Vampire Diaries

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Wed May 18, 2011 9:34 pm

Изгледах последните три серии на сезона още веднъж и вижте какво - те носят такъв драматичен заряд, че Роланд би могъл евентуално да има много здраве :mrgreen:
Като цяло, всеки, който борави с това интересно понятие "гилти плежър", може да си вземе гилти-то и да го евентуално съхранява, където слънце не огрява, а пък за мен плежъра, мерси.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Sep 05, 2011 1:41 pm

НЕЩАСТНИЯТ САМОДОВОЛЕН ПУТьО
Spoiler: show
уби лекси
МРАЗЯ ГО ИСКАМ ДА УМРЕ ГОСПОДИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРЪСНЕ НА КЪРВАВИ ПАРЧАЦИ КЕЛЕМЕТО ГРОЗНО ЗЛОНАМЕРЕНО НЕЩАСТНО УМРИ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is it. Ground zero.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Sep 05, 2011 2:34 pm

Ми не. Определено Деймън е в пъти по интересен от Лекси. Не че беше лош персонаж или там нещо да ми пречи/дразни, ама чак пък толкова .... Тоя тип персонажи с лопата да ги ринеш.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Sep 05, 2011 3:05 pm

Не е в това въпросът, а че Деймън е абсолютен гъз и искам да го онождат катерички.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 05, 2011 6:03 pm

Да, героите, които не са били в сериала от първи епизод, в общия случай нямат много дълъг живот... Деймън и аз питаех скверни емоции към него като го извъртя тоя номер.
And you can't dance with a devil on your back...

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Sep 05, 2011 8:39 pm

И на мен принципно не ми пукаше за Лекси. Деймън наистина е по-забавен и има лафчета и бла-бла, но все пак сериала на моменти се олива с него и то по ужасяващ начин. В смисъл… това е герой, който на всеки няколко епизода се натъжава и убива по няколко невинни момичета и всичко това е напълно окей според сценаристите и феновете, защото той страда толкова много от своята любов, че това му дава право да избива колкото случайни човека си ще… Аз никога няма да му простя Вики. Да не говорим как във втори сезон двамата със Стефан без абсолютно никакви угризения избиха няколко полицая, защото запазването на прикритието им в това конкретно градче е много по-важно от няколко човешки живота…
Приятно ми е сериалчето, ама заради подобни изпълнения просто не мога да го приема сериозно.
But goddamn,
you got me in love again

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Oct 31, 2011 4:49 pm

Мноооооооого е як новият сезон :mrgreen:
Дори Стефан стана пич!! 8-)
Пък и върнаха разни обични и не толкоз обични герои! Нищо, че беше за малко. Чичко Мейсън, Лекси, Ана!! И досадната Вики, дам...
shadow dance nikoga ne luje

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 31, 2011 6:35 pm

Аз видях първи епизод, издразних се неимоверно на Стефан и нещо така и не съм се наканил да продължа, при все, че си ги свалям.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 31, 2011 6:56 pm

Бая добър си е новия сезон. Последните два епизода особено бяха мн силни,
въпреки че връщането (макар и за епизод) на всички гушнали букета без Изобел и Джена беше интересно. Лично мен ме изкефиха сцените с бабата вещерка.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Oct 31, 2011 11:41 pm

Рооольо, гледай бе, гледай! Жоро е вече по-луд и от мене по темата и така пищи и се възмущава като гледаме двамата, направо не е истина ;р А Стефан най-сетне да стане гледаем, не е за вярване (не знам що те е издразнил, ма гарантирам, че пичее неимоверно в сравнение с предните сезони, гдет беше скучен добряга с минимално яки реплики...)
Армагедоне, да, определено! Само дето аз имам малко непоносимост към Бони и всичко свързано с нея...
shadow dance nikoga ne luje

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 31, 2011 11:51 pm

Ми Бони е твърде пренебрегвана като керъктър, та може би затова не те кефи? Принципно 90 % от участието и се изчерпва с това че е вещица, пък откакто я загаждиха с брата на Елена беше станала мега досадна.
Та дано са ги разделили трайно, в последния епизод. + Джеръми отиде яко в кофите след цял сезон от тук квото минава за керъктър дивелопмънт и припомни защо беше не можех да го дишам целия първи сезон.
А бабата ме кефи щото като си преглеждах първи сезон преди време се усетих че е Рокси от Dead Like Me, един любим мой сериал, където нейния персонаж беше един от най-яките. И това даде едно рамо да ми хареса повече и в TVD.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Nov 01, 2011 12:34 am

Абе и мен Бони нещо ич не ме радва и много се надявах да я убият. Много повече предпочитах Ана, примерно. :)

Определено тоя сезон ме изненада. Преди началото смятах, че сериала доста се е поизчерпал и ще смърди здраво, но за щастие не е така. :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 01, 2011 4:37 am

Мен Бони ми е истерично противна от първи епизод. Не може да играе и ролята й е зле написана.
За мен най-голямата гавра си остава смъртта на Джена
Може би това е, което ме отдръпна от сериала и затова още не съм се наканил да ъпдейтна...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 01, 2011 9:09 am

Е стига, тя винаги си е била бая страничен персонаж, ако и суперготина. Освен това
всички в тоя сериал и повечето от тях готини умират на килограм. това баш да те отдръпне...
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 01, 2011 9:14 am

Мдаа, е не мога се насила да го гледам тоя сериал, 6 епизода ми стигнаха да ми е силно безличен. Странно ми е как разумни и интелигентни хора се прехласват по него толкова ;р. Отделно, че сценария и квото видях от статистите, силно е да ги нарека актьори, в него е портокала на Прасчо до са и да става по як натам не ми се търси де.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”