"Апологетика на Хрома"
Moderator: Moridin
Мдаам напоследък флаша особено през хрома седи весел отровно зелен екран вместо видео. Клипчета от ютюб най-вече.
Оправя се с десен бутон над флаша >> Settings >> махане на чавката от Enable hardware acceleration... и рефрешване на страницата... шитня.
Оправя се с десен бутон над флаша >> Settings >> махане на чавката от Enable hardware acceleration... и рефрешване на страницата... шитня.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Пичове, помощ. Всеки път като се опитам да отворя с Хрома страница, която отпред има https: и ми изписва "Невалиден сертификат на сървара"... Не мога да отворя дори гугъл. Втф?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Да, да, датата си е правилна. Само с Хрома е така, IE не прави проблем 
edit
Оправих се

edit
Оправих се
ОФФФФ, СУПЕР МНОГО МЕ ИЗДРАНИ МАЛОУМНИЯТ ХРОМ. Преинсталирам го. Оправя се за малко, изключвам го и ПАК СТАВА.
Да му таковам и таковата....
Да му таковам и таковата....
Той хрома май ползва майкрософстките на уиндоуса сертиификати или от сорта... може и да бъркам.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- ProxyFantasy
- Paragon
Не е лош браузъра, обаче има някой големи проблеми. Супер често забиват табове, Шок уейв плугина се бъгва на 1 час по веднъж, стриймовете ту тръгнат ту не.
За разлика от ФФ заема много по-малко рам, ако не използваш повече от 5 таба. За ИЕ да не говорим, там нещата са ужас. От доста време си мисля да сменя Хрома за Опера, но нещо ме спира и не знам какво точно е то :Д.
За разлика от ФФ заема много по-малко рам, ако не използваш повече от 5 таба. За ИЕ да не говорим, там нещата са ужас. От доста време си мисля да сменя Хрома за Опера, но нещо ме спира и не знам какво точно е то :Д.
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Gestures are for pussies 
Операта е много як браузър, и аз не знам защо винаги в крайна сметка го зарязвам. Но го има там и тоя проблем, че делът му потребители си е малък и колкото и да е standards-compliant, много сайтове просто не са пипнати да изглеждат както трябва и там

Операта е много як браузър, и аз не знам защо винаги в крайна сметка го зарязвам. Но го има там и тоя проблем, че делът му потребители си е малък и колкото и да е standards-compliant, много сайтове просто не са пипнати да изглеждат както трябва и там
This is it. Ground zero.
Много странно не мога да си сложа firefox 11, свалям си я от сайта им инсталирам, пита ме към кой юзър да я бодне, слагам си кърънт юзъра и се затваря, без съобщение и без остатъчни процеси... втф.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra