и ДК и не виждам проблем в това. То те двата класа са си естествени стъпала в еволюцията. Цъкаш паладин, писва ти от бастуногъзести ********* наоколо и еволюираш в църньо рицар