Но наистина, интересно ми е. Някой има ли повече инфо?
Аман от Spam (Part X)
Moderator: Moridin
Ти си пич, ама 10% и барем 15тина сантима не ти стигат да си мъж ;р Иначе любим ги такива учЕни много аз.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мнения на клиенти за продуктите на Adobe - http://dearadobe.com/ - по-специално секцийките "Top 50 Gripes" и "Top Gripes By Application" (за второто трябва да си изберете приложение де).
И... мдам... понякога охранителите прекаляват - http://www.boingboing.net/2008/09/03/se ... -beat.html
И... мдам... понякога охранителите прекаляват - http://www.boingboing.net/2008/09/03/se ... -beat.html
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Daggerstab
- Arcanist
В момента разучавам. Засега не съм намерил нищо за конкретното изследване, но се оказа, че един от учЕните - Richard Lynn - е известен като расист и си пада по евгениката.Amelia wrote:Но наистина, интересно ми е. Някой има ли повече инфо?
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- BaYa
- Forsaken
Daggerstab wrote:В момента разучавам. Засега не съм намерил нищо за конкретното изследване, но се оказа, че един от учЕните - Richard Lynn - е известен като расист и си пада по евгениката.Amelia wrote:Но наистина, интересно ми е. Някой има ли повече инфо?
По генералният тон си личеше на километри, че авторите - нaй-малко - са избягали от институция.
И аз чакам повече информация с интерес.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Daggerstab
- Arcanist
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.
Все се каня да си поръчам от Амазон това:
http://www.amazon.co.uk/How-Lie-Statist ... 140136290/
Ще изчака до следващата заплата...
Дагърстаб. Точка.
Първата страница на Труд след трансфера на Бербатов:
- Spoiler: show
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- JaimeLannister
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, тук имахме забавен разговор с колега току-що...
Боян: Аааа, Фанта Лимон вече има вкус на грейпфрут! Хубаво!
Аз: Ъ?... Фанта *Лимон* има вкус на *грейпфрут*?!
Боян: Да, преди беше много сладка, а сега си е съвсем както трябва, има вкус на Швепс Грейпфрут.
Аз: Е, някои хора биха казали, че би било хубаво да има вкус на лимон...
Боян: Абе айде сега, и така си е хубава, и си е подобрение!
Боян: Аааа, Фанта Лимон вече има вкус на грейпфрут! Хубаво!
Аз: Ъ?... Фанта *Лимон* има вкус на *грейпфрут*?!
Боян: Да, преди беше много сладка, а сега си е съвсем както трябва, има вкус на Швепс Грейпфрут.
Аз: Е, някои хора биха казали, че би било хубаво да има вкус на лимон...
Боян: Абе айде сега, и така си е хубава, и си е подобрение!
Michael Jackson
- Spoiler: show
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Поредната журналистическа идиотщина - "Христос в ракета... през 1614 година"
http://www.dnes.bg/article.php?id=56811
http://www.dnes.bg/article.php?id=56811
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
Всъщност не е точно журналистическа идиотщина... църквичката в село Добърско е известна от много години точно с нестандартните си стенописи, и в един момент преди пет-шест години дори я бяха затворили за посещение (аз уцелих седмица-две преди това, та успях да ги видя) заради големия интерес от всякакви псевдонаучници, които намираха всякакви начини да ги интерпретират. Стенописите наистина са странни, има неща, които ги няма в обичайната християнска символика, и ако решиш да търсиш следи от напредничави технологии, наистина може да намериш. Това действително не е ново, от години насам си имаме и в България последователи на Ерих фон Деникен - а лошото е, че църквичката е много малка, малко скрита в едно почти мазе, не много лесна за поддържане - и съответно трудно издържа на напливи от псевдонаучни уфолози при всяко раздухване на тази "новина" 
Добавено: така де, това с напливите от уфолози е лошо, защото стенописите в самата църквичка всъщност са хубави - достатъчно хубави, за да я включат в списъка със Стоте национални туристически обекта - аз оттам знам за нея.
Добавено: така де, това с напливите от уфолози е лошо, защото стенописите в самата църквичка всъщност са хубави - достатъчно хубави, за да я включат в списъка със Стоте национални туристически обекта - аз оттам знам за нея.