Mass Effect 3
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Все пак колко readiness успяхте да направите? Аз стигнах до (общо 7000 - 50% ) 3500, като се прецаках малко и не довърших няколко куеста в Цитаделата, преди да отида на мисията на Тучанка. И все пак максималния брой точки за който чух без мулти е 3800? Възможно ли е да се стигнат 4000 точки без мулти или вече делим Шепърд на Single player Shepard и Multiplayer Shepard?
Last edited by Arlina on Sat Mar 10, 2012 8:48 pm, edited 1 time in total.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
Ролевостта е нещо относително. За мен тя е свързана с персонажи, правилна вселена, качествени диалози и т.н. Skyrim и FONV имат прекрасни отворени светове, но не се доближават дори до дълбочината на МЕ. Поне спрямо критериите, които са важни за мен. Освен това двете игри не правят нищо кой знае какво ново и невиждано, докато МЕ практически създаде своя собствена ниша в жанр, в който прогрес не е имало от миналото хилядолетие.The Dragon wrote:Абе не е чак най-доброто на тази генерация - все пак имаме скайрим и FONV които просто отвяват като количество контент и ролевост.

Едит: Без мулти макса е малко над 3500. Фейл, дет се фика.

- RRSunknown
- Elder God
Даже пиратите са най-малко прецакани, щото не ползваме Origin и не плащаме 10$ отгоре за нещо, което трябваше да бъде включено в играта. Ето и поредния абсурд, най-добрата версия е пиратската, дори само заради Origin. Щото примерно може да си купиш играта и DLC-то, но ако нямаш интернет да се логнеш в Origin, не можеш да го ползваш.RRSunknown wrote:Ти да не мислиш че аз с Xbox оригинална ще платя 70 кинта за Мултиплеъра.Arlina wrote:Ясно, nice played Bioware, пиратите сме прецакани.
А на PS3-ката е толко зле положението че кадрите рядко качват над 15-20.
Всички са преебани - не само пиратите.

- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God