Mass Effect 2
Moderator: AlDim
Добре нали ти е ясно че ДЛЦтата ще излязат и пиратски и то дори ще има такива ДЛЦта, които ти НЕ можеш да си купиш (например получаваш ги заради преордър на Геймстоп и по никъв друг начин) както стана с Драгън Ейджа.
Бтв само да си кажа очеизвадния извод - "цаката" на Мас Ефект 2 е в партито да имаш поне едно умение, което сваля бариери, поне едно, което сваля броня и едно което сваля щитове. Кръвта ясно, че е най-лесна за сваляне. На мен например затова единият от двамата ми мембъри почти през цялото време е Мордин заради Инсинерейт и вторият засега го сменям между Тейн и Миранда. Миранда оунва много, защото може да маха бариери И щитове и на последно ниво развит Cerberus Officer в единия вариант качва кръвта на цялото парти с 7.5% и демиджа на партито с 15%!
Бтв само да си кажа очеизвадния извод - "цаката" на Мас Ефект 2 е в партито да имаш поне едно умение, което сваля бариери, поне едно, което сваля броня и едно което сваля щитове. Кръвта ясно, че е най-лесна за сваляне. На мен например затова единият от двамата ми мембъри почти през цялото време е Мордин заради Инсинерейт и вторият засега го сменям между Тейн и Миранда. Миранда оунва много, защото може да маха бариери И щитове и на последно ниво развит Cerberus Officer в единия вариант качва кръвта на цялото парти с 7.5% и демиджа на партито с 15%!
Само да кажа, че точно говорихме за това - на Замунда се е появил един много симпатичен пакет с всичките налични ДЛЦ-та. Кратък списък:
# Blood Dragon: Armor
# Collectors Assault Weapon: Beam based assault rifle
# Incisor: Sniper Rifle
# Inferno: Armor
# Normandy Crash: Mission
# Recon Hood: Headwear
# Sentry: Headwear
# Terminus: Armor and Weapon
# Umbravisor: Headwear
# Zaeed: Extra character
И да, естествено са го измислили как да скипнете логването в Церберус:).
# Blood Dragon: Armor
# Collectors Assault Weapon: Beam based assault rifle
# Incisor: Sniper Rifle
# Inferno: Armor
# Normandy Crash: Mission
# Recon Hood: Headwear
# Sentry: Headwear
# Terminus: Armor and Weapon
# Umbravisor: Headwear
# Zaeed: Extra character
И да, естествено са го измислили как да скипнете логването в Церберус:).
- PrivateRaio
- Misting
Това е само за колекционерското. Ако си поръчал нормално издание, би трябвало да ти дойде на време. В форума на BioWare изписахме почти 30 страници и още няма официален отговор. Може би всеоще се надяват пратките да дойдат на време и да пишат само в сличай, че наистина някъде стане забавяне. Не знам, но това ме дразни. Аз съм притеснен. Чаках играта за 29ти, а сега изобщо не знам кога ще дойде и нито BioWare, нито EA се обаждат.
Обсъждахме ги тия дати ние. Всъщност това е предполагаема дата. Пулсар не са дали конкретна дата защото от ЕА не са им казали. Казаха, че ще се забави за не повече от седмица, но аз всеоще се надявам, че ще стане чудо. Много ми се играе... При всички положения Пулсар казаха, че ще напишат, когато стане на 100% ясно кога ще ги получим.Muad_Dib wrote:Аз говорих с пичовете от Озона - 4ти/5ти февруари. За Пулсар ще е същото почти сигурно.
Да не споменавам, че в тоя пакет по-горе има ДЛЦ-та, които НЯМА как да имаш по друг начин, ако си българин освен ако не ги дръпнеш.

Снощи докато заспивах бях на ръба да стана и да я пусна да се сваля. Много близко. Тази сутрин също едвам се сдържах. Не знам колко още мога да търпя. Може би до 29-30-ти ще изтря, но за повече не знам как.
- RRSunknown
- Elder God