Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 03, 2008 6:31 pm

А пък мен само ме гложди любопитството! :? Какво по дяволите е това животно?!??
...активно да участват в културно-масовите дейности на съответния пенсионерски клуб...
:shock:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 6:52 pm

BaYa wrote:А пък мен само ме гложди любопитството! :? Какво по дяволите е това животно?!??
...активно да участват в културно-масовите дейности на съответния пенсионерски клуб...
:shock:
Вече казах: Нощни танци по пълнолуние в чест на възраждащия се Бог Слънце и ритуално изяждане на печени на скара фалически символи :?

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 7:12 pm

Е това вече е пълно безобразие, еба си! Извинявам се пред по-младите участници тук, проблемът сигурно е несъществен за тях, защото татковците плащат сметките, но...
Днес платих един понатрупан борч за парното. И си направих труда да сметна колко аджеба плащам годишно на топлофикация, електрификация, водофикация и администрация. Ами, оказа се, че ок. 9 месеца годишно работя само за въпросните организации :shock: А не можеш да си отрежеш тръбите, защото ще те осъдят, че си нарушил правата на съсобствениците във входа. И ползваш парно или не - 80 лв. месечно само защото през панелката ти минават тръбите им. На всичко отгоре, обсъждат мерки ако си нередовен платец да ти спрат и тока. Ами извинявам, се, но това и при социализЪма го нямаше :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 03, 2008 7:28 pm

Ама аз все пак не разбрах какви са тея пенсионерски клубове?!? И ми е интересно понеже живея в една такава треторазрядна държава, където не се иска пенсионерите да с в клуб за да имат право на помощи от страна на държавата.

Преводач, има прекалено много сбъркани неща у нашата държава. Но най-сбърканото е да си мислят, че могат всячески да издояват хората. И това, че хората пък са длъжни да си мълчат и търпят! Хора, на които - много се надявам поне - че скоро ще им писне окончателно да си играят с тях! И ще започне линчуването, или както са казвали испанските анархисти по времето на гражданската война в Испания:
Да се обеси последният цар с червата на последният свещенни! - където цар и свещенник може да се заменят по избор с политик кой кавото иска. :twisted:
А да ти спрат ток, вода, или каквото там друго не си платиш, е много нормална практика да знаеш! :wink:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Sep 03, 2008 7:44 pm

Да де ама те сега въвеждат гениалната идея като не си платиш едно нещо да ти спират другото, което си си платил.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 7:55 pm

Ами, точно това имах предвид.
Бая. Говоря за страна, която е член на ЕС. В която има проект ако не платиш парното си, да ти спрат тока. Или ако не платиш газта, да ти спрат водата. Или примерно ако не си купиш краставици, да не ти дадат домати и да те глобят отгоре на това.
Анадъмо? Анадък 8-)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 03, 2008 8:06 pm

На това му се вика монополий(?). Понеже, явно при нас, една фирма може да ти доставя повече от един вид "енергия" така да се каже!
А това че сме член на ЕС, е само за замазване на очите!! :(

И пак не ми обяснихте какви са тайните пенсионерско-масонски организации в България, пък!?!?! :? :wink:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Sep 03, 2008 8:13 pm

Чакайте пак да се върнем на пенсионерите. Значи, наближат ли избори и БСП биват спохождани от спорадични, но за сметка на това малоумни идеи. Поредният изблик се дължи на умилението, което предизвикал у Сергей фактът, че чужди пенсионери почивали на нашето Черноморие. Ама защо така само чужди?! Защо само немски баби по къси шорти ще топят дупе у наши води?! Умело проускайки малката подробност, че немските баби ходят по нашето и по разни чужди крайбрежия изключително на собствени разноски, Сергей решава, че ще е изключително патриотично и по съвместителство извънредно политически далновидно да осигури на нашата родна баба почивка на нашето родно Черноморие. От картинката са изключени всички пенсионери, които по принцип си живеят на черноморието, всички, които не членуват в местния клуб "Димитър Благоев", както и тези, които членуват там, но не са редовни участници в самодейния състав за стариградска песен "Запяло ми е славейче". Освен това потенциалният курортен пенсионер трябва да е в добро здраве, защото се предвижда да бъде пратен да есенува (понеже от средата на септември нататък трудно може да бъде пратен да летува) в хотели, в които не се предлага медицинска помощ. Ето как от два милиона пенсионери ще успеем да пратим пет хиляди да се плацикат в морето през есента. Спирам да пиша преди да ми е избила пяна на устата, ще ме простите.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 8:36 pm

Нда. И да дишат йодови изпарения по изгрев слънце, милите - да са живи и здрави.
Другото интересно е, че Станишев обяви ГЕРБ, ДСБ и "Атака" за "антибългарски триумвират". Което беше пък толкова нелепо, че нема повече накъде :lol: Волен че е болен се знае, но в случая му отвърна вярно за сегашната коалиция: "Бивш немски поданик с неясно гражданство, руски гражданин, а за Сокола да не говорим."
Лошото е, че в момента наистина няма сериозна дясна опозиция и Драгъна донякъде е прав за това. Трябваше да оправят, а не да рушат и да ми заиграват с мутричките.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 03, 2008 9:55 pm

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Sep 03, 2008 10:12 pm

Всичката Мара втасала. Чудих се кое е това, що прави животът тъй несправедлив, маех се кое ли ще да е туй, що избива сините китове и топи ледовете антаркически, то било зарядното на джисиема ми. Джайм, да земеш си прибереш контингента, а?

Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 10:23 pm

Абе, Албенката Вулева верно си показала г..енцето в Плейбой :shock: Е този БГ вариант верно стана интересен - то не бяха Лили Иванови, Зари, разни късокраки недоразумения от испански гимназии... Няма да се учудя ако и Азиса направи сесийка в това списания. Хустлера си е много по-як :lol:
Last edited by Interpreter on Wed Sep 03, 2008 10:25 pm, edited 1 time in total.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Sep 03, 2008 10:24 pm

Да, задължително условие е да си над 40..

а на Зара кво й е бе!
This is it. Ground zero.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Sep 03, 2008 10:27 pm

Moridin wrote:а на Зара кво й е бе!
Прекалено романтично ми стои ;р

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Sep 03, 2008 10:28 pm

Има Зъби!

Уук.