DIABLO III
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Еми точно загубата на тази подтискаща атмосфера във всички поредици на Blizzard за мен е супер шибания. Сигурен съм, че така игрите ще се харесат повече на малкия Питър от Уайоминг, както и на току-що проговорилият Ким от Сеул, но аз поне искам депресивни убити цветове и мрак. Или ПОНЕ шареност, която не изглежда детинска (т.е. Titan Quest). Бтв специално Witch Doctor-а е толкова WoW-ска история, че няма накъде повече...
Въобще ако играта излезе в този си вид, ще съм доста отвратен, колкото и готин геймплей да направят.
Въобще ако играта излезе в този си вид, ще съм доста отвратен, колкото и готин геймплей да направят.
След като отново разгледах скриновете, продължавам да не виждам, кое е общото между графиката на УаУ и тази на Д3.
Диабо, УаУ, Титан Куест:
Диабо, УаУ, Титан Куест:
- Spoiler: show
Last edited by dellusion on Sun Jun 29, 2008 12:11 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- RRSunknown
- Elder God
Нали знаете- поговорката- "луд на шарено се радва" така и с близард- видяха че всички хвалят графиката на Warcarft 3 и направиха WOW още по шарен.
Диабло 3 усещам как ще го правят за старите фенове а за хлапета които се чудят какво "аджеба" е Диабло.
Да не забравяме все пак че и при Диабло 2 първия акт беше осезаемо по- зле от останалите по графична изработка, може и сега пк да е така.
шотовете не отразявят реално- трябваше да снимаш Tirisfal glades за да се направи сравнението както трябва.
Диабло 3 усещам как ще го правят за старите фенове а за хлапета които се чудят какво "аджеба" е Диабло.
Да не забравяме все пак че и при Диабло 2 първия акт беше осезаемо по- зле от останалите по графична изработка, може и сега пк да е така.
шотовете не отразявят реално- трябваше да снимаш Tirisfal glades за да се направи сравнението както трябва.
Last edited by RRSunknown on Sun Jun 29, 2008 12:14 pm, edited 1 time in total.
Warcraft + дъжд:
http://www.blizzard.com/diablo3/_images ... -hires.jpg
Кич:
Специално визуалният стил клони много повече към рисунка на Samwise, отколкото към предишния мрачен реализъм и няма да съм никак учуден, ако именно той е отговорен за повишаването на кича в Blizzard през последните години, при положение, че е арт директор на компанията. Текстури, всичко напомня за неговите убер-кичозни творения.
Кич:
Специално визуалният стил клони много повече към рисунка на Samwise, отколкото към предишния мрачен реализъм и няма да съм никак учуден, ако именно той е отговорен за повишаването на кича в Blizzard през последните години, при положение, че е арт директор на компанията. Текстури, всичко напомня за неговите убер-кичозни творения.
Лол, "зуумът" е защото са си правили шотовете на по-голям екран от твоя. Ръбатостта и грозотията просто си ги има. Малко полигони, сравнително бедни текстури, нулеви динамични сенки във фоновете, никакъв бъмп...защо шотовете от диабло са толкова зуумнати (=> инхерентно ръбати и грозни) не ми го побира ума, близзард шуд сий съм сенс..
Last edited by AlDim on Sun Jun 29, 2008 1:07 pm, edited 1 time in total.
- The Dragon
- Elder God
Те близард от десетина годинки насам имат сериозни затруднения да извадят игра с поне адекватна за времето си графика, и се крият зад определения като ами комиксовост, да върви на много и различни машини и други подобни шитни.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Мен ме устройва:) Колко от вас са играли Диабло 2 заради графиката?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.