За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 06, 2009 6:43 pm

А и утре е ден :) То 20% ма се резетва на секо влизане ;р пакде падат и други благини :) бак и нек тамън. Аз неам късмет обикновено на дроп повечето пъти, та добре че съм с вас :) Иначе ринга мое и днеска той е бърз да се метнем на рогето :) мене ми идва мерак да ролна 1 гномче ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Sun Feb 08, 2009 3:28 pm

Няма начин да не се похваля - моето непрокопсаниче ненагледно с двете ками се намърда в новите земи. Още на 66 ниво отиде да боцка паячета, колкото да се пробва, но нали не дават мисии, ако си малък (пък ако ще и да са ти големи ушите), се завърнах из Аутленд. Освен това трябваше да събирам кожи, че да добутам LW до ниво, подходящо за Севера. Изкарах бая време в гонене на добитък и дране на кожи - накрая ми писна и изкупих всичко от АХ. И така, вече бодро крачим из Тундрата. Даже се преекипирах. Обаче... :cry: много ми пада agility с тая екипировка. То няма лошо да ти дават attack power, ама критът ми почва да пада.

Ето малко снимчици
http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099558

http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099657
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 12:50 am

Ех, и днеска не падна. Кат нема късмет нема, ма поне от репутацията харпуна е по-добър за са. :roll: Мдам ролнах и аз 1 роге :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Feb 09, 2009 9:32 am

Така и не разбрах за какво им беше на Близард да слагат таквиз заешки уши на елфите :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 9:45 am

Ужасни са :mrgreen: Но пък са оправили поне да не стърчат веждите през каската. Уф трее си наема човек да ми дигне риболова, тва не се издържа висене. :evil:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Feb 09, 2009 10:04 am

Риболова мен ако питаш е най-ужасната професия, то не че и другите са цвете, ма поне можеха да го направят по-малко дебилно :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 09, 2009 10:40 am

Браги, риболов се вдига бавно и табиетлийската :D къде си се разбързал и ти! имаш още бая път и до епичната въдица, така че не се настройвай да стане за 2 дни... то аз само последните 3 точки до 450 ги "лових" 2 дена :lol: иначе в момента съм доволна - детето прояви интерес към риболовството на майка си и спокойно вече го оставям да фарми, дори стръвта сам си слага, душичката златна :lol: в събота така ловихме редки рибоци, за да сготвим 15 Fish feast-a за рейда в неделя, а офицерите пък го отмениха, та сега останаха за понеделника :D

иначе и аз този уикенд се отдадох на мотаене с лока из Аутлендс :) стана миличката 65 лвл и изрина всички куести в Хелфайър и Зангармарш, съответно се сдоби с ачийвмънта за това... останаха само 3 за Underbog, дето бате Тишо трябва да я води скоро или поне другия уикенд (нали, нали? :oops: ) беше ми останала снощи половин кутийка до 66 лвл, когато по никое време (че то май след полунощ си беше :roll: ), групата на Шаро се събра на линия, ама без Ланито... викам - ще й пратя смс да видим дали иска да врътнем една Виолетова кула с надеждата Браги да спре да сънува стафа и тя дойде...

та така - тръгнахме ние, ама МНОГО лошо като правим инстанс през нощта!!!! :evil: народа в къщи спи и Храста не може ХИЧ да мрънка през Войс чата!! не одобрявам така!

то не че нямаше защо да мрънка де :twisted: тъкмо викам, че много "про" сме станали и ни се падна боса - онази гарга, дето е като от Сетек Холс, с адовете... Тишо само вметна "бос-а" и му тури черепче, ама не доуточни, че първо него, а сетне адовете... и гледам аз (Х-Пърла нали ми показва таргета на всеки от партито и какво каства), че всите са скочили на черепа, само Илийката прилежно заразчиства адовете :lol: сега ми е смешно, ама тогава изпаднах в тих ужас, щото имах вече горчивия опит какво се случва, ако избием адовете преди боса... не разбрах Тишо моите истерични капс-лок викове към Илия ли видя, него ли, ама получихме едно рейд-уорнинг на екрана да бием по боса :lol: и така успешно си приключи битката, падна плейт и Храста отривисто рол-на Нийд и го прибра! :roll: не знам защо реших, че ми е нужен плейт, просто ей, така отвътре ми дойде да го нинджосам... честно казано даже нямам спомен какво съм натиснала, само видях изписано в парти чата, че съм нийднала, ама явно това е ефекта, като се развълнува храст! та внимавайте какви ги вършите, ако чакате нещо от бос дето бием! :lol:

иначе стафа на Браги пак не падна, а аз за утеха се държах плашливо няколко пъти, за да разведря народа с треперещите си клонки :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 09, 2009 11:08 am

След 3 седмици гонене red sword of courage и bolstered leg plates паднаха. В един ден. По невероятен начин - един час и 10 минути преди райда на накс получавам висп от един приятел от най-добрата ордска гилдия на сървъра. Абе за пинакъла искаш ли, че тука 3 от най-добрите ни ДПС-та се чудят какво да правят. И аз - епа айде. UP го изринахме за 35 минути, само по едно време стана малко тегавко като преди Имирон успяхме да съберем патрула + другите 4 в центъра та се позабавихме. И меча падна.

Аз обяснвам че трябва да ходя на райд, единия от ДПС-тата вика - айде ВХ набързо оти ми трябва един орб, а ме мързи да ходя до аукциона. Направихме го за 20 мин и паднаха и панталонките. и отидох на накс по-добре облечем от МТ-то. Ама нали съм си идиотче вместо да набивам стамина джемчета аз си набивам хит и expertise. Та Patchwerk беше мноооого забавна битка. удрям Shield Slam и след 10 секунди пак, щото иначе изпреварвах танка по агро.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 11:10 am

Абе при тоя купон дет пада в холда, мое и да не пада скора ;р Ма вече ми е трудно да врънкам секи ден да ходиме там :). Еми репа е 16 дена до епичната въдица, а горе долу от 250 нагоре трее дигам рибките са. Ше го наредим, НО е досада ;р Мога да бера билки през тва време баси ;р Вчера 700г само от тех изринах. Но пък друида с polearm харпун направо ссе закача по вратите :shock:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 09, 2009 12:05 pm

Мда, ВХ си е направо на фарм статус :mrgreen: Щом вчера премазахме онзи гад със сферите без проблем, няма какво да ни спре :wink:

Аз бележа невероятен райд прогрес :oops: След като видях що е това ВоА 10, се пробвах на ОС 10, лекичко бяхме решили да я караме, всички дракони да трепем наред. Изрично бях предупредил че ми е първи път и тактиката само съм я чел, ама никой въобще не се и потруди да обяснява (после се оказа че това е било първи път и за още трима, ама си мълчат :lol: ). Та бях аз мейн танк, ОТ един уориър с 23 к живот. Почваме траша да чистим, лидера не му пука и марки не слага, танкваме каквото където можем и така. На онез двама големи чичковци друида-хийлър (баш той беше рейд-лидер) нещо реши, че не му се декърсва и като ни налепиха с оня дебъф дето хийлва моба при всяка меле атака гледай как живота му се вдигна от 5% на макс :lol: :lol: Всички реват "декърс", аз бича рейд уорнинги един след друг, а отговорът беше "мелетата да спрат да го бият" :shock: Викам "а как да го танквам, да му пея ли?" :shock: За късмет някъде в клоните на храста нещо прещрака и почна да чисти дебъфа та се оправихме :roll:

После на драконите нямаще драма, всички отиваха някъде в някакъв здрач, аз кротко си танквах дорде се върнат ... и трите дракона се гътнаха. Дойде ред на финалния бос. Както съм чел, го хващам и го завъртам... ама на юг вместо на север :oops: И като почна да ме мята в лавата... опитвам се да го завъртя на обратно, то горещи вълни ме обливат (явно критическата на танковете ме е хванала), то върху жарава танцувам досущ нестинар... умрях безславно на някакъв склон :oops: Добре че ОТ реагира бързо и пое дракона, аз получих комбат рес и се върнах обратно в битката и поех адовете да танквам. Гътнахме го, дроп нямаше интересен. :roll: Но като за първи път мина що-годе добре :oops:

След туй се случи ВоА 25. Едни хитреци от странна гилдия решили да си правят ПъГ за ВоА. И понеже единият от тях уорирър, другия шаман, а третия роге, не канят такива класове :lol: :lol: Та затова се уредих като ОТ, макар че имаше поне два уорирър танка с по-добър гиър от моя, дето си предлагаха услугите в чата. ДПС-то беше нещо от рода на 10 магета и 5 ДК :lol: :lol: Май и един лок мернах, МТ - мечо. Почваме да чистим траша, един офлайн, МТ вика на рейд лидера "махни хората офлайн и кани нови", а оня отвръща "дай 200 г и ще ги махна" :shock: :shock: МТ ми шепне "тия да не са с ментал проблеми?", викам му "дай да молим магетата да ги бъфкат с интелект, белким им дойде акъла..." :lol: Както и да е, почнахме Арчавон, всичко вървеше по план... докато той не се енрейджна :roll: Направо ни 1-шотна с МТ-то и размаза ДПС-тата наоколо. Започнаха да се вадят ДПС-метри и да се обвиняват слакерите, че слакват. Гледам споменават и моето име, че съм правел малко ДПС :lol: :lol: Викам "ако искаш вземи ти щита, аз ще екипна някой 2-хенд" :lol: :lol: Усетиха се че съм оф-танк и се поуспокоиха :lol: :lol: Втори опит, 40 секунди преди края Арчавон все още на 4%, енрейджна се, пак ни размаза с МТ, ама ДПС-тата смогнаха да го довършат тоз път :mrgreen: Та така - първи емблеми на Валор, детска радост и никакъв дроп :wink: Нищо де, следващия път 8-)

