DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 10:50 am

мерси:)

Това за руната наистина лис а го хотфикснали мамка му:) Имаш ли линк,че не намирам?

Иначе за историята - еми хора това е хак енд слаш, КАКВО СТЕ ОЧАКВАЛИ, честно, Уичър 3 ли може би? В диабло 2 беше 100 пъти по-добре поднесено с Мариус де, спор няма. Тук примерно като събираш Золтан Куле беше забавно:)

Ей много се дразня като съм си с счупения клас и като го балансират :lol: :lol: :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed May 23, 2012 10:53 am

Коле, ако не те знаех вече, щях да ти се издразня на това говно, с което ми отговори горе. Способен ли си да пишеш пост без да се правиш на Големия Тежкар? Никого не впечатляваш, наистина.
рафиката лично на мен във втори акт ми е любимата, има толкова много яки малки детайли като тоновете доста интересен lore, разговорите с/между наемниците, където има бисери и т.н и т.н., не ми се започва че няма край.
Доста ми се губи смисъла тук. Какво общо има графиката с lore и разговорите с наемниците (които иначе намирам за най-добрата добавка наред с новия начин за избиране на умения)??
2. Филмчетата и музиката са пълна боза, сори. Нищо общо с атмосферата и усещането които оставяха в теб тези от втора част.
Втората кефи, но музиката на първата част и до ден днешен я считам за недостижим еталон. Уникална и гениална е.

п.п. Малко носталгия:
http://www.youtube.com/watch?v=h9RG2DVqOsU
http://www.youtube.com/watch?v=YGRGxt2-7rc

Няма го това вече. Хорър елементите, мрачната атмосфера - всичко е заминало за сметка на екшъна и циклажа.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 10:57 am

Докато ти не си способен да разбереш, че като си цъкаш кежуъл на нормал въобще не регистрирам мнението ти, и аз няма да съм способен да обсъждам точно Диабло все едно говорим за Уичър е бати....Графиката и музиката...Да, обръщах им внимание, доакто играта не излезе е бати:) И ако мислиш, че имам каквато и да е нужда да впечатлявам си в толкова дълбоко грешка, че чак е смешно - с риск да се повторя - чакам поопразнените сървъри от кежуъли, защото лагът наистина убива в Диабло 3, буквално.

Иначе за форс армор руната - еми очакваше се, аз се радвам, че почнах да я позлвам едва вчера, иначе съм с 32 хиляди кръв в началото на инферно, предполагам, че е малко, ама довечера мисля да сталквам АХ.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Wed May 23, 2012 10:58 am

Официално са потвърдили само нърфа на една от мантрите на монка, неофициално Smokescreen и Force Armor също си вземат (то те трябваше да си вземат много повече от руната на монка де).

Като влезеш на eu форумите половината теми на wizard форума са за това.

Не е ясно дали е наистина хотфикс или бъг. По скоро трябва да оправят счупената интеракция с Diamond Skin.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed May 23, 2012 11:11 am

като си цъкаш кежуъл на нормал въобще не регистрирам мнението ти
Тогава прецикляй си на воля и не ме занимавай с проблемите на характерчето си.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 11:22 am

Добре, обещавам да не те комплексирам повече, Сашенце. Тя цялата концепция на ХАК ЕНД СЛАША е, че жанрът е дестилиран до само определени негови елементи, нашият тръгнал да се вълнува за музиката и как му липсвала старата, в смисъл... :roll:

За да спрем офтопика: на монка не знам дали е мантрата, но "балонът" му изглежда ужасно счупен за мен като цъкащ чат-пат с монк в парти, в смисъл не може да стоиш на едно място, да те налагат 3 елитки и дори да не се помръдваш:) Но лошо няма, и танкове трябват в тая игра. Една от основните дупки на геймплйно ниво лично за мен е че хем има танкове и дпси, обаче пък няма хийлъри, а парти-уменията за хийл са дадени на най-якия танк....

Wednesday13
Farmer

Post by Wednesday13 » Wed May 23, 2012 12:12 pm

в началото на акт4 съм
акт1 до боса е 10/10, от там на татък почва да се разваля усещането, в момента ми е някъде 7,5/10

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Wed May 23, 2012 12:26 pm

Избягвайте Public Games!!!!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 12:40 pm

Добре какво по дяволите би те накарало да влезеш в public game ениуей? Какъв е шанс да нямаш нито един приятел или познат, с който да цъкате?

Иначе май хакинг вълната е сериозна де, който мисли да цъка повече - аутентиактор задълже.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 23, 2012 12:42 pm

Muad_Dib wrote:Добре какво по дяволите би те накарало да влезеш в public game ениуей? Какъв е шанс да нямаш нито един приятел или познат, с който да цъкате?

Иначе май хакинг вълната е сериозна де, който мисли да цъка повече - аутентиактор задълже.
хаквани са и с аутентикатор според слуховете.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed May 23, 2012 12:44 pm

In other news: Hardcore Diablo Hell is cleared.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 12:46 pm

Еми евала, с какъв герой и в група или не?

Бтв самият Диабло като механика е един доста лесен бос, ако трябва да съм честен. Белиал е определено по-неприятен, може би и Азмодан за меле.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed May 23, 2012 1:19 pm

Група. Ето линк има и видео:

http://d3guyz.com/?q=node/1913

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 23, 2012 1:59 pm

BURN

Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 2:16 pm

Толкова много глупости има написани в горното, че лошо ми става, дори като се абстрахирам от субективните такива.