DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jun 29, 2008 11:55 am

някой забеляза ли че witch doctor прилича на прегърбен трол от WOW без бивни и дълги уши :) ?

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 29, 2008 11:57 am

Еми точно загубата на тази подтискаща атмосфера във всички поредици на Blizzard за мен е супер шибания. Сигурен съм, че така игрите ще се харесат повече на малкия Питър от Уайоминг, както и на току-що проговорилият Ким от Сеул, но аз поне искам депресивни убити цветове и мрак. Или ПОНЕ шареност, която не изглежда детинска (т.е. Titan Quest). Бтв специално Witch Doctor-а е толкова WoW-ска история, че няма накъде повече...
Въобще ако играта излезе в този си вид, ще съм доста отвратен, колкото и готин геймплей да направят.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sun Jun 29, 2008 12:09 pm

След като отново разгледах скриновете, продължавам да не виждам, кое е общото между графиката на УаУ и тази на Д3.

Диабо, УаУ, Титан Куест:
Spoiler: show
Image
Image
Image
Ако трябва да им дам оценка за шареност, по десретобалната, бих дал 5 , 9, 7.
Last edited by dellusion on Sun Jun 29, 2008 12:11 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 29, 2008 12:11 pm

баси тайтън куеста е в пъти по-красив от другите две :mrgreen:

защо шотовете от диабло са толкова зуумнати (=> инхерентно ръбати и грозни) не ми го побира ума, близзард шуд сий съм сенс..
This is it. Ground zero.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jun 29, 2008 12:12 pm

Нали знаете- поговорката- "луд на шарено се радва" така и с близард- видяха че всички хвалят графиката на Warcarft 3 и направиха WOW още по шарен.
Диабло 3 усещам как ще го правят за старите фенове а за хлапета които се чудят какво "аджеба" е Диабло.
Да не забравяме все пак че и при Диабло 2 първия акт беше осезаемо по- зле от останалите по графична изработка, може и сега пк да е така.
шотовете не отразявят реално- трябваше да снимаш Tirisfal glades за да се направи сравнението както трябва.
Last edited by RRSunknown on Sun Jun 29, 2008 12:14 pm, edited 1 time in total.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sun Jun 29, 2008 12:14 pm

Е да, по графика титан куеста стои доста напред. А и не е кой знае колко тежък. Ма не е там въпроса. Титан куест Е по шарен от Диабло и Диабло по нишо НЕ прилича на УаУ :).
Look at the darkness...
...around me.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jun 29, 2008 12:15 pm

Аз като гледах геймплей трейлъра, определено не ми се видя ярък и шарен, така че нямам особени опасения по тая линия точно.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 29, 2008 1:00 pm

Warcraft + дъжд:
http://www.blizzard.com/diablo3/_images ... -hires.jpg

Кич:
http://www.blizzard.com/diablo3/_images ... -hires.jpg

Специално визуалният стил клони много повече към рисунка на Samwise, отколкото към предишния мрачен реализъм и няма да съм никак учуден, ако именно той е отговорен за повишаването на кича в Blizzard през последните години, при положение, че е арт директор на компанията. Текстури, всичко напомня за неговите убер-кичозни творения.
защо шотовете от диабло са толкова зуумнати (=> инхерентно ръбати и грозни) не ми го побира ума, близзард шуд сий съм сенс..
Лол, "зуумът" е защото са си правили шотовете на по-голям екран от твоя. Ръбатостта и грозотията просто си ги има. Малко полигони, сравнително бедни текстури, нулеви динамични сенки във фоновете, никакъв бъмп...
Last edited by AlDim on Sun Jun 29, 2008 1:07 pm, edited 1 time in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jun 29, 2008 1:06 pm

Не знам дали проблема е в моя телевизор ама Диаблото въобще не ми е шарено. :shock:
Обаче че е ръбато съм съгласен. Дано да го пипнат малко, че след годинка-две като излезе, ако изглежда така, ще е грозничко.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 29, 2008 1:13 pm

Цветовете са ярки и остри. Не е нужно да имаш осемнадесет на един екран, за да е шарено. Ок, нека не е "шарено", а "крещящо". Ийдър уей не пасва на Диабло.
And you can't dance with a devil on your back...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Jun 29, 2008 1:29 pm

Те близард от десетина годинки насам имат сериозни затруднения да извадят игра с поне адекватна за времето си графика, и се крият зад определения като ами комиксовост, да върви на много и различни машини и други подобни шитни.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Jun 29, 2008 1:50 pm

Мен ме устройва:) Колко от вас са играли Диабло 2 заради графиката?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 29, 2008 2:03 pm

Не е въпроса за какво играеш, в случая това променя атмосферата. А виж, аз съм от тия, дето играеха Диабло И заради атмосферата.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 29, 2008 2:37 pm

Саше, зуумнато е бе, човек. Имам предвид, виж колко е голямо човечето релативно спрямо размера на скрийншота в този от Тайтън Куест (последния на дилюжън) и дзверовете в Диабло (първия на дилюжън)
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 29, 2008 2:47 pm

Огромната драма с графика, понеже няма всичките да зациклим като зомбирани на секундата. Иначе и мен най си ме кефеше атмосферата с първото Диабло, но никой не е казал, че тук поне един от актовете няма да е така баси. А разнообразие си трябва.