RPG Reloaded ;)
Moderator: AlDim
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Roland, не знам дали си гледал този трейлър на AC (мисля, че в тази тема говорихме за него). Тук вече дори и на мен ми стана ясно, че, вярно, Клауд, за съжаление, няма да е злодеят. Филмът пак е отложен, за края на 2005.
Колко жалко, чакам го вече 2-3 години, още от 2003. Вярно е и че игра пускат по него, само, че ще бъде в стил DMC. Няма да е РПГ
. Нищо, екшън да пада. И Скуеър разбраха накъде духа вятъра, а и комерса доста ги стегна.
И понеже знам, че има доста запалени по анимето хора, искам да ви кажа, че преди време открих един форум на едно вече неизлизащо списание, NeoGamer, в което има отделна секция за аниме. Ако се интересувате, можете да го намерите на адрес www.gamersbg.com

И понеже знам, че има доста запалени по анимето хора, искам да ви кажа, че преди време открих един форум на едно вече неизлизащо списание, NeoGamer, в което има отделна секция за аниме. Ако се интересувате, можете да го намерите на адрес www.gamersbg.com
pulled out
- lordsandro
- Merchant
- armageddon
- Forsaken
Вторият KOTOR е много добра игра, провалена обаче от това, че е твърде лесна, в смисъл аз на най-високо ниво на трудност бях убит общо веднъж в цялата игра преди последния бой, който успя да ме позатрудни. Иначе като персонажи, сюжет, диалози поне според мен е доста по-добра от първата.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
- lordsandro
- Merchant