Трябва и в някой Накс да се пробвам скоро, ама мнооого дълъг ми се вижда :roll: По-зле и от Каразан навремето, с часове ще трябва да се кисне вътре.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 12:13 pm

ЕХ, Таиске га ше праим ключа за Кара, че съм се настървил нещо да наказвам леко злопаметно :twisted: Бих отнесъл и raven god-а ако е някъде по път. Мое пък да дропне маунт. :mrgreen:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 09, 2009 12:16 pm

Накс с полуинтелигентно парти се разчиства за около 2 часа. 10 версията. Спайдер крилото ти е 20 минути. Милитари - раз и готик си мрат от добро възпитание, конниците - абе стават ако поне 30% от групата са чели тактиките. Плаг куартъра - абе хейган е манафчето там. И след тва идва сафирон и си приличава кой си е крафтнал фрост резист гиъра. Конструктите - спряхме на Гробулус в петък, че ни домързя нещо.

(За който намира противоречия в горния пост - просто доста битки съм ги правил с приятелски гилдии на вече в прогрес раид.)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 09, 2009 1:51 pm

ха така! време му е да зарейдвате вече, че то предизвикателства има не само по хероици, а и с повече хора е весело 8-) пък и хубави неща падат от там, що да ги оставяме на дракони или ъндеди! :P

Драгън, грац за гиъра! :D

дано при вас е по-добре, щото на Зенедар имам чувството, че всички комплексари са си направили Дед найт за мейн!! :evil: вчера половината следобед с лока в Зангармарш го откарах на корпс-рън! :evil: :evil: то ясно, че по това експанжън-време малцина от останалите класове левълват из Аутлендс и буквално се спъваш само в Дед найти, ама това на нищо не прилича!! да не говорим, че са безобразно ОП!!

първо, докато си биех кротко една пчеличка с надежда да ми дропне крилцето си, ме нападна един мой левъл... наредих дотовете и го пуснах да пасе с Дед-койла... опасе го, хем бе ъндед, но явно забрави, че расово така може да се поспаси... е, не за дълго.. пробвах да го фийърна, ама не ме огря... бе на 10% живот, когато ме уби.. за щастие бях си сложила СС, за да не търча... юзнах го и го доубих, но си бе чист късмет...

с останалите ДК нямах този късмет обаче... един от тях с блъд аура и само левъл над лока ми ме уби три пъти и всеки път дори половината живот не му взех... после пък вървяха по двама, та ги изчаках да се изнесат... след което минаха 3 броя ДК черепи за мен - идея нямам какво диреха из Зангармарш, които просто слизаха от коня си и с 2 удара ме пращаха у гробището барабар с добичето ми... :( сега ми е все тая, ама вчера бълвах змии и гущери.. е, маа`му стара, подариха им от Близард големи п***и и решиха да ги развеят та всички да ги видят! то знам, че цинично, ама вече благослявам всяка упражнена жестокост спрямо тях!! :evil:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 3:23 pm

Аз подпуквам рогето кат не праиме хероици ся тия дни, че нещо зе да ми харесва :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 3:33 pm

Ми как няма да ти хареса. Аз направо се влюбих в него. Хем още не съм имала възможност да му пробвам всички екстри. В началото тръгнах на Assassination build, но Теле веднага ме зариби за subtlety. Оттогава не съм мръднала, хем пак на моменти се изкушавам за първоначалния билд. Трупам и оръжия, но като цяло камите не искам да ги оставям, защото без тях се губят някои от любимите умения. Спомням си още в Уестфол как буквално затрих с един ambush някакъв кастър моб левъл над мен. Да не говорим пък колко си е хубаво да можеш да се покриеш, като стане напечено. Една мецано/котка така се мъчеше да ме убие - три пъти й бягах и пак се връщах при нея и накрая я убих. Но като цяло битката с друид си е тегава. А в случаите описани от Танчето, за орда с черепче, дето специално слиза от гаргата, за да те уважи - vanish, sprint, /insult (спам на последното). Тактиката силно ми напомня на едно кутре, което веднъж видя мечка по улицата. Зърна я, спринтира с все сила и "ванишна" в един строеж - и почна да лае с все сила оттам :lol: Вече си имам и cloak of shadow. е, няма да ме спасява винаги, но пак...

А пък последното умение в дъното на subtlety tree се нарича shadow dance :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)