ShadowDance #65

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Mar 12, 2010 10:21 pm

...

Аз трудно ще се сетя за човек, който за пет години и кусур да си е запазил позицията за всичко. А през 2004 г., както стана дума, нямаше как да си поръчваш неща от Амазон, букдепозитори и т.н. Обективни обстоятелства, един вид. Които сега не са същите.

Нещо не разбирам защо така си се хванал за нещо казано през 2004 г., когато нещата бяха доста по-различни от сега по отношение на купуването на оригинални продукти.

Да не си му сърдит нещо на Роланд заради оня лаф във форплея за книгите по Покемон? Не беше особено учтиво, факт, ама хумор някакъв, там май си върви тоя стил.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 12, 2010 10:36 pm

Ами то това е забавното - че хората се развиват , и мненията им се променят с течение на времето. Аз какви глупости съм разивал като теории преди 5-6 години.

Но точно заради това ще е интересно да се види една нова трактовка на ситуацията с пиратството- в сегашните условия.

hellside
E'lir

Post by hellside » Fri Apr 16, 2010 4:05 pm

Аз да питам - някое ново бройче задава ли се? Че вече май 4 месеца от коледното подаръче...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 16, 2010 5:16 pm

Наднича зад ъгъла плахо ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 19, 2010 10:13 am

Ке паса, амигос? :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 19, 2010 7:05 pm

Тия дни... досглабяме го в помеждутъците между работата и... другата работа ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 19, 2010 9:21 pm

Много работа бе... Какво ги правите всичките тия пари ;)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

hellside
E'lir

Post by hellside » Mon May 10, 2010 8:23 pm

Брееее, тва ъгълче, цяло ъглище се оказа - новото бройче си го обикаля от месец вече, и пак само нослето му се вижда. Айде да го побутнете нежно по д-то, че се поболяхме от очакване ... :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 15, 2010 1:19 pm

сритахме го неофициално ;р