Мда, ВХ си е направо на фарм статус

Щом вчера премазахме онзи гад със сферите без проблем, няма какво да ни спре
Аз бележа невероятен райд прогрес

След като видях що е това ВоА 10, се пробвах на ОС 10, лекичко бяхме решили да я караме, всички дракони да трепем наред. Изрично бях предупредил че ми е първи път и тактиката само съм я чел, ама никой въобще не се и потруди да обяснява (после се оказа че това е било първи път и за още трима, ама си мълчат

). Та бях аз мейн танк, ОТ един уориър с 23 к живот. Почваме траша да чистим, лидера не му пука и марки не слага, танкваме каквото където можем и така. На онез двама големи чичковци друида-хийлър (баш той беше рейд-лидер) нещо реши, че не му се декърсва и като ни налепиха с оня дебъф дето хийлва моба при всяка меле атака гледай как живота му се вдигна от 5% на макс

Всички реват "декърс", аз бича рейд уорнинги един след друг, а отговорът беше "мелетата да спрат да го бият"

Викам "а как да го танквам, да му пея ли?"

За късмет някъде в клоните на храста нещо прещрака и почна да чисти дебъфа та се оправихме
После на драконите нямаще драма, всички отиваха някъде в някакъв здрач, аз кротко си танквах дорде се върнат ... и трите дракона се гътнаха. Дойде ред на финалния бос. Както съм чел, го хващам и го завъртам... ама на юг вместо на север

И като почна да ме мята в лавата... опитвам се да го завъртя на обратно, то горещи вълни ме обливат (явно критическата на танковете ме е хванала), то върху жарава танцувам досущ нестинар... умрях безславно на някакъв склон

Добре че ОТ реагира бързо и пое дракона, аз получих комбат рес и се върнах обратно в битката и поех адовете да танквам. Гътнахме го, дроп нямаше интересен.

Но като за първи път мина що-годе добре
След туй се случи ВоА 25. Едни хитреци от странна гилдия решили да си правят ПъГ за ВоА. И понеже единият от тях уорирър, другия шаман, а третия роге, не канят такива класове

Та затова се уредих като ОТ, макар че имаше поне два уорирър танка с по-добър гиър от моя, дето си предлагаха услугите в чата. ДПС-то беше нещо от рода на 10 магета и 5 ДК

Май и един лок мернах, МТ - мечо. Почваме да чистим траша, един офлайн, МТ вика на рейд лидера "махни хората офлайн и кани нови", а оня отвръща "дай 200 г и ще ги махна"

МТ ми шепне "тия да не са с ментал проблеми?", викам му "дай да молим магетата да ги бъфкат с интелект, белким им дойде акъла..."

Както и да е, почнахме Арчавон, всичко вървеше по план... докато той не се енрейджна

Направо ни 1-шотна с МТ-то и размаза ДПС-тата наоколо. Започнаха да се вадят ДПС-метри и да се обвиняват слакерите, че слакват. Гледам споменават и моето име, че съм правел малко ДПС

Викам "ако искаш вземи ти щита, аз ще екипна някой 2-хенд"

Усетиха се че съм оф-танк и се поуспокоиха

Втори опит, 40 секунди преди края Арчавон все още на 4%, енрейджна се, пак ни размаза с МТ, ама ДПС-тата смогнаха да го довършат тоз път

Та така - първи емблеми на Валор, детска радост и никакъв дроп

Нищо де, следващия път
Трябва и в някой Накс да се пробвам скоро, ама мнооого дълъг ми се вижда

По-зле и от Каразан навремето, с часове ще трябва да се кисне вътре.