- Spoiler: show
- нали идеята е, че тя не може да понася вечното съществуване и затова има нужда да го съживява непрекъснато. Ако има такива сили, тя изобщо няма да има нужда от Куро. Нито пък цялата постановка с вечното повтаряне на едно и също с малки вариации е особено добро решение за разнообразяване на вечната скука, аз бих си измислила нещо по-готино.
Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Между другото не си личи. И това са спекулации. Ще е много гот да е така, ма няма факти, които твърдо да подкрепят тази теория.
Според мен е много вероятно създателите на анимето да са решили да се правят на загадъчни и затова да са плеснали няква такава простотия като финал. Ония може и да са клонинги. Сякво може да е.
Изобщо, има един милион некадърно направени и недообяснени неща. И вината е в анимето, а не в публиката.
Според мен е много вероятно създателите на анимето да са решили да се правят на загадъчни и затова да са плеснали няква такава простотия като финал. Ония може и да са клонинги. Сякво може да е.
Изобщо, има един милион некадърно направени и недообяснени неща. И вината е в анимето, а не в публиката.
Има и доколкото разбирам, била с доста различен финал.Amelia wrote:Проблемът е, че дори не е сигурно че това е идеята. Как да е. Може би има манга и тя е по-ясна.
+1.Според мен е много вероятно създателите на анимето да са решили да се правят на загадъчни и затова да са плеснали няква такава простотия като финал. Ония може и да са клонинги. Сякво може да е.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ако ти се занимава в тази тема има разни манга спойлъри.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Пак се зарибих да си изгледам Futurama-та след последната пълнометражка 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз си гледам по 1-2 епизода на ден от Chrno Crusade напоследък. Бях го гледала до някъде сравнително отдавна, но от един момент нататък файловете ми бяха бъгнати нещо, та така и не го догледах. Е, много е красиво. Страхотен оупънинг, един от любимите ми. Историята ме радва, интересно ми е. Почти на финала съм, още няколко епизода, дано не омажат нещата, че само чувам разни странни коментари за въпросния финал. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Амиии, финалът беше малко лекичко тъжен за мен, дори си поплаках мисля
Но иначе много ми хареса сериалчето като го гледахме, а това беше преди 2-3 години май 
Аз в момента съм на вълна J-drama, което ме подсеща, че трябва и такава тема да си отворим, ама дали в този форум или при филмите
Както и да е, доизгледах си първия сезон на Gokusen, ама дали ще изгледам втори и трети е спорен въпрос 

Аз в момента съм на вълна J-drama, което ме подсеща, че трябва и такава тема да си отворим, ама дали в този форум или при филмите

Догледах го анимето.
Така де, някой ден може да го гледам пак, току виж съм го разбрала по-добре.
- Spoiler: show
Така де, някой ден може да го гледам пак, току виж съм го разбрала по-добре.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
През седмицата изгледах Boogiepop Phantom, което буквално ме остави без дъх и в пълен екстаз (огромни заслуги на гуруто, което го препоръча
).
По учудващ начин, целият експириънс докато го гледах ми напомни на времето, когато четях поезия на Алън Гинсбърг, както и на слушането на Боб Дилън...адски странно. Намирам това, че изисква вниманието на зрителя да е на 110% (демек, едно ужасно претенциозно създание, копнеещо по най-нагъл начин за пълна концентрация), комбинирано с дълбоко мрачният изказ (залитащ понякога към типа готика, на която дори Фокнър би свалил каскет уважително) за нещо, което е способно да ме кънвъртне инстънтли във фен.
Да не говорим, колко се кефих на всички хрумвания относно формата и звуковите ефекти, а и музиката!!! Ееех!

По учудващ начин, целият експириънс докато го гледах ми напомни на времето, когато четях поезия на Алън Гинсбърг, както и на слушането на Боб Дилън...адски странно. Намирам това, че изисква вниманието на зрителя да е на 110% (демек, едно ужасно претенциозно създание, копнеещо по най-нагъл начин за пълна концентрация), комбинирано с дълбоко мрачният изказ (залитащ понякога към типа готика, на която дори Фокнър би свалил каскет уважително) за нещо, което е способно да ме кънвъртне инстънтли във фен.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib